Ξαφνικά σήμερα, μετα απο λίγες μέρες αποφάσισα να ξανανοίξω ενα project που είχα αφήσει λίγο πίσω για μια εβδομάδα. Κάνω ο καϊμένος ότι αλλαγή ήθελα, γράφω μερικά κιλά κώδικα και πατάω το ριμάδι το Run σε Debug Configuration. Αμ δε.. Δεν φόρτωνε ποτέ.. To Process φαινότανε, αλλα ο debugger attach με τίποτα. Τρέχοντας το .exe απο το Release/Debug , ξεκινούσε κανονικά! Βρε τι Startup Project το έκανα, βρε τι dependencies ξύλωσα, βρε τι τα references απο την αρχή.. τίποτα.. Δεν έμπαινε καν ούτε στο default Main() σε debug.. Κι αφού έφαγα τον κόσμο κι ετοιμάστηκα να πετάξω το Laptop απο το παράθυρο αφού πρώτα έχω πρήξει τον Σωτήρη (cap) αρκετά και τον Δημήτρη (dt008) λίγο, οι οποίοι είχαν και οι δύο την ίδια ιδέα, να πετάξω δηλαδή το γραφείο μαζί μ'όλα τ'άλλα απο το παράθυρο, είδα ξαφνικά μια "μαγική" γραμμούλα στο compile output:
'MyProg.exe': Loaded 'C:\Windows\System32\verifier.dll', No symbols loaded.
Page heap: pid 0x137C: page heap enabled with flags 0x3.
AVRF: MyProg.exe: pid 0x137C: flags 0x80000001: application verifier enabled
Και θυμήθηκα οτι είχα περάσει τον καταραμένο Application Verifier για το Vista Logo Certification ο οποίος έβαζε ένα rule στο καταραμένο project και policy για το πρόγραμμά μου κάνοντας attach την αφεντιά του, κάθε φορά που εγώ έτρεχα το πρόγραμμά μου. Φυσικά μόλις έτρεξα το AppVer και ξύλωσα το reference, το πρόγραμμα έτρεξε κανονικά.
ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ DOCUMENTATION ΑΥΤΟ Ε;
Αυτά.. Κι ελπίζω να μην χάσετε κι εσείς ποτέ 2 ώρες ψάχνοντας γιατί δεν ξεκινάει το debug..
Παναγιώτης Κεφαλίδης
"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"
Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους
όρους χρήσης.