Καλησπέρα σε όλους,
Έχω το εξής πρόβλημα: έχω φτιάξει ένα custom service (σε VB 2005) που τρέχει σε Windows XP μια χαρά. Χρησιμοποιώντας παλιότερο κωδικα με ADODB connectiosn etc, aνοίγει ένα connection με έναν SQL Server, γράφει μέσα, αφήνει μηνύματα στο Application Log, όλα τέλεια. Όταν πήγα να το μεταφέρω σε έναν Server 2003, ανακάλυψα ότι δεν κάνει τίποτα ! Μετά από πολλές φορές που χτύπησα το κεφάλι μου στον τοίχο, έφτιαξα ένα άλλο δοκιμαστικό service που δεν κάνει τίποτα άλλο από ένα beep κάθε 15 δευτερόλεπτα και καλεί την ρουτίνα doTask(). Όταν η ρουτίνα έχει μόνο μια γραμμή που γράφει στο Application Log όλα είναι μια χαρά. Όταν περιέχει μια δεύτερη γραμμή με
Dim Cnn as ADODB.Connection
η doTask() δεν εκτελείται !! Ο κώδικας προχωράει σαν να μη συμβαίνει τίποτα, δεν σκάει αλλά ούτε και μου δείχνει το μήνυμα στο Application Log. Σαν να μην υπάρχει !!!
Κάνει κάτι ο Windows Server 2003 που δεν ξέρω; Τίποτα default permissions που απαγορεύουν τη δημιουργία connection; Αλλά τί λέω, ούτε καν το δημιουργώ το connection, μόνο declaration είναι !
Ιδέες;
Ευχαριστώ πολύ.
Αλέξανδρος