Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

registration db

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò kostasvit. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος George J. Capnias στις 07-06-2013, 09:01. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  06-06-2013, 14:10 72775

registration db

ο κώδικας που έφτιαξα για το registration δεν μου βγάζει κάποιο λάθος, ωστόσο οταν προσθέτω εγγραφή δεν την βλέπω στην βάση μου

καμιά ιδέα ?

Δημοσίευση στην κατηγορία: ,
  •  06-06-2013, 14:30 72776 σε απάντηση της 72775

Απ: registration db

Ποιός κώδικας και ποιά βάση? Τί σημαίνει εννοείς "registration"?

Σου προτείνω να διαβάσεις κάποιο tutorial ή κάποια how to για web development αντί να προσπαθείς στα τυφλά. Είναι πάρα πολλά αυτά που χρειάζεται να μάθεις και δεν λύνονται κάνοντας μία ερώτηση στα γρήγορα

Αν δουλεύεις με MVC, κοίτα το Getting Started with ASP.NET MVC 4. Αν δουλεύεις με Web Forms, κοίτα το Getting Started with ASP.NET 4.5 Web Forms. Από τις ερωτήσεις σου νομίζω ότι μάλλον έχεις ξεκινήσει με Web Forms.

Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  07-06-2013, 09:01 72891 σε απάντηση της 72775

Απ: registration db

kostasvit:

ο κώδικας που έφτιαξα για το registration δεν μου βγάζει κάποιο λάθος, ωστόσο οταν προσθέτω εγγραφή δεν την βλέπω στην βάση μου

καμιά ιδέα ?

Αν εννοείς το registration μηχανισμό του ASP.NET - το πιθανότηρο είναι, αν μπορείς να κάνεις login, και δεν βλέπεις δεδομένα μέσα στην βάση σου και όλα λειτουργούν κανονικά - ότι χρησιμοποιεί άλλη βάση για αυτό το σκοπό από αυτή που νομίζεις. Το ASP.NET membership έχει την τάση να φτιάχνει μια δική του την πρώτη φορά που τρέχει το site και προσπαθεί να κάνει access το membership.

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems