Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

VLC stream σε Visual Basic 6.0

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò moustos. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος moustos στις 25-10-2008, 19:27. Υπάρχουν 6 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  19-08-2008, 21:59 44171

VLC stream σε Visual Basic 6.0

Καλησπέρα παιδιά !
    Έχω βάλει το ActiveX του γνωστού player VLC (Video LAN) για να φτιάξω πρόγραμμα που να παίζει streaming ήχο από το Internet.
    Ο ήχος είναι σε μορφή ogg. Όλα δουλεύουν ρολόι, παίζει κανονικότατα κτλ.
    Το πρόβλημα όμως είναι ότι θέλω σε ένα label να εμφανίζει τον τίτλο του τραγουδιού που παίζει. Στις επιλογές του ActiveX δεν έχει κάτι τέτοιο δυστυχώς.
    Αν βάλω στον κανονικό player να παίξει το stream εμφανίζει και τίτλο τραγουδιού και όλα. Στο δικό μου πως θα το κάνω ?
    Ευχαριστώ προκαταβολικά !!!
  •  19-08-2008, 22:44 44172 σε απάντηση της 44171

Απ: VLC stream σε Visual Basic 6.0

Απ' ότι είδα πρόχειρα, το control έχει ένα property που ονομάζεται playlistIndex το οποίο σου δίνει το index από το item στο playlist που παίζει εκείνη τη στιγμή. Σε συνδυασμό με το Playlist collection που έχει, μπορείς να πάρεις το item και υποθέτω εκεί θα βρεις όλες τις πληροφορίες που θες να εμφανίσεις.

Vir prudens non contra ventum mingit
  •  23-10-2008, 11:53 45690 σε απάντηση της 44172

Δυστυχώς δεν βγάζω άκρη με αυτό Sad
  •  23-10-2008, 22:07 45703 σε απάντηση της 45690

Μάλλον θα πρέπει να δώσεις μερικές πληροφορίες παραπάνω. Δεν υπάρχει playlist, είναι άδειο, το index δεν υπάρχει μέσα στο playlist?
    Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  25-10-2008, 00:44 45727 σε απάντηση της 45703

Υπάρχει το playlist ως εντολή για να κάνεις διάφορα πάνω σε αυτήν !
    Έχει και το PlaylistIndex το οποίο όμως δεν κάνει τίποτα αφού δεν μπορώ να "παίξω" με την playlist.
    Μάλλον πως δεν το επιτρέπουν, δεν ξέρω.
    Απλά το μόνο που θέλω είναι να εμφανίζει σε ένα label τον τίτλο του τραγουδιού που ακούγεται....
  •  25-10-2008, 01:45 45730 σε απάντηση της 45727

Πάμε πάλι, σε απλή Δημοτική. Τί θα πεί "το οποίο όμως δεν κάνει τίποτα αφού δεν μπορώ να "παίξω" με την playlist" ? Αν η playlist έχει δεδομένα, αν το PlayListIndex έχει ένα αριθμό, μπορείς με αυτόν να βρεις ποιό κομμάτι μέσα από την playlist χρησιμοποιείται. Τί δεν κάνει τίποτε? Είναι άδεια η playlist? Είναι αρνητικό το playlistindex?

Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  25-10-2008, 19:27 45749 σε απάντηση της 45730

To playlistIndex ειναι στο -1. Το αν είναι άδεια η playlist δεν μπορώ να το δω, είναι αδύνατον.
    Υπάρχει περίπτωση να γίνει δουλειά με αυτό που είπε ο KelMan ?
    Αν είναι κάτι που δεν γίνεται καλύτερα να το παρατήσω !!!

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems