Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
» Σχετικοί Σύνδεσμοι
» 25ο dotNETZone.gr Community Event - Code Generation με τη χρήση T4 και του Visual Studio

Έχοντας αποκτήσει ρυθμό στο 2008, θα πραγματοποιήσουμε το 25ο dotNETZone Community Event την Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου στις 7.15μμ, στις εγκαταστάσεις της Microsoft Hellas (Κηφισίας 221, Μαρούσι Μετάβαση στο DriveMe.gr). Την παρουσίαση θα κάνει ο γράφων, Γιώργος Καπνιάς (gcapnias) με θέμα «Code Generation με τη χρήση T4 και του Visual Studio».

Γιατί να γράφετε τον ίδιο και τον ίδιο κώδικα όταν μπορείτε να τον παραγάγετε αυτόματα; Μάθετε για το Text Template Transformation Toolkit (T4) - ένα από τα καλύτερα-κρυφά νέα χαρακτηριστικά του Visual Studio 2008. Το T4 σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε απλή ASP.NET σύνταξη στα πρότυπα για να παραγάγει πηγαίο κώδικα, αρχεία διαμόρφωσης, stored procedures και ακόμη περισσότερα. Σε αυτό το event θα έχουμε μια περίληψη του code generation, περιγραφή της δημιουργίας T4 προτύπων και επίδειξη πώς να δημιουργήσετε ένα T4 πρότυπο για την παραγωγή των CRUD stored procedures…

Παράλληλα, την Τετάρτη θα κόψουμε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας. Για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε ένα κομμάτι για τον καθένα που θα παραβρεθεί στο event, για μοναδική φορά ζητάμε να απαντήσετε σε αυτό το thread αν θα παραβρεθείτε στο event μας. Παρακαλούμε οι απαντήσεις σας να είναι μέχρι την Δευτέρα 26 Ιανουαρίου το πρωί, ώστε να προλάβουμε να παραγγείλουμε!

FAQ

  • Χρειάζεται προεγγραφή;
    Όχι
  • Πόσο κοστίζει;
    Είναι δωρεάν
  • Χρειάζεται να είμαι μέλος του dotNETZone.gr;
    Όχι, αλλά προτείνεται!
  • Πόση ώρα διαρκεί;
    Περίπου δυο ώρες ενώ στη συνέχεια ακολουθεί και μπύρα σε κοντινή μπυραρία...
  • Πως μπορώ να μαθαίνω για τα events του dotNETZone.gr;
    Στην προσπάθειά μας να ενημερώνουμε το δυνατόν ευκολότερα για να events του dotNETZone.gr δημοσιεύουμε τα events μας στην πρώτη σελίδα του site μας. Παράλληλα δημοσιεύονται σε ελληνικά social bookmarking sites, το site του INETA Hellas και στο Facebook group του dotNETZone.gr.

Έχουν δημοσιευτεί Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2009 10:05 πμ από το μέλος George J. Capnias

Δημοσίευση στην κατηγορία: , ,

Σχόλια:

# re: 25ο dotNETZone.gr Community Event - Code Generation με τη χρήση T4 και του Visual Studio @ Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2009 11:18 πμ

Καλημέρα Γιώργο,

Μάλλον θα είμαι εκεί κι εγώ.

spantos

Έχει απενεργοποιηθεί η προσθήκη σχολίων από ανώνυμα μέλη
 
 
 
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems