Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Προσθήκη imagebox σε div

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò kostasvit. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος George J. Capnias στις 27-08-2013, 15:40. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  23-08-2013, 13:44 73955

Προσθήκη imagebox σε div

καλημέρα

ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να προσθέσω κάποια boxes που να είναι στοιχισμένα μέσα σε ένα div που έχω φτιάξει για να βάλω στην συνέχεια φωτογραφίες σε σμήκρυνση.

ή αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος

ευχαριστώ! 

Δημοσίευση στην κατηγορία: ,
  •  27-08-2013, 00:31 74235 σε απάντηση της 73955

Απ: Προσθήκη imagebox σε div

Καλησπέρα,

Καταλαβαίνω ότι προσπαθείς να φτιάξεις κάποιο είδος grid.

Ένας τρόπος είναι να φτιάξεις ένα εξωτερικό DIV σταθερού πλάτους σε x pixels και μέσα του να βάζεις DIVs με σταθερό πλάτος και ύψος.

Αν τα εσωτερικά DIVs έχουν τέτοιες διαστάσεις που τους επιτρέπουν να χωρέσουν τουλάχιστον δύο ή περισσότερα στην ίδια γραμμή (πλάτος του εξωτερικού DIV) , θα τα δεις μπαίνουν το ένα δίπλα στο άλλο. Μόλις δεν χωράνε θα σχηματίσουν δεύτερη γραμμή. Έτσι σιγά σιγά σχηματίζεται το grid.

Κάτι τέτοιο ζητάς;

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  27-08-2013, 11:34 74239 σε απάντηση της 74235

καλημέρα, ευχαριστώ για την απάντηση. 

ναι ακριβώς αυτό θέλω. άρα όσα image box θέλω να έχω πρέπει να φτιάξω πρέπει αντίστοιχα να φτιάξω και divs, έτσι;

και κάτι άλλο, μπορώ σε μια σελίδα να εμφανίζονται πχ 3 image box και μόλις πατάω έναν άλλο σύνδεσμο να σβήνονται τα προηγούμενα και να εμφανίζονται τα νέα, έτσι; 

•  27-08-2013, 15:40 74240 σε απάντηση της 74239

Ναι, μέσα σε κάθε εικόνα θα πρέπει να προσθέσεις ένα DIV.

Από ότι καταλαβαίνω, ο σύνδεσμος θα οδηγεί στην ίδια σελίδα, αλλά με διαφορετική παράμετρο - έτσι κατά το φόρτωμα της σελίδας θα μπορείς να φορτώσεις άλλες εικόνες...

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems