Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Stack Trace

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Παπαδημητρίου Γεώργιος. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Παπαδημητρίου Γεώργιος στις 23-10-2007, 19:23. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  21-10-2007, 20:01 36465

Stack Trace

Ok. Σε ολους μας εχει συμβει.

Το μονο που μπορω να καταλαβω ειναι η πρωτη γραμμη. "Error converting data type nvarchar to numeric"
    Το μονο που μπορω να καταλαβω επισης, ειναι πως το error αυτο παρουσιαζεται στον sql server.

Το μονο που δεν μπορω να καταλαβω, ειναι πως η αρμαθα (stack trace), θα μπορουσε ποτε να με βοηθησει να βρω που εχει παρουσιαστει το προβλημα.

Εαν εχετε καμια ιδεα θα ηθελα να την καταλαβω επισης!

Ευχαριστω για τον χρονο σας.

[SqlException (0x80131904): Error converting data type nvarchar to numeric.]
       System.Data.SqlClient.SqlConnection.OnError(SqlException exception, Boolean breakConnection) +862234
       System.Data.SqlClient.SqlInternalConnection.OnError(SqlException exception, Boolean breakConnection) +739110
       System.Data.SqlClient.TdsParser.ThrowExceptionAndWarning(TdsParserStateObject stateObj) +188
       System.Data.SqlClient.TdsParser.Run(RunBehavior runBehavior, SqlCommand cmdHandler, SqlDataReader dataStream, BulkCopySimpleResultSet bulkCopyHandler, TdsParserStateObject stateObj) +1956
       System.Data.SqlClient.SqlDataReader.HasMoreRows() +150
       System.Data.SqlClient.SqlDataReader.ReadInternal(Boolean setTimeout) +214
       System.Data.SqlClient.SqlDataReader.Read() +9
       System.Data.Common.DataAdapter.FillLoadDataRow(SchemaMapping mapping) +156
       System.Data.Common.DataAdapter.FillFromReader(DataSet dataset, DataTable datatable, String srcTable, DataReaderContainer dataReader, Int32 startRecord, Int32 maxRecords, DataColumn parentChapterColumn, Object parentChapterValue) +153
       System.Data.Common.DataAdapter.Fill(DataSet dataSet, String srcTable, IDataReader dataReader, Int32 startRecord, Int32 maxRecords) +172
       System.Data.Common.DbDataAdapter.FillInternal(DataSet dataset, DataTable[] datatables, Int32 startRecord, Int32 maxRecords, String srcTable, IDbCommand command, CommandBehavior behavior) +175
       System.Data.Common.DbDataAdapter.Fill(DataSet dataSet, Int32 startRecord, Int32 maxRecords, String srcTable, IDbCommand command, CommandBehavior behavior) +137
       System.Data.Common.DbDataAdapter.Fill(DataSet dataSet, String srcTable) +83
       System.Web.UI.WebControls.SqlDataSourceView.ExecuteSelect(DataSourceSelectArguments arguments) +1770
       System.Web.UI.DataSourceView.Select(DataSourceSelectArguments arguments, DataSourceViewSelectCallback callback) +17
       System.Web.UI.WebControls.DataBoundControl.PerformSelect() +149
       System.Web.UI.WebControls.BaseDataBoundControl.DataBind() +70
       System.Web.UI.WebControls.GridView.DataBind() +4
       System.Web.UI.WebControls.BaseDataBoundControl.EnsureDataBound() +82
       System.Web.UI.WebControls.CompositeDataBoundControl.CreateChildControls() +69
       System.Web.UI.Control.EnsureChildControls() +87
       System.Web.UI.Control.PreRenderRecursiveInternal() +41
       System.Web.UI.Control.PreRenderRecursiveInternal() +161
       System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +1360

•  22-10-2007, 00:20 36471 σε απάντηση της 36465

Απ: Stack Trace

Το stack που παραθέτεις δεν θα σε βοηθήσει καθόλου, μιας και όλο αναφέρεται σε system assemblies που δεν έχεις γράψει εσύ τον κώδικα...

Από τα controls που περιγράφονται μέσα στο stack, έχεις ένα gridview που είναι bound σε κάποιο dataadapter. Το πιο πιθανό είναι ότι κάποια τιμή που έκανες εισαγωγή ή μεταβολή σε ένα από τα κελιά του dridview δεν είχε το σωστό format για να γίνει εισαγωγή στην βάση...

Και μάλλον το πρόβλημα έχει να κάνει με το άλλο πρόβλημα που έγραψες πιο πριν από αυτό; Confused

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  23-10-2007, 19:23 36520 σε απάντηση της 36471

Απ: Stack Trace

George J. Capnias:

Και μάλλον το πρόβλημα έχει να κάνει με το άλλο πρόβλημα που έγραψες πιο πριν από αυτό; Confused

George J.

Καπως έτσι...
    Ειχα το Gridview συνδεδεμενο με εναν sqladapter που "γεμιζε" με τιμες τυπου nvarchar.

Στη βάση δεδομενων ειχα nvarchar τα οποια ειχα αλλαξει σε numeric...

Αργησα λιγο να ξυπνησω, αλλα τελικα τα καταφερα!

Σε ευχαριστω.

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems