Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Installation File cab και EXE

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò gpapak. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος nick_tg στις 13-12-2006, 15:53. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  13-12-2006, 12:53 22132

Installation File cab και EXE

Σας χαιρετώ όλους!
    Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο Forum. Ο λόγος που αρχικά γράφτηκα ήταν γιατί προσπαθούσα να φτιάξω ένα setup file για windows mobile και δεν μπορούσα να βγάλω άκρη.
    Κάποια στιγμή έτυχε να μιλήσω (εκτός forum) με τον papadi και μου πρότεινε να το θέσω ως ερώτημα εδω. Τελικά στάθηκα τυχερός και βρήκα την απάντηση στο ερώτημά μου πριν ρωτήσω εδώ. Αλλά επειδή είναι κάτι που πιστεύω θα έχει δυσκολέψει πολλούς, ειδικά όσους έχουν ως χόμπυ τον προγραμματισμό, όπως εγώ, παραθέτω το  link που βρήκα.

http://www.aperitto.com/

Είναι ένα προγραμματάκι το οποίο μπορεί να φτιάξει cab file ή  setup file για windows mobile  με οτιδήποτε αρχεία μέσα.
    Παιδιά συνεχίστε την πολύ καλή δουλεία που κάνετε εδώ!Βοηθάει πάρα πολλούς!!
  •  13-12-2006, 12:58 22134 σε απάντηση της 22132

Απ: Installation File cab και EXE

Σε ευχαριστούμε φίλε μας για τα καλά σου λόγια. Η συμμετοχή μας στις συζητήσεις είναι αυτή που δημιουργεί το πλαίσιο για τη βοήθεια, οπότε να προτρέψω για πολλοστή φορά τους συναδέλφους που βρίσκουν το dotNETZone.gr χρήσιμο να μοιραστούν τη γνώση που έχουν και να προτείνουν και σε άλλους να κάνουν το ίδιο.

Καλή συνέχεια!

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
  •  13-12-2006, 15:53 22150 σε απάντηση της 22134

Απ: Installation File cab και EXE

Χαίρομαι που φάνηκε χρήσιμο το πρόγραμμα αυτό :)

Αν κάποιος έχει καμιά ιδέα ή κανά bug να αναφέρει είμαι όλος αυτιά ...

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems