Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Smtp e-mail settings

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Nestoras. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος George J. Capnias στις 25-03-2007, 10:39. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  23-03-2007, 17:24 26931

Smtp e-mail settings

Χαιρετώ σας όλους κ χαίρομαι για την πολύ καλη δουλειά που έχετε κανει εδώ.

Έχω ένα μικρό (για μένα) πρόβλημα πάνω στις ρυθμίσεις που πρέπει να ορίσω στο smtp στο Web Site Admin. Tool στο Ms Studio 2005.

Ο στόχος μου είναι μάλλον απλώς γιατί θέλω να κάνω κάτι παρόμοιο με τον τρόπο επαλίθευσης του new member που χρησιμοποιείται κ εσείς σε αυτό το forum, δλδ απο το form του νέου χρήστη να περιμένει ένα e-mail για την επιβεβαίωση εγγραφής του μαζί με ένα τυχαίο pass κ απο εκεί να επαλιθεύεται η εγγραφή του χρήστη στο site, καθώς επίσης να μπαίνει αυτομάτος αν είναι δυνατόν σε έναν role πχ users.

Αν υπάρχει κανένα ίδη υπάρχον video / link παρακαλώ post it γιατί απο την αναζήτηση μου δεν έβγαλε κανένα χρήσιμο αποτέλεσμα.

Ευελπιστώ σε μια απάντηση και ευχαριστώ
  •  25-03-2007, 10:39 27037 σε απάντηση της 26931

Απ: Smtp e-mail settings

Ο default membership provider του ASP.NET δεν κάνει κάτι τέτοιο. Θα πρέπει να φτιάξεις ένα δικό σου που να το κάνει.

Ωστόσο, δεν είναι και κάτι το φοβερό για να το κάνεις, άμα έχεις τα παραδείγματα και το documentation: Wink

• Microsoft ASP.NET Providers
      Περιγραφή του σχεδιασμού και της λειτουργίας των διάφορων providers που περιέχονται στο ASP.NET v2.0 και η Microsoft ASP.NET 2.0 χρησιμοποιεί για τα state management services.
    • Provider Toolkit
      The provider model is used throughout ASP.NET 2.0. It is a means of writing each of the technologies used so that new versions can easily be created and plugged in. For example, if you need to access a different database or authentication server, you can create a provider for it. ASP.NET 2.0 will then work with that provider just as it works with the existing features. This makes ASP.NET 2.0 much more flexible, expandable, and customizable than before.

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems