Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Ζητήται μικρή εφαρμογή

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò killer007. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Dimitris Papadimitriou στις 06-12-2007, 14:44. Υπάρχουν 4 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  05-12-2007, 19:52 38030

Ζητήται μικρή εφαρμογή

Αποφάσισα να αναζητήσω ένα Ελληνικό forum για τη δημιουργία αυτής της εφαρμογής και να μην προτιμήσω κάποιο του εξωτερικού. Θα 'θελα την ανάπτυξη μιας μικρής εφαρμογής (σε οποιαδήποτε γλώσσα προγραμματισμού) η οποία την πρώτη φορά που εκτελείται θα προστήθεται στο startup list των windows και θα τρέχει στο παρασκήνιο, και κάθε 1 ώρα θα πηγαίνει σε δύο Χ sites (στο παρασκήνιο πάντα, χωρίς να διακόπτει κάποια άλλη εφαρμογή) και θα αναζητά ένα button με μία συγκεκριμένη λέξη σε αυτό το οποίο και θα χρησιμοποιεί. Διατίθεμαι να πληρώσω 50-100$ (ανάλογα με το χρόνο παράδοσης της εφαρμογής) μέσω PayPal. Για περισσότερες λεπτομέρειες όπως και για κάποιο msn/mail παρακαλώ αποστείλεται μου ένα προσωπικό μήνυμα.

Συγχωρέστε με για οποιοδήποτε λάθος αλλά δεν έχω κάποια γνώση προγραμματισμού και έτσι απλός υποθέτω για το πώς θα μπορούσε να λειτουργεί. Ευχαριστώ!

•  06-12-2007, 14:11 38052 σε απάντηση της 38030

Απ: Ζητήται μικρή εφαρμογή

OK χρειάζομαι clarifications,

1.

killer007:

και θα αναζητά ένα button με μία συγκεκριμένη λέξη

αυτό σημαίνει ενα Button που λέει πχ."Login"?

2.

killer007:

... σε αυτό το οποίο και θα χρησιμοποιεί

Πως θα την χρησιμοποιει? τι θα κάνει? αυτό ειναι και το ζουμι του Application δεν νομιζεις?

Νάσος.

"Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm."
    Winston Churchill

"Quality means doing it right when no one is looking."
    Henry Ford

•  06-12-2007, 14:22 38054 σε απάντηση της 38030

Νάσο αν σε ενδιαφέρει το project νομίζω ότι πρέπει να μιλήσεις τηλεφωνικά ή με msn με τον killer007 και να ξεκαθαρίσετε τις λεπτομέρειες. Εκτός το ότι θα σας πάρει πολύ καιρό μέσα από το forum, η συγκεκριμένη περιοχή είναι και moderated οπότε πρέπει πάντα κάποιος moderator να εγκρίνει τα μηνύματά σας πριν δημοσιευτούν.

Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  06-12-2007, 14:29 38056 σε απάντηση της 38052

Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση σου. Συγνώμη που δεν είμουν αρκετά περιεκτικός όσον αφορά το θέμα μου. Παραθέτω τα links για τα οποία ενδιαφέρομαι, ελπίζω να μην είναι εκτός κανονισμών, εαν είναι θα τα διαγράψω.

Θα πηγαίνει στο [EDIT by cap - deleted] (το οποίο ουσιαστικά είναι ένα redirect) για το [EDIT by cap - deleted] και θα πατάει το συγκεκριμένο button του link (δεν θέλω να πάει απευθείας ώστε να μπορώ να αλλάζω url αλλά θα έχει το ίδιο ακριβώς button).

Ευχαριστώ!

[EDIT by cap] Για ευνόητους λόγους σβήστηκαν τα δύο URLs. Δεν είμαστε σε θέση να είμαστε βέβαιοι για το νομότυπο της ενέργειας που περιγράφεται παραπάνω, συνεπώς είναι πιό φρόνιμο για την ασφάλεια τόσο του dotNETZone.gr όσο και του αρχικού χρήστη που πραγματοποίησε τη δημοσίευση να μην αναφέρονται καθόλου links.

•  06-12-2007, 14:44 38058 σε απάντηση της 38056

Κλειδώνω το thread. Παρακαλώ επικοινωνήστε με προσωπικά μηνύματα για περαιτέρω διευκρινήσεις.

Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems