Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ - ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΣΕ .ΝΕΤ

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò vpnet. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος cap στις 10-03-2005, 23:55. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  10-03-2005, 13:32 1394

ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ - ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΣΕ .ΝΕΤ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ,
    ΛΕΓΟΜΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΑΣΣΑΣ, ΕΙΜΑΙ .ΝΕΤ DEVELOPER ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΙΤ ΣΤΗ ΝΕΣΣΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ, ΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΥΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ .ΝΕΤ (ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΤΑ KIΟΛΑΣ VERSION) ΣΑΝ ΒΑΣΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΤΗΣ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΕΙΤΕ ΕΡΓΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ. ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. Η ΝΕΣΣΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ .ΝΕΤ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ PORTAL ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ, ΟΛΕΣ ΣΕ .ΝΕΤ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟ SITE WWW.NESSOS.GR. ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΔΥΜΩΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΟΜΑΔΑ. ΣΑΣ ΓΝΟΣΤΟΠΟΙΩ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΣΤΟ ΤΥΠΟ, ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΝΤΑΣ ΣΕ ΠΙΘΑΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.   
    "Η ΝΕΣΣΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ, ΖΗΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ Η΄ ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ H΄ ME ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ : · ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ WEB ΚΑΙ CLIENT SERVER ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ, ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ .ΝΕΤ FRAMEWORK ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ VISUAL STUDIO.NET (VB.NET, C#, ASP.NET, WINDOWS FORMS, XML WEB SERVICES, HTML, XML, JavaScript). · ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΧΕΣΙΑΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ MS SQL SERVER). ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΠΡΟΣΟΝ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ. ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ." 
    ΞΕΧΩΡΑ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ, ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ FORUMS. ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΑΣΣΑΣ ([email protected])
  •  10-03-2005, 13:48 1395 σε απάντηση της 1394

Re: ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ - ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΣΕ .ΝΕΤ

Καλως ήλθες Βασίλη. Ετυχε να είμαι ο πρώτος που κάνω το...καλοσώρισμα επειδή μπήκα αμέσως μόλις έγραψες το μήνυμα, ελπίζω οι moderators να μην θυμώσουν που τους πήρα τη..σειρά Smile

Για τους moderators (και οχι μόνο): Το post του Βασίλη αποτελεί ουσιαστικά μια έμμεση υλοποίηση των ιδεών της συζήτησης που είχαμε σε αυτό το thread . Αντε να έρθει ο Patrick να τα συζητήσουμε Smile

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
  •  10-03-2005, 14:09 1396 σε απάντηση της 1395

Γεια σου Σωτήρη, δεν το γνώριζα ότι είχε προηγηθεί αυτή η συζήτηση και χαίρομαι που από ότι φαίνεται είχε ωριμάσει μια τέτοια ιδέα που εν αγνοια μου ίσως την εγκαινίασα εγώ. Εξάλλου, αυτή είναι η δύναμη του community, μέσα από τις συζητήσεις να επεξεργαζόμαστε νέες ιδέες και δυναμικές. Πιστεύω μπορεί να έχει και μια τέτοια δυναμική, δημιουργίας συνεργασιών για τους επαγγελματίες μηχανικούς λογισμικού σε .NET. Με το Patrick και το Παναγιώτη το Καναβό, έχω γνωριστεί και τα είχαμε συζητήσει, με χαρά να τα συζητήσουμε όλοι μαζί και αυτά και άλλα. Smile 

•  10-03-2005, 23:55 1398 σε απάντηση της 1396

Βασίλη, εγώ πιστεύω οτι σίγουρα έχει μεγάλη δυναμική η δημιουργία κύκλων επαφών μέσα από εξειδικευμένες περιοχές ενδιαφερόντων. Εννοώ οτι οι κύκλοι αυτοί παραμένουν, και μπορούν να αποβουν χρησιμοι είτε σε επίπεδο εύρεσης συνεργασιών είτε και σε γνωσιακό επίπεδο.

Γνωρίστηκα και εγώ πρόσφατα (στο τελευταίο DevDays με τον Patrick και τον Παναγιώτη). Πιστεύω (και ας με διορθώσουν οι αναφερόμενοι αν κάνω λάθος) οτι τα παραπάνω αποτελούν κοινή αντίληψη.

Εύχομαι ειλικρινά να καταφέρουμε να πετύχουμε κάτι καλό από εδώ. Αν μη τι άλλο, ένας "σφιχτός" κύκλος ατόμων κοινών ενδιαφερόντων στα θέματα τεχνολογιών μπορεί να λειτουργήσει πολύ θετικά και για τους ίδιους αλλά ακόμα και για τις εταιρίες που τους απασχολούν / ενδέχεται στο μέλλον να τους απασχολήσουν.

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems