Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Εκπαίδευση σε .ΝΕΤ, ASP, C# και Frameworks

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò killroy. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος spanougakis στις 19-09-2009, 02:49. Υπάρχουν 4 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  07-05-2009, 02:06 50504

Εκπαίδευση σε .ΝΕΤ, ASP, C# και Frameworks

Γειά σας παιδειά,

Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να ζητήσω την κατανόηση των admin για το ότι πρόσθεσα την συγκεκριμένη δημοσίευση σε αυτό το φορουμ, και το έκανα για τον λόγο ότι δεν μπορούσα να αποφασίσω το που θα ήταν ο καταλληλότερος χώρος.
    Αν θέλουν οι admin μπορούν να μετακινήσουν την δημοσίευση σε ποιό κατάλληλο χώρο.

Ο λόγος που ανήρτησα αυτήν την δημοσίευση έγκειται στην βοήθεια που μου ζήτησε ένας φίλος μου προκειμένου να τον πληροφορήσω, πού μπορεί να απευθυνθεί για να παρακολουθήσει έναν ή περισσότερους κύκλους σπουδών στην Ελλάδα - συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη - πάνω στα συγκεκριμένα αντικείμενα, έτσι ώστε να μπορέσει να πάρει την πιστοποίηση της Microsoft και πολύ περισσότερο να μπορεί να κάνει καλές εφαρμογές.
    Δυστυχώς, δεν γνωρίζω ο ίδιος και για αυτό αποφάσισα να απευθυνθώ σε εσάς, εφόσον γνωρίζετε βέβαια.

Σας τονίζω ότι δεν θέλει απλά να πάρει κάποια βιβλία και να αρχίζει να διαβάζει μόνος του, αλλά θέλει κάποια σχολή ή διαφορετικά κάποιον που αφ' ενός να γνωρίζει πολύ καλά αυτά τα αντικείμενα, αφ' ετέρου να έχει καλή μεταδοτικότητα έτσι ώστε να βοηθήσει τον φίλο μου να αποκτήσει γερές βάσεις και να πάρει και τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Test your limits... and go beyond
  •  07-05-2009, 09:27 50511 σε απάντηση της 50504

Απ: Εκπαίδευση σε .ΝΕΤ, ASP, C# και Frameworks

Τέτοιου είδους εκπαίδευση προσφέρουν εταιρείες - partners της Microsoft που ανήκουν στην κατηγορία Certified Partners for Learning Solutions. Στο http://www.microsoft.com/learning μπορείς να βρεις πολλές πληροφορίες τόσο για τα σεμινάρια, όσο και για τις πιστοποιήσεις. Μόλις βρεις τα σεμινάρια που θέλεις, στο http://www.microsoft.com/learning/classlocator/ μπορείς να βρεις ποιές εταιρείες δραστηριοποιούνται στην περιοχή που σε ενδιαφέρει (μερικές δεν καταχωρούνται στο εργαλείο και δεν τις εμφανίζει, οπότε Google is your friend)

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και άλλες εταιρείες που παρέχουν τεχνική εκπαίδευση χωρίς να είναι CPLS ωστόσο χρειάζεται προσοχή να βεβαιωθείς ότι έχει την απαραίτητη επάρκεια ο εισηγητής, είναι κατάλληλες οι εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός, κλπ.

Vir prudens non contra ventum mingit
  •  07-05-2009, 10:29 50517 σε απάντηση της 50504

Λοιπόν όπως θα ξέρεις ή αν ακολουθήσεις τα Links που σου δίνει ο Kelman μπορείς να βρεις τι σεμινάρια διαθέτει η Microsoft. Δύο μεγάλες εταιρίες στην Αθήνα που διαθέτουν και γραφεία - συνεργάτες στην Θεσσαλονίκη είναι
    η www.NewHorizons.gr και η www.itec.gr. Δεν ξέρω να σου πω για τις εγκαταστάσεις ή τους εισηγητές στην Θεσσαλονίκη αλλά εδώ στην Αθήνα έχουν το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς.
    (Μάλλον διότι όλες οι εταιρίες εκμεταλευόμενες τα προγράμματα του ΟΑΕΔ στέλνουν σε αυτές τις δύο τους υπαλλήλους τους Big Smile )

Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια και στις δύο εταιρίες αλλά να τονίσω ότι δεν έχω καμία σχέση με καμία από αυτές.

Manos
  •  07-05-2009, 11:11 50518 σε απάντηση της 50517

Δυστυχώς η Θεσσαλονίκη είναι λίγο "πίσω" σε αυτό το θέμα.

Δεν έχω τίποτα με καμμία από τις εταιρείες που παρέχουν τις συγκεκριμένες υπηρεσίες,
    αλλά αυτή είναι η γνώμη μου. Δεν θα αναφέρω ονόματα για λόγους που όλοι γνωρίζετε.

1ον. Μίλησα με πωλητές για .ΝΕΤ 3.5, και θα μου στέλνανε ανάλογη προσφορά σε σεμινάρια της Microsoft.
           Τα σεμινάρια ήτανε τελικά .ΝΕΤ 2.0 και Visual Studio 2005. Όταν επικοινώνησα ξανά μαζί τους, μου είπανε
           πολύ απλά ότι αυτά έχουμε. ΩΡΑΙΑ!
    2ον. Δεν υπάρχουν trainers που να σου διδάξουν τελευταίες τεχνολογίες στην Θεσσαλονίκη πλην 1-2 εξαιρέσεων.
    3ον. Δεν υπάρχει συμμετοχή, και έτσι θα πληρώσεις χρυσάφι για να σου διαβάσουν τα περιεχόμενα ενός βιβλίου στο τέλος.
    4ον. Ότι συμφωνίες κάνεις, στο τέλος δεν θα μπορέσουν να τις τηρήσουν.

Πόρισμα: Επαγγελματισμός 0.

Όλα τα παραπάνω προέκυψαν από διάφορες εταιρείες και όχι συγκεκριμένα. Ακόμη είναι προσωπική άποψη
    να τοποθετώ τα πράγματα έτσι, όπως και από προσωπική εμπειρία.

Καλή τύχη γενικά. Αλλά όπως ξέρω μόνο στην Αθήνα θα κάνεις κάποιες ποιο καλές κινήσεις περί σεμιναρίων.
    Και φυσικά διαβάζοντας μόνος σου στο σαλόνι, με έξοδα 30 λεπτά για καφέ και 50 λεπτά για τοστ!

•  19-09-2009, 02:49 53823 σε απάντηση της 50518

Δυστυχώς ήσουν άτυχος και δεν μίλησες μαζί μου. Αν δεις σε αυτή την σελίδα, είμαστε οι τελευταίοι στη λίστα: https://www.microsoft.com/hellas/partner/cplslist.mspx

O trainer μας επίσης σε αυτές τις τεχνολογίες είναι γνωστός εδώ στο forum. Επικοινώνησε μαζί μου όποτε θέλεις για να σε εξυπηρετήσουμε.

Chris Spanougakis MCT
    MVP Directory Services
    [email protected]
    http://www.systemplus.gr
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems