Γεια χαρα σε ολους,ειμαι νεος στην κοινοτητα και εχω το εξης προβληματακι:
για μια εργασια στο πανεπιστημιο μουχει ζητηθει να φτιαξω μια ιστοσελιδα για τη γραμματεια του τμηματος μας με asp.net kai web services.Δε σημαινει οτι αυτο που θα φτιαξω θα χρησιμοποιηθει οπωσδηποτε κιολας απο το τμημα.Για παραδειγμα,μεσα απο το site θα μπορουν οι γραμματεις να περνανε βαθμους ανα εξεταστικες και μαθηματα,να βαζουν απουσιες πχ και ο ι φοιτητες θα μπορουν να βλεπουν στοιχεια απο την καρτελα τους ,τι χρωστανε τι περασαν και τετοια.Οκ μεχρι εδω.Κι ας πουμε οτι με ασπ.νετ το φτιαχνω αυτο,η απορια μου μετα ειναι τι θα φτιαξω web service απο όλο το site????
Δηλαδή,επειδη δεν εχω κατανοήσει εντελώς ακόμα το τι είναι web service μπορει κάποιος να μου δώσει μερικά παραδείγματα τι λειτουργίες απο το σαιτ μου θα μπορούσα να τις κανω web service???Πχ,ενα web service θα μπορούσε να ήταν το Login kai to register gia paradeigma?
Kai kati akoma,εγω λεω να τελειωσω πρωτα το site σε asp.net και μετα φανταζομαι οτι καποια κοματια κωδικα απο το σιτε θα πρεπει να τα μετατρεψω σε web service,σωστα σκεφτομαι??
Ευχαριστω