Βασικά αυτά τα 3 αυτά αρχεία ήρθαν στη δουλειά με μία ζυγιστική μηχανή

, που επικοινωνεί με pc μέσω tcp. Το όλο θέμα είναι να ανοίξουμε σε c# τα αρχεία που ανταλλάσουν μεταξύ τους και λόγω ενός αρκετά περίεργου (εως ακαταλαβίστικου) formatting που έχουν χρειαζόμαστε τις συναρτήσεις αυτές. Οπότε το .h αρχείο έχει μερικές "απλές" δηλώσεις συναρτήσεων (πχ void* s_open(char* filename)) για τον χειρισμό τους.
Όταν άνοιξα το .lib το visual studio έδειχνε δίπλα στα κατεβατά 16κων και τα αντίστοιχα ascii, οπότε και βρήκα ότι πχ το s_open "υπάρχει" στο lib..
Όσο για το dll, προσπάθησα με DllImport αλλά δεν έβρισκε entry points.. Μετά το άνοιξα με ένα προγραμματάκι (κλασσικά εκ του google - 1 hit) , νομίζω λεγόταν dll Exporter. Δεν βρήκε exported functions..
Επίσης όταν δοκίμασα να φτιάξω ένα c++ πρόγραμμα που να καλεί τις συναρτήσεις, δεν μπορούσε να κάνει link (σορρυ αλλά τόσες ώρες μετά δεν θυμάμαι το error, θα το δω και θα το προσθέσω) με το .lib.
Όσο για τον κώδικα πρέπει να ρωτήσω τους "αποπάνω".. Μην έχουμε και προβλήματα! Πάντως τα αρχεία αυτά φτιάχτηκαν το 93-95 και γενικότερα η κατασκευάστρια εταιρία (γερμανική) έχει πολύ κλειστή τακτική. Ούτε downloads για API, ούτε online programming manual ούτε τίποτα!
Γενικά απ' ότι έψαξα πρέπει να κάνω ένα wrapper. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πως. Και η τελευταία επαφή μου με c / c++ ήταν πριν 1 χρόνο και αυτό σε linux (οπότε τα c++ configs του vs δεν μου λένε τίποτα!)
I think there's to much blood in my caffeine system..