Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

SharePoint Forum

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò George J. Capnias. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος rousso στις 26-08-2005, 18:17. Υπάρχουν 4 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  25-08-2005, 23:45 4657

SharePoint Forum

rousso wrote:
    υ/γ: Α... και με την ευκαιρία... Γιώργο δεν βάζεις ένα χώρο στα forums ειδικά για SharePoint? Έχει ενδιαφέρον....

Μμμ... Πίστεψέ με, προσωπικά θα ήθελα πολύ να το κάνω...

Αλλά φαντάσου, ότι στο Office Development forum έχουν γίνει πολλά σχετικά posts, και κανένα από αυτά δεν είχε, ούτε μία απάντηση... Sad [:(]

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  26-08-2005, 09:11 4661 σε απάντηση της 4657

SharePoint Forum

Α... δεν το είχα προσέξει...

ε... (να μην το παινευτώ) αλλά.... ε, τώρα που έκανα κι εγώ join το dnz... όλο και κάποια απάντηση θα προσπαθήσω να δώσω... Smile [:)]

άντε πάω να δω τι τρέχει εκεί και αν άν τελικά έχει ενδιαφέρον μπορεί και να αποφασίσεις να το κάνεις πριν βρεθεί άλλος να το ζητήσει ξανα...

καλημέρα
    rousso
    rousso
  •  26-08-2005, 09:22 4662 σε απάντηση της 4657

Απ: SharePoint Forum

εεεπ...

τα είδα (τα αναπάντητα posts στο office development)...

Αφού κανένα δεν χρήζει απάντησης... Όλα κάτι λένε... δεν ρωτάνε κάτι...

anyway..

Έχεις βάλει διάφορες πληροφορίες (χρήσιμες)...

Ας πούμε ότι θα χρησιμοποιούμε το Office Development για posts σχετικά με το sharepoint αν και το WSS δεν έχει σχέση με το Office. Το SPS που είναι μέρος του Office όμως μπορεί ενδεχομένως να δικαιολογήσει την προσέγγιση...

Σκεφτόμουνα ούτως ή άλλως να βάλω στο blog μου κάτι που να έχει σχέση με SharePoint thumbs-up και thumbs-down (ποιά είναι τα ωραία πράγματα του sharepoint δηλαδή και ποιά τα άσχημα...)

Θα σας ενημερώσω όταν αποφασίσω πως θα το δομήσω τελικά...

φιλικά
    rousso

rousso
  •  26-08-2005, 17:57 4704 σε απάντηση της 4662

Μέχρι τώρα ήμουν μόνος μου, τώρα είμαστε δύο! Big Smile [:D]

Αν θες να κάνεις κάτι, θα πρότεινα να δεις την δουλειά που έχουν κάνει τα comminity του Βελγίου, και να δουλέψεις δικό σου υλικό, έχοντας αυτούς σαν παράδειγμα. Από τα Blogs του Arpan Shah's και του Patrick Tisseghem's και σε δεύτερη φάση του JOPX μπορείς να βρεις πολλά links...

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  26-08-2005, 18:17 4708 σε απάντηση της 4704

Δεν θέλω να κάνω κανένα φοβερό πράγμα...

Απλά κάπου να "εκθέτω" τη γνώμη μου για σχεδιαστικά και υλοποιητικά συν και πλην του SharePoint, όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί έχω βασανιστεί με αυτό και το θεωρώ σοβαρή πρόταση και πλατφόρμα γιατί μπορεί να ενσωματώσει όλες τις τεχνολογίες της microsoft (και άλλες) σε ένα σύστημα που είναι πέρα από όλα τα επιμέρους πράγματα που ανπτύσουμε τώρα.

Στην φάση αυτή είναι πολύ πιο ώριμο από την έκδοση 1 (STS), δείχνει ήδη τις δυνάμεις και την προπτική του, αλλά είναι ακόμα μακρυά από τον στόχο... Είναι ας πούμε στην φάση που ήταν τα Windows 98 σε σχέση με τα XP ή τα Vista...

Περιμένω να δω τι θα γίνει στην έκδοση 3....

Θα ανοίξουμε μια συζήτηση σε κάποια στιγμή... Έχει ενδιαφέρον...

thanks,
    rousso

rousso
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems