Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Global Azure Bootcamp 2017 – Athens

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò George J. Capnias. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος George J. Capnias στις 05-04-2017, 15:12. Υπάρχουν 0 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
 •  05-04-2017, 15:12 78045

  Global Azure Bootcamp 2017 – Athens

  Αγαπητοί φίλοι,

  Τον Απρίλιο του 2013 πραγματοποιήθηκε το πρώτο Global Azure Bootcamp σε περισσότερες από 90 περιοχές ανά τον κόσμο. Αυτός ο αριθμός ολοένα και αυξανόταν, για να φτάσει τις 136 περιοχές το 2014, τις 182 το 2015 και 187 το 2016!

  Στην Ελλάδα διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2014 με μαζική συμμετοχή, η οποία αναμένεται να φτάσει σε. επίπεδα ρεκόρ φέτος, την τέταρτη συνεχή χρονιά διοργάνωσής του.

  Η κοινότητα των επαγγελματιών πληροφορικής που ασχολούνται με Cloud τεχνολογίες www.azureheads.gr, σε συνεργασία με το autoexec.grsqlschool.gr και dotnetzone.gr, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουν και φέτος μια εις βάθος παρουσίαση της πλατφόρμας Cloud Computing της Microsoft, Microsoft Azure.

  Εκτός από τις παρουσιάσεις που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε, θα μπορέσετε να αποκτήσετε και τη σχετική κατάρτιση συμμετέχοντας στο lab που θα δημιουργηθεί, προκειμένου να υλοποιηθεί μια παγκόσμια υπολογιστική φάρμα (computation farm) για φιλανθρωπικό σκοπό.

  Για περισσότερες πληροφορίες, επικεφτείτε την σελίδα μας athens.azurebootcamp.net και δηλώστε συμμετοχή

   

   

  Τι θα χρειαστείτε

  Αν αποφασίσετε να συμμετάσχετε στο lab θα χρειαστείτε:

  Εκτός από τα παραπάνω θα χρειαστείτε μια ενεργή Windows Azure συνδρομή! Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να την αποκτήσετε εάν δεν έχετε ήδη:

  • Ξεκινήστε ένα FREE trial at https://azure.microsoft.com/en-us/free/
   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: η συνδρομή αυτή είναι ενεργή μόνο για 1 μήνα, οπότε καλό θα ήταν να την ενεργοποιήσετε λιγότερο από ένα μήνα πριν από τις 22 Απριλίου.
  • MSDN benefit!
   Αν είστε κάτοχος συνδρομής MSDN, BizSpark ή DreamSpark μπορείτε να ενεργοποιήσετε δωρεάν τη Microsoft Azure συνδρομή σας από εδώ msdn.microsoft.com.
  • Αν ωστόσο δεν σας κάνουν τα παραπάνω, μπορείτε απλά να ενεργοποιήσετε μια συνδρομή με χρήση πιστωτικής κάρτας από εδώ azure.microsoft.com.

  Συχνές Ερωτήσεις

  Πώς θα έρθω και πού θα παρκάρω;

  • Ελάτε με τον ηλεκτρικό (Πράσινη Γραμμή) μέχρι το ΚΑΤ και μετά με τα πόδια ή με λεωφορείο. Υπάρχει χώρος πάρκινγκ αν έρθετε με αυτοκίνητο.

  Χρειάζεται προεγγραφή;

  • Ναι, δηλώστε συμμετοχή
   .

  Πόσο κοστίζει η είσοδος;

  • Είναι δωρεάν!

  Σημείωση

  Λόγω της αυξημένης ασφάλειας που υπάρχει στο κτίριο, όσοι θελήσουν να παραβρεθούν θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο σχετικό event στο Meetup. Η δήλωση συμμετοχής ενδείκνυται, καθότι θα δοθεί λίστα με τα ονοματεπώνυμα των συμμετεχόντων για την είσοδό τους στο κτίριο. Επίσης, για την είσοδο στο event, θα χρειαστεί να φέρετε μαζί σας ταυτότητα ή άλλο ισοδύναμο έγγραφο για να γίνει ταυτοποίηση.

   

  .tribe-events-event-image img { display: block; margin: 0 auto; text-align: center; }.sponsors { font-size: 0; line-height: 0; }.sponsor.big { width: 150px; height: 150px;}.sponsor { margin: 15px; display: inline-block;}.sponsor:not(.inline) { position: relative; vertical-align: top; border: 2px solid #e9e9e9;}.sponsor:not(.inline) img { -webkit-transform: translateX(-50%) translateY(-50%); -moz-transform: translateX(-50%) translateY(-50%); -o-transform: translateX(-50%) translateY(-50%); -ms-transform: translateX(-50%) translateY(-50%); transform: translateX(-50%) translateY(-50%); position: absolute; top: 50%; left: 50%; display: block; max-width: 80%; max-height: 80%;}

   


  George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
  w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
  dotNETZone.gr News
  Δημοσίευση στην κατηγορία: , ,
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems