Έχω ένα προβληματισμό σχεδιαστικο σε ένα σημείο κώδικά και θα ήθελα τις απόψεις σας και τισ γνώσεις σας. Το υποσύστημα(χρησιμοποιείται .ΝΕΤ ver 2).. παραλαμβάνει από διάφορα άλλα συστήματα (και αυτά .NET) inctances από ένα συγκεκριμένο type. To type Α αυτό έχει διάφορα properties (είναι τύπος για data tranfer).. ένα από αυτά είναι τύπου object γιατί ακριβώς μπορεί στην πραγματικότητα να είναι οποιοσδήποτε τύπος... Αυτόν τον τύπο Α θέλω να το σώσω σε έναν πίνακα.. και ενώ για όλα τα properties έχω χρησιμοποίησει τον κατάλληλο τύπο SQL που θα έχει η στήλη δεν μπορώ να βρώ σε τί SQL τύπο να σώσω το τύπο object. Ο .ΝΕΤ τύπος που θα φιλοξενείται σε αυτή την στήλη μπορεί να είναι οτιδήποτε από int και string μέχρι και complex data type. Αμφιταλαντεύομαι στους τύπους varbinary, nvarchar, ntext, image. Δεν έχω πρόβλημα χώρου.. τα objects δηλαδή οι τιμές της στήλης θα είναι μικρά. Επιπλέον αυτή η στήλη όταν θα φορτώνεται από την βάση στην μνήμη θα πρέπει να είναι "ίδια" η τιμή γιατί συμμετέχει ώς αναγνωριστικό για να ξεχωρίσω άν το object έχει ξανάσερβιριστεί από τα άλλα συστημάτα οπότε να το σώσω ή να μην το σώσω.
Ποιό sql τύπο θεωρείται τον καταλληλότερο για αυτή την δουλειά;
Ευχαριστώ.