Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια

FriendFeed: Ενα RSS feed για όλες σας τις δραστηριότητες

Ειναι αλήθεια οτι αν πάτε στο FriendFeed δεν θα δείτε κάποιο wow site με όμορφα γραφικά και ελκυστικά τσιτάτα. Ομως, αυτό που κανει είναι πραγματικά χρήσιμο.

Εν ολίγοις: Εγγράφεστε στο FriendFeed, του λέτε ποιά blogs έχετε, και σε ποιές υπηρεσίες είστε εγγεγραμμένοι (π.χ. youtube, del.icio.us, last.fm και άλλες δημοφιλείς υπηρεσίες) και το FriendFeed φροντίζει να παράγει ένα feed με όλες σας τις δραστηριότητες συγκεντρωτικά. Ετσι, έχετε ένα feed που περιέχει τα πάντα για σάς: Από το νέο σας blog post (το FriendFeed τελευταία βελτιώθηκε ωστε να υποστηρίζει πολλαπλά blogs) ως το τελευταίο video που ορίσατε αγαπημένο στο YouTube ή το τελευταίο link που προσθέσατε στο Del.Icio.Us.

Το FriendFeed διαθέτει ένα ολοκληρωμένο API για την ενσωμάτωσή του σε τρίτες εφαρμογές. Ηδη έχει υλοποιηθεί ως Facebook application.

Δείτε το δικό μου feed εδώ: http://www.friendfeed.com/sfilip

 

Έχουν δημοσιευτεί Σάββατο, 5 Απριλίου 2008 2:39 μμ από το μέλος cap
Δημοσίευση στην κατηγορία:

Ενημέρωση για Σχόλια

Αν θα θέλατε να λαμβάνετε ένα e-mail όταν γίνονται ανανεώσεις στο περιεχόμενο αυτής της δημοσίευσης, παρακαλούμε γίνετε συνδρομητής εδώ

Παραμείνετε ενήμεροι στα τελευταία σχόλια με την χρήση του αγαπημένου σας RSS Aggregator και συνδρομή στη Τροφοδοσία RSS με σχόλια

Σχόλια:

# diafora | Pearltrees

Τρίτη, 23 Απριλίου 2013 3:36 μμ by diafora | Pearltrees

Ποιά είναι η άποψή σας για την παραπάνω δημοσίευση;

(απαιτούμενο)
απαιτούμενο
(απαιτούμενο)
ÅéóÜãåôå ôïí êùäéêü:
CAPTCHA Image