Ειλικρινά λυπάμαι πάρα!!! πολύ... για πάρα πολλους λόγους!!
Θα ήθελα να διευκρινήσω στον φίλο cap οτι δεν μπορώ να ΜΗΝ μπλεχτώ σε ένα "flame" με κάποιον, όταν "ακούω" τέτοια πράγματα... και να βλέπω να μην μιλάει κανείς... και στο τέλος να σκεφτομαι μήπως πρέπει να ζητήσω και συγγνώμη από πάνω.
Λέχθηκε:
"Αγαπητή Νατάσα,
δεν έχω σκοπό να γίνω προγραμματιστής. Με ενδιαφέρει να πάρω το πτυχίο
κ να ασχόληθω με κατι άλλο που μπορώ να κάνω με αυτό τον τίτλο,που δεν
είναι πληροφορικής αλλά Ηλεκτρολόγου μηχανικού,μηχανικού Η/Υ"
Πως να το χαρακτησίσω τώρα αυτό?
Τι να πρωτο-πω?
Να πω.... αφου δεν γουστάρετε κύριε να γίνετε προγραμματιστής και τον προγραμματισμό γενικότερα (φαντάζομαι, ως λογική συνεπαγωγή) ,... γιατί είστε εδώ? Μόνο για να πάρετε απαντήσεις για τις ασκήσεις σας?
Να πω... οτι νομίζετε πως όποιος λύνει τα παραπάνω θέματα λέγεται προγραμματιστής?
Να πω... οτι η γνώση είναι αντικειμενική και όχι υποκειμενική!!! οτι η C ειναι C και οτι η γνώση είναι γνώση η δυσκολία της οποίας δεν πρέπει να προσαρμόζεται ανάλογα με τα κέφια και τις φιλοδοξίες κανενός?
Λοιπόν... να μην επαναλαμβανόμαστε για τα περι θεμάτων.. είπα την γνώμη μου... όποιος κατάλαβε κατάλαβε...!! Το παραπάνω θέμα το βρίσκω γελοίο και σε δυσκολία και σε έκφραση!
Τι κι αν το χρωστάνε 300 ή 300.000!!
Πρέπει να μάθετε να μην χρησιμοποιείτε σαν άλλοθι την
αποτυχία των πολλών εκτός κι αν θέλετε να συνεχίσετε να ανήκετε μέσα σε αυτούς!
Επίσης,... κάτι ακούστηκε για την ηλικία των 18.... και τι θα 'πρέπε περιμένουμε από αυτην...
Χμ... θα έπρεπε να γράφετε μερικοί σε forums προγραμματιστών (και όχι μόνο) στο εξωτερικό (πριν πολλά χρόνια αλλά και τώρα) και να "τολμάγατε" να βγάζατε τέτοιους συλλογισμούς στον αέρα... μιλάμε... άσε!!! θα ακούγατε το κράξιμο της ζωής σας, και όχι όπως εδώ που σας χαϊδέυουν τα αυτιά!!
Αν θεωρείτε το 18 χρονών μικρή ηλικία...
-Θα σας πρότεινα μερικά sites (που δεν μπορώ δυστηχώς για διάφορους λόγους) που τα καλύτερα Exploits και Προγραμματιστικά Προβλήματα λύνονται και αναφέρονται από.... 14χρονους και 15χρονους.
-Θα σας πρότεινα να ανατρέξετε στις Ολυμπιάδες πληροφορικής και στα θέματα τους καθώς αυτά απευθύνονται σε μαθητές λυκείων!!! και να τα δείτε και να τα συγκρίνετε με τα "δύσκολα" δικά σας θέματα... που δεν τα λύνουνε ούτε 300!!!
-Θα σας πρότεινα να επισκεφτείτε κάποια "
Camps"
καλοκαιρινά και μη, και φτηνά!! για να δείτε το "επίπεδο" της γνώσης
τόσο σε software όσο και σε hardware σε παιδιά της ηλικίας σας. Για να
δείτε τι είναι ψηλό επίπεδο και τί όχι.
-Θα σας πρότεινα να ανοίξετε κανένα βιβλίο για προγραμματισμό για να μάθετε τι ακριβώς "παίζει".... όχι μονο για τον προγραμματισμό που έχετε την απίστευτα λανθασμένη εντύπωση οτι σας ειναι άχρηστος, αλλά για να μάθετε την φιλοσοφία που κρύβεται πίσω από την γνώση όταν αυτή αποκτιέται με πραγματικά πολύ κόπο και προσωπική εργασία και ΟΧΙ όπως εχετε μάθει να τα ζητάτε έτοιμα και λυμένα!!
-
"Ενα θέμα σε vlsi θα σου φαινόταν εξίσου γελοίο;;"... τώρα τι να πω... Ναι? Όχι?.... αν ακολουθούσε την παραπάνω λογική όπως και τα θέματα της C που σας βάλανε... ΝΑΙ, θα μου φαινότανε εξίσου γελοίο!
Όταν είμουνα στην ηλικία σου... μάλλον λίγο αργότερα.... στα πρώτα βήματα μου.... που δεν είχα την πολυτέλεια να μπαίνω σε 100 forums να μιλάω με αυτούς που εγώ "σεβόμουνα".... η οποίοι ξέρανε τα 10πλα από εμένα... εκεί που λοιπόν μπορούσα να μπω πρώτα έκανα καιρό να καταλάβω για τι πράγμα μιλάγανε, μετά άκουγα άκουγα άκουγα... για πολύ καιρό!! Που να τολμίσω να "μιλήσω".... και πολύ αργότερα έγραφα....
Δεν εννοώ να κάνετε το ίδιο!! απλά.... κάτι κύριοι όπως ο κύριος "predator" που όχι μόνο υιοθετούνε ως "Αρχή" την νοοτροπία σας,... αλλά μας την λέει οτι αερολογούμε και από πάνω....
Ε... όχι!
Και κερατάς και δαρμένος?
Ε... όχι...
Θα μπλεχτώ και θα παραμπλεχτώ όχι σε 1 αλλά σε 100 flames... γιατί το "κερατάς" το αντέχω... το "δαρμένος" όμως όχι!!
Παρακαλώ πολύ τον Μίμη να
ΜΗΝ ερμηνεύσει το παραπάνω μου ύφος σαν προσωπική επίθεση (οπότε δεν χρειάζεται να αμυνθεί)... αλλά σαν προτροπή από κάποιον που έχει περάσει από
ακριβώς τους ίδιους προβληματισμούς, και ειλικρινά πονάει από αυτήν την νοοτροπία και κατάσταση διότι όχι μόνο δεν την αξίζουμε αλλά δεν μας αξίζει....
Σ' ευχαριστώ για τον χρόνο σας να διαβάσετε το μεγαλο μου και ίσως κουραστικό post μου....
Nothing to declare...