Beta testing χρειάζεται οποιοδήποτε προϊόν σε οποιαδήποτε φάση ανάπτυξης. Το ότι βγάζει το SP σε beta testing με εξωτερικούς χρήστες με τόσο σύντομη διάρκεια beta testing δείχνει ότι θέλει να είναι απολύτως σίγουρη για την release έκδοση του SP. Όσο για την εγκατάσταση, το αναφέρει σαφώς και εμφανώς ότι δεν πρέπει να εγκατασταθεί σε production μηχανήματα.
Όπως και να' χει πάντως, επειδή εγώ το έχω βάλει σε production (τα πράγματα ήταν τόσο άσχημα που δεν μπορούν να πάνε χειρότερα) και το δουλεύω σε εξαιρετικά βαρύ solution, έχουν κάνει πάρα πολύ καλή δουλιά και το studio είναι πλέον εξαιρετικά σταθερό. Στο τέλος της ημέρας θα κάνω ένα post στο blog μου με όλες τις εντυπώσεις και τις βελτιώσεις που έχω δει στην πράξη (ελπίζω όχι και bugs που θα βρω).
Anyway, η προσπάθεια που βλέπω με κάνει να περιμένω πολύ καλά πράγματα για για το SP του 2005. Σαφώς και είναι απαράδεκτο τα προϊόντα να βγαίνουν στην αγορά με τόσα bugs ή να περνούν τόσα χρόνια μέχρι το πρώτο SP, αλλά τουλάχιστον βλέπουμε φως στο τούνελ...
Χρήστος Γεωργακόπουλος