Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Νέα και Ανακοινώσεις από το Connect(); //2015

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò George J. Capnias. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Παναγιώτης Καναβός στις 20-11-2015, 11:45. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
 •  20-11-2015, 11:28 77478

  Νέα και Ανακοινώσεις από το Connect(); //2015

  Αν και η Connect() //2015 κράτησε μόνο δύο μέρες, πλήθος των νέων και των ανακοινώσεων που προέκυψαν από αυτή. Συνοπτικά:

  1. Καινούργια Beta έκδοση του Visual Studio Code. Τι καινούργιο περιλαμβάνει:
   • Προστέθηκε η δυνατότητα να φορτώνει Plugins, και με documentation, έτοιμα εργαλεία και samples παρέχει τη δυνατότητα στον καθένα να φτιάξει τα δικά του Plugins για το Visual Studio Code
   • Δημιουργήθηκε μέσα στο Visual Studio Code, αλλά και μέσω web ένα extension gallery, που είναι δυνατόν να βρει κάποιος έτοιμα plugins.
   • Έχουν ήδη δημιουργηθεί πάνω από 60 plugins
   • Ο κώδικας του Visual Studio Code είναι πλέον open sourced και διαθέσιμος από το GitHub.
  2. Τα .NET Core 5 RC και ASP.NET 5 RC είναι διαθέσιμα μαζί με Go-Live license. Διαβάστε περισσότερα για το .NET Core στο .NET team blog, και για το ASP.NET 5 στο ASP.NET team blog και το Scott Hanselman’s blog.
  3. Το Visual Studio Online ονομάζεται πλέον Visual Studio Team Services και εμπλουτίζει τα χαρακτηριστικά του. Υπάρχουν διαθέσιμες δημοσιεύσεις στο Visual Studio ALM blog που παρουσιάζουν τις νέες δυνατότητες σε βάθος.
  4. Το Visual Studio Dev Essentials είναι ένα νέο, δωρεάν πρόγραμμα που συγκεντρώνει όλα όσο οι προγραμματιστές χρειάζονται για να δημιουργήσουν εφαρμογές και οποιαδήποτε συσκευτή η λειτουργικό σύστημα και περιλαμβάνει το Visual Studio Community και το Visual Studio Code, και τις δωρεάν υπηρεσίες του Visual Studio Team Services. Μπορείτε να διαβάσετε όλες τις λεπτομέριες του προγράμματος στη διεύθυνση https://www.visualstudio.com/products/free-developer-offers-vs.
  5. Cloud συνδρομές για το Visual Studio. Στη σειρά των υπαρχόντων συνδρομών MSDN προσθέτονται οι Visual Studio Professional και Enterprise με ετήσια ή μηναία χρέωση. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέριες στη διεύθυνση https://www.visualstudio.com/products/subscriber-benefits-vs.
  6. Visual Studio Marketplace. Για αρκετό καιρό υπήρχε το Visual Studio Gallery για τα VS extensions. Το Visual Studio Marketplace, είναι ένα κεντρικό σημείο που οι προγραμματιστές θα ανακαλύψουν, αποκτήσουν, και θα εγκαταστήσουν extensions για όλες τις εκδόσεις του Visual Studio. Δείτε το http://marketplace.visualstudio.com για περισσότερα.
  7. Ανακοίνωση του Visual Studio 2015 Update 1 και Team Foundation Server 2015 Update 1. Η κυκλοφορία τους είναι πλέον κοντά, τα οποία θα είναι διαθέσιμα στις 30 Νοεμβρίου.
  8. Υποστήριξη του Xamarin 4. Το Visual Studio 2015 Update 1 θα περιλαμβάνει υποστήριξη για το Xamarin 4, παρέχοντας ένα πλήρες περιβάλλον για build, test, και monitor τις native mobile apps που θα αναπτύσονται με αυτό. Διαβάστε περισσότερα στο Xamarin blog για να ανακαλύψετε πως μπορείτε να αναπτύξετε με αυτό.
  9. Υποστήριξη iOS Build με το MacinCloud στα Visual Studio Team Services. Η συνεργασία της Microsoft με τη MacinCloud δημιούργησε ένα VS Team Services / VSO build agent plan. Για περισσότερες λεπτομέριες, είτε τη δημοσίευση του ALM blog, το MacinCloud’s plan, το Xcode Build tutorial, τα Cordova build tutorials, και τη δημοσίευση στο React Native.

  Οι ανακοινώσεις φυσικά δεν σταματούν εδώ. Δείτε ακόμα περισσότερες στη σχετική δημοσίευση του Visual Studio blog.

   

  George J. 

     George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
  w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
  dotNETZone.gr News
  Δημοσίευση στην κατηγορία:
 •  20-11-2015, 11:45 77480 σε απάντηση της 77478

  Απ: Νέα και Ανακοινώσεις από το Connect(); //2015

  Να επισημάνω ότι στα benefits του Visual Studio Dev Essentials περιλαμβάνεται και 6μηνη συνδρομή στα courses της Pluralsight. Πρόκειται για εκατοντάδες courses για διάφορα θέματα, όχι μόνο για Microsoft τεχνολογίες. Για παράδειγμα, έχω ξεκινήσει το "Big Data on Amazon Web Services". Αξίζει και με το παραπάνω
  Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
  Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems