Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Windows File & Registry Monitoring

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò chrismfz. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος agmarios στις 19-01-2007, 14:34. Υπάρχουν 5 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  18-01-2007, 23:36 23727

Windows File & Registry Monitoring

Hello παιδιά. Αυτό είναι το 1ο μου post γι'αυτό να είστε ευγενικοί μαζί μου :-)

Λοιπόν κατευθείαν στο ψητό. Εχουμε φτιάξει (εγώ και μια ομαδα παιδιων) ενα προγραμα σαν download manager παρομοιο με αυτο που δουλευουν πολλα νετ καφε στην ελλαδα. Δηλαδη, κανει extract σε εναν υπολογιστη οτι αρχεία χρειάζεται και registry keys για να λειτουργησει κανονικα ενα προγραμα που δεν υπηρχε απο εναν "κεντρικο" υπολογιστη.
    Το θέμα είναι οτι στα περισσοτερα παραδείγματα τα αρχεια και τα κλειδια τα βρισκαμε ...χειροποιητα.
    Ομως καποια πιο "Βαρια" προγραματα και περισσοτερο πολυπλοκες εφαρμογες που μπορει να βάζουν αρχεια και σε άλλουσ φακελους (πχ System32 etc..)
    και κλειδια στην registry τα οποια δεν μπορουμε να βρουμε μας δημιουργουν προβλημα...
    Ετσι ρωτάω αν καποιος μπορει να βοηθήσει και να μου πει αν ξερει καποιο spy/monitor προγραμα το οποιο θα βοηθησει με την ευρεση των αρχειων και κλειδιων. Πχ αν κανω ενα προγραμα σαν το Photoshop εγκατασταση σε εναν υπολογιστη αυτο να τρεχει απο πισω και να εντοπιζει το που πηγαινουν αρχεια και ποια κλειδια γραφονται στο μητρώο ωστε να γινει η ζωη μας λιγο πιο ευκολη και με λιγοτερο αγχος...

Ευχαριστω εκ των προτέρων,
    Παναγιωτακης Χρήστος

Vulnerant Omnes Ultima Necat
  •  19-01-2007, 00:14 23728 σε απάντηση της 23727

Απ: Windows File & Registry Monitoring

Process Monitor

http://www.microsoft.com/technet/sysinternals/ProcessesAndThreads/processmonitor.mspx

Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  19-01-2007, 00:45 23729 σε απάντηση της 23727

Όπως επίσης File και Registry Monitor απο την ίδια σειρά της SysInternals.
    Παναγιώτης Κεφαλίδης

"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης.
  •  19-01-2007, 09:37 23743 σε απάντηση της 23729

pkefal wrote:
    Όπως επίσης File και Registry Monitor απο την ίδια σειρά της SysInternals.

Τα δυο αυτά έχουν αντικατασταθεία πό το Process Monitor:
    (από το MS Technet)
    Note: Filemon and Regmon have been replaced by Process Monitor on versions of Windows starting with Windows 2000 SP4, Windows XP SP2, Windows Server 2003 SP1, and Windows Vista. Filemon and Regmon remain for legacy operating system support, including Windows 9x.

Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  19-01-2007, 14:16 23769 σε απάντηση της 23727

Αχ, οκ Δημήτρη, δεν το ήξερα!
    Παναγιώτης Κεφαλίδης

"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης.
  •  19-01-2007, 14:34 23771 σε απάντηση της 23727

chrismfz wrote:
    Hello παιδιά. Αυτό είναι το 1ο μου post γι'αυτό να είστε ευγενικοί μαζί μου :-)

Λοιπόν κατευθείαν στο ψητό. Εχουμε φτιάξει (εγώ και μια ομαδα παιδιων) ενα προγραμα σαν download manager παρομοιο με αυτο που δουλευουν πολλα νετ καφε στην ελλαδα. Δηλαδη, κανει extract σε εναν υπολογιστη οτι αρχεία χρειάζεται και registry keys για να λειτουργησει κανονικα ενα προγραμα που δεν υπηρχε απο εναν "κεντρικο" υπολογιστη.

εμένα δεν μου μοιάζει με download manager αλλά με installer για να αποφύγει κανείς το setup και τα registration keys. Devil

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems