Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Πρώην Snr Windows Developer ο επόμενος τουρίστας του διαστήματος.

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò thrylos. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος tommaσ στις 04-11-2006, 13:45. Υπάρχουν 45 απαντήσεις.
Σελίδα 3 από 4 (46 εγγραφές)   < 1 2 3 4 >
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  03-11-2006, 13:19 19784 σε απάντηση της 19404

Απ: Πρώην Snr Windows Developer ο επόμενος τουρίστας του διαστήματος.

Δεν είναι και μια τόσο απλή 'βόλτα', πέρα του ότι δίνουν ένα σκασμό λεφτά τα οποία στην ουσία πάνε για την χρηματοδότηση της αποστολής, οι άνθρωποι αυτοί ακολουθούν κανονικά την εκπαίδευση και τα τεστ που ακολουθεί ένας κανονικός κοσμοναυτης πράγμα που σημαίνει οτι δίνουν τουλάχιστον και ένα χρόνο απο τη ζωή τους. Και συμμετεχουν κανονικα στην αποστολή, κάνουν ότι θα έκανε κανονικά ένας κοσμοναυτης, δεν την αράζουν σε μια μεριά και οι άλλοι τους σερβίρουν κοκταιλ.

Τώρα στο θέμα του πόσο προκλητική είναι η 'σπατάλη' αυτή. Αυτό πιστευω είναι στην αισθητική του καθένα, άλλος πετάει λεφτά με τη σέσουλα στα μπουζουκια, άλλος πάλι δίνει πολλά λεφτά για να αγοράσει ένα γνωστό πίνακα. Ακόμα και εμείς σαν κομπιουτεράδες, πόσες φορές κάποιος απο το κοντινό σας περιβάλλον σας έχει κάνει κάποιο σχόλιο για τα χρήματα που ξοδευετε σε υπολογιστές gadgets κτλ.

Επίσης μεγάλο ρόλο παίζει και πως αυτοι οι ανθρωποι που πάνε σε αυτές τις 'βόλτες' προβάλουν αυτο το γεγονός. O Shuttleworth (βλέπε Ubuntu) πχ ήταν ο πρώτος Αφρικανος που πήγε στο διάστημα, και μετά έκανε tour σε πολλά σχολεία όπου μίλησε στα παιδιά για την εμπειρία του. Τουλάχιστον κάποια παιδια εκεί απέκτησαν ένα πρότυπο, για ρωτήστε μερικά παιδάκια εδω στην Ελλάδα ποια είναι τα πρότυπα τους και τι θέλουν να κάνουν όταν μεγαλώσουν.

Τέλος για τα προβλήματα που υπάρχουν στο πλανήτη κατα τη γνώμη μου η λύση τους δεν είναι θέμα ύπαρξης ή μη ύπαρξης πόρων αλλά θέλησης και πολιτικής βούλησης. Όταν υπάρχει θέληση μπορούν να γίνουν θαυματα. Τα παραδείγματα είναι άπειρα, από την ελληνική ιστορία (Θερμοπύλες, 1821), υπολογιστές (Yahoo, Google, Amazon) ακόμα και εδώ στο dotNetZone, πόσοι απο εσάς ενώ δεν είχατε τους πόρους να σπουδάσετε στο καρα χλιδάτο Πανεπιστήμιο ή να κάνετε μάστερ τα καταφέρατε μια χαρά γιατί είχατε τη θέληση να πετύχετε τους στόχους σας.
  •  03-11-2006, 17:30 19797 σε απάντηση της 19404

Έχω μια εύλογη απορία:

Τί γνώμη έχετε για την αγορά αεροσκαφών 4ης-5ης γεννεάς από την Ελλάδα;

Έχουν πέσει σαν τα κοράκια έμποροι όπλων να πουλήσουν την επόμενη δεκαετία Eurofighter, JSF, SU-47 Berkut, Rafale.

Ένα Eurofighter κοστίζει 60 εκατομμύρια ευρώ. Με αυτά τα χρήματα έχετε ιδέα τί πανεπιστήμια θα μπορούσαμε να είχαμε;

Και καλά θα μου πείτε ότι οι Τούρκοι πεινάνε και το στρατιωτικό τους λόμπυ ξοδεύει για να έχουν τα διπλάσια όπλα από εμάς.

Πηγαίνει μακρυά η συζήτηση.

Απλά η γνώμη μου είναι ότι είναι άδικο να κατηγορούμε τη διαστημική έρευνα, εξερεύνηση και εμπορική εκμετάλλευση όταν ξοδεύονται τόσα πολλά για πολεμικούς εξοπλισμούς.

Powered by openSuSE 11 64-bit Edition
  •  03-11-2006, 17:36 19799 σε απάντηση της 19404

mns wrote:
     tomkarachris wrote:
    άλλο το να είσαι το ίδιο προκλητικός με την μάζα και άλλο να φτιάνεις τα όροια!

Η ηθική μας δεν καθορίζεται από το "έτσι κάνουν όλοι", αλλά αποτελεί προσωπική ευθύνη μας. Η μάζα έχει συλλογική ηθική αγέλης και προσωπικές ηθικές που ποικίλλουν από το επίπεδο του αγίου έως το επίπεδο του αμοραλιστή· κάπου πρέπει να τοποθετηθούμε κι εμείς. Όταν επικαλούμαστε το σύνολο της κοινωνίας για να αιτιολογήσουμε τις ενέργειές μας, τότε απλά μεταθέτουμε την ευθύνη των πράξεών μας στους ώμους των άλλων και αποποιούμαστε την ελεύθερη βούλησή μας και την ύπαρξη μας ως αυτόνομα, ηθικά όντα (και εννοώ το "ηθικά" ως "έχοντα προσωπικό σύστημα αξιών", όποιο και να είναι αυτό το σύστημα).

Ίσως εγώ δεν το εξήγησα καλά. Ποιος  μπορεί να ορίσει το μέτρο στο πόσο; Κανείς! Για αυτό παίρνω μια αντικειμενική προσέγγιση και λέω πως το μέσο στην πρόκληση είναι αυτό της μάζας , και το διαστημικό ταξίδι είναι στο άλλο άκρο!
  •  03-11-2006, 18:46 19806 σε απάντηση της 19404

thrylos wrote:
    Έχω μια εύλογη απορία:

Τί γνώμη έχετε για την αγορά αεροσκαφών 4ης-5ης γεννεάς από την Ελλάδα;

Έχουν πέσει σαν τα κοράκια έμποροι όπλων να πουλήσουν την επόμενη δεκαετία Eurofighter, JSF, SU-47 Berkut, Rafale.

Ένα Eurofighter κοστίζει 60 εκατομμύρια ευρώ. Με αυτά τα χρήματα έχετε ιδέα τί πανεπιστήμια θα μπορούσαμε να είχαμε;

Και καλά θα μου πείτε ότι οι Τούρκοι πεινάνε και το στρατιωτικό τους λόμπυ ξοδεύει για να έχουν τα διπλάσια όπλα από εμάς.

Πηγαίνει μακρυά η συζήτηση.

Απλά η γνώμη μου είναι ότι είναι άδικο να κατηγορούμε τη διαστημική έρευνα, εξερεύνηση και εμπορική εκμετάλλευση όταν ξοδεύονται τόσα πολλά για πολεμικούς εξοπλισμούς.

Ναι σύμφωνη ! θα ήσουν στην Ελληδα ή στην τούρκία τώρα; με αυτή την λογική.Είναι τελείως διαφορετικό το ένα με το άλλο!τα πολλά λόγια περισσεύουν.
  •  03-11-2006, 19:05 19807 σε απάντηση της 19404

ChemicalChip wrote:
    Δεν είναι και μια τόσο απλή 'βόλτα', πέρα του ότι δίνουν ένα σκασμό λεφτά τα οποία στην ουσία πάνε για την χρηματοδότηση της αποστολής, οι άνθρωποι αυτοί ακολουθούν κανονικά την εκπαίδευση και τα τεστ που ακολουθεί ένας κανονικός κοσμοναυτης πράγμα που σημαίνει οτι δίνουν τουλάχιστον και ένα χρόνο απο τη ζωή τους. Και συμμετεχουν κανονικα στην αποστολή, κάνουν ότι θα έκανε κανονικά ένας κοσμοναυτης, δεν την αράζουν σε μια μεριά και οι άλλοι τους σερβίρουν κοκταιλ.

Τώρα στο θέμα του πόσο προκλητική είναι η 'σπατάλη' αυτή. Αυτό πιστευω είναι στην αισθητική του καθένα, άλλος πετάει λεφτά με τη σέσουλα στα μπουζουκια, άλλος πάλι δίνει πολλά λεφτά για να αγοράσει ένα γνωστό πίνακα. Ακόμα και εμείς σαν κομπιουτεράδες, πόσες φορές κάποιος απο το κοντινό σας περιβάλλον σας έχει κάνει κάποιο σχόλιο για τα χρήματα που ξοδευετε σε υπολογιστές gadgets κτλ.

Επίσης μεγάλο ρόλο παίζει και πως αυτοι οι ανθρωποι που πάνε σε αυτές τις 'βόλτες' προβάλουν αυτο το γεγονός. O Shuttleworth (βλέπε Ubuntu) πχ ήταν ο πρώτος Αφρικανος που πήγε στο διάστημα, και μετά έκανε tour σε πολλά σχολεία όπου μίλησε στα παιδιά για την εμπειρία του. Τουλάχιστον κάποια παιδια εκεί απέκτησαν ένα πρότυπο, για ρωτήστε μερικά παιδάκια εδω στην Ελλάδα ποια είναι τα πρότυπα τους και τι θέλουν να κάνουν όταν μεγαλώσουν.

Τέλος για τα προβλήματα που υπάρχουν στο πλανήτη κατα τη γνώμη μου η λύση τους δεν είναι θέμα ύπαρξης ή μη ύπαρξης πόρων αλλά θέλησης και πολιτικής βούλησης. Όταν υπάρχει θέληση μπορούν να γίνουν θαυματα. Τα παραδείγματα είναι άπειρα, από την ελληνική ιστορία (Θερμοπύλες, 1821), υπολογιστές (Yahoo, Google, Amazon) ακόμα και εδώ στο dotNetZone, πόσοι απο εσάς ενώ δεν είχατε τους πόρους να σπουδάσετε στο καρα χλιδάτο Πανεπιστήμιο ή να κάνετε μάστερ τα καταφέρατε μια χαρά γιατί είχατε τη θέληση να πετύχετε τους στόχους σας.

1)Δεν πάν να δίνονται όπου θέλουν! ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ , ΧΩΡΙΣ ΦΑΕΙ!!

2)Και άλλος για να πάρει ένα παιχνιδάκι(1ευρο) για το παιδί του ;;;;;  και αυτό πρόκληση δεν είναι ;;;;; συμφωνώ όταν κάποιος δίνει λεφτά πέρα από τα αναγκαία αγαθά , είναι πρόκληση! Ο άνθρωπος αυτός μπορεί να ζει ακριβός έτσι όπως ζει και χωρίς τα 9/10 της περιουσίας του. Πάλι πρόκληση είναι να τα έχει τα λεφτά στην τράπεζα. Άλλα όχι και να τα δίνει για να πηγαίνει στο διάστημα !! έλεος δηλαδή!!

3)Σοβαρός άνθρωπος! Κορόιδευε τα παιδία στην Αφρική κατάμουτρα !Τους έλεγε «παιδία αν ζέιτε μέχρη τα 30(γέλαγε) υπάρχει και πιθανότητα να πάτε στο διάστημα» Δεν ξέρω για τα άλλα παδιά πάντως εγώ σαν είδωλο έχω των Άδωνη Γεωργιάδη(ιστορικό, εκδότη και τώρα σύμβουλο στην νομαρχία Αθηνών). Τα είδωλα τα παίρνουμε από το σπίτι και δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα.

4) Και την πέτρα νερό να κάνεις , αν το νερό το κρατάς για σένα τη να το κάνω! Αυτός κάνει θαύματα , και οι άλλοι πεθάνουν!!!!

ΥΠ: Η πλάκα είναι ότι είμαι ανήλικος και δεν μπορείτε να πείτε ότι εσύ δεν έχεις κάνει τίποτα , γιατί δεν έχω κανένα ίδος αρχηγίας στα χέρια μου! Οπότε είναι και λίγο άνιση η μάχη…

•  03-11-2006, 20:00 19808 σε απάντηση της 19404

Τον Α.Γ???

Γιατί να κάνεις τέτοιο κακό στον εαυτό σου; Στον νεοφασισμό από τόσο νωρίς;
    Μην αφήνετε τα media να σας "ταΐζουν"!
  •  03-11-2006, 20:19 19809 σε απάντηση της 19404

Mitsaras wrote:
    Τον Α.Γ???

Γιατί να κάνεις τέτοιο κακό στον εαυτό σου; Στον νεοφασισμό από τόσο νωρίς;

Άμα δεν υπήρχε ο Γεωργιάδης 1) τώρα θα έπαιζα wow 2) θα είχα πλήρη άγνοια 3) θα πέταγα molotof 4) Ίσως να είχα μήνη στην ίδια τάξη(δεν διαβάζω για το σχολείο και οι γνώσης που παίρνω(από τα εξωσχολικά βιβλία) με βοηθάν στο σχολείο) 5) έχω διάβαση πάνω από 100 βιβλία ξέρεις πόσα θα είχα διαβάσει τώρα; 6) θα ήμουν με τους καταληψίες! ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΕΝΑ ΠΙΟΝΙ ; νεοφασισμός;;; έμαθες τη πάει να πει φασισμός ;;; ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΗΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ!!! ΠΟΤΕ ΡΕ Γ****Ο Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΣΚΗΣΕ ΒΙΑ!! Και δεν ασκούνε οι αναρχικοί(που τους υποστηρίζει ο συνασπισμός) που του κένε  και του σπάνε το βιβλιοπωλείο , αυτοί οι οποίοι σπάνε στο ξύλο συγγενή του , ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ !!!πάμε καλά!!! Πρόσεχε ποιους θίγεις!  Είμαι σίγουρος πως διαβάζεις αυτά που λέει ο «ΙΟΣ»  και δεν έχεις ψάξει ποτέ την αλήθεια …  ο Γεωργιάδης κάλεσε αυτούς που τον κατηγορούν σε δημόσιο διάλογο στην εκπομπή του. Αλλά δεν δέχτηκαν γιατί λέει είναι φασίστας! Είναι φανερό εδώ ποιος είναι πραγματικά ο φασίστας!!!

•  03-11-2006, 22:22 19814 σε απάντηση της 19404

Κατ' αρχήν, έχω πολύ μεγαλύτερη ηλικία από τη δικιά σου (σχεδόν διπλάσια), οπότε και έχω δει πολλά περισσότερα πράγματα, αλλά έχω αλλάξει και τρόπο σκέψης αρκετές φορές στη ζωή μου. Επειδή θεωρώ από ότι έχεις γράψει εδώ μέσα ότι δεν είσαι ο τυπικός ignorant teenager, θα σου απαντήσω στο μήνυμα με την απαραίτητη σοβαρότητα (σε άλλη περίπτωση, απλώς θα σε αγνοούσα).

Για να δούμε λοιπόν...
    1) Κι εγώ παίζω παιχνίδια. Ε και;
    2) Άγνοια στο τι;
    3) Αμφιβάλλω αν το πιστεύεις αυτό.
    4) Έχεις μήπως συναίσθηση των ορθογραφικών σου λαθών αγαπητέ μου νεαρέ ελληναρά;
    5) Είσαι σε καλό δρόμο, αλλά έχεις ακόμα μπροστά σου.
    6) Χρειάζεται να είσαι με τους καταληψίες; Χρειάζεται να σου πει κάποιος τι να κάνεις;

Λοιπόν, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Αφού έχεις διαβάσει 100 βιβλία, μάθε να δεις πως συνδέεται ο εθνικισμός με τον νεοφασισμό, και κυρίως μάθε τι θα πει νεοφασίστας.

Δε θυμάμαι να υποστήριξα τους αναρχικούς, αλλά αυτό είναι το δεύτερο λάθος σου. Έχεις αναπτύξει μια δυιστική άποψη για πάντα, δηλαδή άσπρο και μαύρο. Αυτό είναι χαρακτηριστικό των ακροδεξιών/ακροαριστερών και γενικότερα των ημιμαθών ή/και των νεαρών γενικότερα (κι εγώ στην ηλικία σου είχα τάσεις δογματισμού).

Φυσικά και έχω διαβάσει αυτά που λέει ο Ιός. Εσύ τα έχεις διαβάσει; Επίσης, ποιος σου είπε ότι δεν έχω διαβάσει τι λέει ο Γεωργιάδης (άντε, για να μη θυμηθώ τις ρατσιστικές εκπομπές τύπου "κοξάκι και λαθρομετανάστες"); Και φιλική συμβουλή, να μην είσαι σίγουρος για κάποιον που δεν ξέρεις. Αυτού του είδους τα συμπεράσματα μόνο σε μπελάδες μπορούν να σε οδηγήσουν στο μέλλον.

Ωστόσο, σε καμμιά περίπτωση δεν επικροτώ το συμβάν που αναφέρεις (κάτι στο οποίο δεν έχουν πρόβλημα τα ακραία στοιχεία να κάνουν, είτε δεξιά είτε αριστερά), τραμπουκισμούς γενικότερα.
    Κι εγώ καταδικάζω τους θρησκόληπτους (ελλείψη προσβλητικότερης λέξης) που πήγαν και έβαψαν τις αφίσες του Τζίμη Πανούση, αλλά αντιλαμβάνομαι τη διανοητική ικανότητα αυτών που το έκαναν, οπότε και δε με νοιάζει ούτε τους αξίζει δευτερόλεπτο παραπάνω από τον χρόνο μου (hint: είναι ηλίθιοι).

Μια φιλική συμβουλή για το τέλος. Το τελευταίο πράγμα που θα σου έλεγα να κάνεις, είναι να κολλήσεις ταμπέλα στον εαυτό σου. Άσε τους τηλε-ευαγγελιστές να ψάχνουν να πουλήσουν βιβλία και "γνώσεις", και γίνε αντιδογματιστής (έλα μια βόλτα από το www.antidogma.gr/forum αν θέλεις). Μελέτα και τις 2, 3, 100 διαφορετικές απόψεις που μπορεί να υπάρχουν σε ένα ζήτημα, και μην ψάχνεις για το μασημένο "silver-bullet" από τους τηλε-ευαγγελιστές, τους αναρχικούς ή τον οποιονδήποτε. Δεν υπάρχει, όπως δεν υπάρχει και στον προγραμματισμό.

Ξαναλέω ότι μπαίνω στον κόπο να ασχοληθώ μαζί σου, και να γράψω το κατεβατό, επειδή θεωρώ ότι έχεις potential, και όχι για να "σου την πω" με κάποια holier-than-thou τακτική.

•  03-11-2006, 23:25 19816 σε απάντηση της 19404

Mitsaras wrote:
    Κατ' αρχήν, έχω πολύ μεγαλύτερη ηλικία από τη δικιά σου (σχεδόν διπλάσια), οπότε και έχω δει πολλά περισσότερα πράγματα, αλλά έχω αλλάξει και τρόπο σκέψης αρκετές φορές στη ζωή μου. Επειδή θεωρώ από ότι έχεις γράψει εδώ μέσα ότι δεν είσαι ο τυπικός ignorant teenager, θα σου απαντήσω στο μήνυμα με την απαραίτητη σοβαρότητα (σε άλλη περίπτωση, απλώς θα σε αγνοούσα).

Για να δούμε λοιπόν...
    1) Κι εγώ παίζω παιχνίδια. Ε και;
    2) Άγνοια στο τι;
    3) Αμφιβάλλω αν το πιστεύεις αυτό.
    4) Έχεις μήπως συναίσθηση των ορθογραφικών σου λαθών αγαπητέ μου νεαρέ ελληναρά;
    5) Είσαι σε καλό δρόμο, αλλά έχεις ακόμα μπροστά σου.
    6) Χρειάζεται να είσαι με τους καταληψίες; Χρειάζεται να σου πει κάποιος τι να κάνεις;

Λοιπόν, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Αφού έχεις διαβάσει 100 βιβλία, μάθε να δεις πως συνδέεται ο εθνικισμός με τον νεοφασισμό, και κυρίως μάθε τι θα πει νεοφασίστας.

Δε θυμάμαι να υποστήριξα τους αναρχικούς, αλλά αυτό είναι το δεύτερο λάθος σου. Έχεις αναπτύξει μια δυιστική άποψη για πάντα, δηλαδή άσπρο και μαύρο. Αυτό είναι χαρακτηριστικό των ακροδεξιών/ακροαριστερών και γενικότερα των ημιμαθών ή/και των νεαρών γενικότερα (κι εγώ στην ηλικία σου είχα τάσεις δογματισμού).

Φυσικά και έχω διαβάσει αυτά που λέει ο Ιός. Εσύ τα έχεις διαβάσει; Επίσης, ποιος σου είπε ότι δεν έχω διαβάσει τι λέει ο Γεωργιάδης (άντε, για να μη θυμηθώ τις ρατσιστικές εκπομπές τύπου "κοξάκι και λαθρομετανάστες"); Και φιλική συμβουλή, να μην είσαι σίγουρος για κάποιον που δεν ξέρεις. Αυτού του είδους τα συμπεράσματα μόνο σε μπελάδες μπορούν να σε οδηγήσουν στο μέλλον.

Ωστόσο, σε καμμιά περίπτωση δεν επικροτώ το συμβάν που αναφέρεις (κάτι στο οποίο δεν έχουν πρόβλημα τα ακραία στοιχεία να κάνουν, είτε δεξιά είτε αριστερά), τραμπουκισμούς γενικότερα.
    Κι εγώ καταδικάζω τους θρησκόληπτους (ελλείψη προσβλητικότερης λέξης) που πήγαν και έβαψαν τις αφίσες του Τζίμη Πανούση, αλλά αντιλαμβάνομαι τη διανοητική ικανότητα αυτών που το έκαναν, οπότε και δε με νοιάζει ούτε τους αξίζει δευτερόλεπτο παραπάνω από τον χρόνο μου (hint: είναι ηλίθιοι).

Μια φιλική συμβουλή για το τέλος. Το τελευταίο πράγμα που θα σου έλεγα να κάνεις, είναι να κολλήσεις ταμπέλα στον εαυτό σου. Άσε τους τηλε-ευαγγελιστές να ψάχνουν να πουλήσουν βιβλία και "γνώσεις", και γίνε αντιδογματιστής (έλα μια βόλτα από το www.antidogma.gr/forum αν θέλεις). Μελέτα και τις 2, 3, 100 διαφορετικές απόψεις που μπορεί να υπάρχουν σε ένα ζήτημα, και μην ψάχνεις για το μασημένο "silver-bullet" από τους τηλε-ευαγγελιστές, τους αναρχικούς ή τον οποιονδήποτε. Δεν υπάρχει, όπως δεν υπάρχει και στον προγραμματισμό.

Ξαναλέω ότι μπαίνω στον κόπο να ασχοληθώ μαζί σου, και να γράψω το κατεβατό, επειδή θεωρώ ότι έχεις potential, και όχι για να "σου την πω" με κάποια holier-than-thou τακτική.

Λοιπόν θα σου απαντήσω και εγώ όσο πιο σοβαρά γίνεται. Έχεις κάποιο δίκαιο για το ύφος μου , και το ότι δεν συβάστηκα την ηλικία σου αλλά πίστεψε με έγινε εν θερμό. Για τα ορθογραφικά μου λάθη , σου λέω ότι είμαι δυσλεκτικός και η «ψυχολόγος» που με εξέτασε και που μου είπε ότι έχω τεράστιες προόδους(που οφείλονται στα βιβλία που έχω διαβάσει τα τελευταία 3 χρόνια) άλλα κάποια προβλήματα δεν θα διορθωθούν ποτέ , όπως αυτό των ορθογραφικών μου λαθών…

1) εννοώ ότι δεν θα είχα ασχοληθεί ποτέ με βιβλία , οπότε τον προγραμματισμό θα τον είχα αφήσει στην άκρη! Και εγώ παίζω παιχνίδια …
    2) άγνοια στο τι είναι κουμμουνισμός τι είναι σοσιαλισμός και χιλιάδες άλλα!
    3) Εδώ ίσως έχει δίκαιο για μένα , αλλά νομίζω αν όλα αυτά τα παιδία που πετάνε μολότοφ δεν είχαν άγνοια , δεν θα τα έκαναν αυτά. Γιατί π.χ. πολλή απλά μπερδεύουν την ελευθερία με την αναρχία..
    4) Στην πρώτη γυμνασίου με είχαν περάσει χωρίς να μείνω μετεταξέως γιατί λένε ήμουν καλό παιδί(το είχα αυτό....)
    5)Ευχαριστώ..
    6)  α) εννοώ ότι δεν θα είχα διάβαση Πλάτων και δεν θα είχα καταλάβει ποτέ την πραγματική αιτία του γιατί δεν πρέπει να κάνω κατάληψη (ο διάλογος που έχει ο Σωκράτης με τον γιο του Περικλή των Αλκιβιάδη είναι χαρακτηριστικός σε μένα και με έκανε να καταλάβω παρά πολλά εκτός από αυτό  π.χ. γιατί πρέπει να σέβομαι τους μεγαλύτερους[και όχι μόνο να το έκανα γιατί πρέπει])
       β) εδώ τερίαζει πάρα πολη ΣΕ ΚΑΘΕ περίπτοση αυτό που έχω στην υπογραφή μου
    «διδάσκων τους συνάρχοντας ότι το πείθεσθαι και ακολουθείν τους εύ φρονούσιν , ουκ αισχρόν ,αλλα σεμνόν εστί και σωτήριον»
    Πλούταρχος , Αριστείδης, 5!

ΕΕΕ? Μέχρι να βγει ο «ΙΟΣ» και να πει αυτά που είπε για τον Γεωργιάδη , ελευθεροτυπία διάβαζα! !Τώρα το βήμα..

Το θέμα «λαθρομετανάστες» είναι μεγάλο …… άστο στην άκρη , και ότι κάποιοι έχουν διαφορετική άποψη για κάτι δεν είναι ρατσιστές ! Αρκεί να έχουν επιχειρήματα. Και σου δηλώνω ότι η «Σοσιαλιστική Προοπτική» που αποτελεί εδώ και δεκαετίες το όργανο της Κομμουνιστικής Τροτσκιστικής Ένωσης (4η Διεθνής) – Ιούνιος 2006, Νο 218.  είχε σαν τίτλο
            Το αδιέξοδο της Ελλάδας
                         Με 1,5 εκατομμύριο Έλληνες ανέργους
                         και με 1,5 εκατομμύριο ξένους εργάτες

το έχω όλο το δημοσίευμα αν θές στο στέλνω με pm(που σαν τίτλος θα ταίριαζε εδώ Από Δεξιά μέχρι Αριστερά: Η μετανάστευση βλάπτει σοβαρά τον ελληνικό λαό… )

θα μελετήσω το site που μου έστειλες . Αλλά να ξέρεις ότι πιστεύω το πιστεύω με τρανταχτά επιχειρήματα, και μην ίσε τόσο σίγουρος αν δεν έχω μελετήσει τις άλλες απόψεις…

τέλος πάντων μια από τις βάσεις της δημοκρατίας είναι ο καθένας να πιστεύει και να κρατά ότι θέλει. Πάντως και εγώ και εσύ νομίζω σε λάθος σημείο βρήκαμε να τα πούμε!

εμένα ο Γεωργιάδης μου έχει αλλάξει τον τρόπο ζωής, εκεί που έβλεπα βλακείες στην τηλεόραση άρχισα να βλέπω ειδήσεις και στο τέλος τις έκοψα και αυτές και άρχισα να διαβάζω εφημερίδες(εκτός από το βήμα τις υπόλοιπες online) …. Να στο πω πιο απλά δεν θα συζητούσαμε μαζί τώρα αν δεν υπήρχε ο Γεωργιάδης :P

YP:  15 χρονόν ειμαι...
  •  04-11-2006, 01:11 19819 σε απάντηση της 19404

Οφείλω να ζητήσω συγνώμη για τα ορθογραφικά λάθη (άλλη μια απόδειξη του να βγάζει κάποιος συμπεράσματα για έναν τρίτο που δεν ξέρει καλά, δεν υπήρχε περίπτωση να φανταστώ ότι είσαι δυσλεκτικός - εδώ την πάτησα εγώ).

Τέλος πάντων, αυτό που θέλω να πω (μέχρι οι mods να μας μετακινήσουν στο cafe), είναι να μην φανατίζεσαι για οτιδήποτε. Είτε αυτό είναι οι λαθρομετανάστες, είτε το .net vs java debate, είτε Άρης vs ΠΑΟΚ. Προσωπικά τουλάχιστον, χρειάστηκε να φτάσω τα 21 για να καταλάβω ότι όχι μόνο δεν κέρδιζα κάτι από αυτήν την ιστορία, αλλά ξόδευα χρόνο, ενέργεια και την ψυχική μου ηρεμία κι από πάνω!

ΥΓ. Όσο για τους λαθρομετανάστες, δε νομίζω ότι αναφέρθηκα καν στο αν είναι καλοί (πιστεύω ακροαριστερών κυρίως) ή κακοί (το ανάποδο), αλλά στο κατά πόσο μια εκπομπή με τίτλο "Κοξάκι και Λαθρομετανάστες" η οποία φτάνει σε συμπέρασμα ότι για την επιδημία του κοξάκι φταίνε οι λαθρομετανάστες, μπορεί να θεωρηθεί σοβαρή.

Το μόνο που μας λείπει ακόμα, είναι μια.... κοσμόσφαιρα!

ΥΓ2. Τηλεόραση ε; Την έκοψα εντελώς (εντελώς όμως) πριν από 2 χρόνια, και παρατήρησα πως όχι μόνο δε μου έλλειψε, αλλά άλλαξε η ζωή μου σε ορισμένους τομείς.
  •  04-11-2006, 07:58 19821 σε απάντηση της 19404

Φίλε Tomkarachris

Σε συμβουλεύω να διαβάσεις την ομιλία που έδωσε ο John Kennedy σχετικά με τη διαστημική εξερεύνηση

http://www1.jsc.nasa.gov/er/seh/ricetalk.htm

Ο simony δεν πάει στο διάστημα για να περάσει καλά ή για να κάνει επίδειξη.

Εαν το ήθελε αυτό θα αγόραζε κότερο 50 μέτρα με 50 γκόμενες.

Πάει εκεί για να μάθει,

για να γίνει σοφότερος,

γιατί είναι εκεί.