Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Subversion+Apache+Vista! Αααααα!

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Dimitris Papadimitriou. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Dimitris Papadimitriou στις 03-05-2007, 10:38. Υπάρχουν 31 απαντήσεις.
Σελίδα 3 από 3 (32 εγγραφές)   < 1 2 3
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  02-05-2007, 16:05 31235 σε απάντηση της 31234

Απ: Subversion+Apache+Vista! Αααααα!

Παιδιά θα το δοκιμάσω λίγο αργότερα που θα έχω χρόνο, γιατί κάτι μου λέει ότι αν το πιάσω τώρα δεν θα κάνω άλλη δουλειά.

Αλλά σχετικά με τα firewall, όταν το δοκίμασα είχα το service του svn να τρέχει κανονικά, έκλεισα το firewall των windows και έκανα expose όλο τον υπολογιστή μου στο internet (πλήρης forward όλων των πορτών του router στον υπολογιστή, σαν να μην είχα router αλλά modem).

Παναγιώτη, θα το δοκιμάσω εγκαθιστώντας το svn με τον installer που ανέφερες, μια που εγώ το έκανα manually και ίσως εκεί έγινε κάτι περίεργο.

Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  03-05-2007, 10:38 31330 σε απάντηση της 31235

Απ: Subversion+Apache+Vista! Αααααα!

Με έσκασε (για να μη χρησιμοποιήσω κάποια άλλη έκφραση!) αλλά δούλεψε. Καταρχήν μεταφέρω τη συζήτηση στο 'Λοιπά Θέματα', μια που η έκβαση που είχε δεν είναι για το Cafe.

Με το εργαλείο που υπέδειξε ο Παναγιώτης (Svn1ClickSetup - http://svn1clicksetup.tigris.org/) εγκατέστησα το svn και δούλεψε χωρίς προβλήματα. Στο firewall άνοιξα την πόρτα TCP 3690 (όχι UDP) και φυσικά προώθησα την ίδια πόρτα από τον router στον υπολογιστή που έχει το svn.

Δεν έκανα πολλές δοκιμές, αλλά μέχρι στιγμές φαίνεται να δουλεύει σωστά.

Σημειώσεις

1. Επειδή αναφέρθηκε, δεν υπάρχουν dependancies στο service του svn προς άλλα (π.χ. TCP).
    2. Προσοχή, γιατί by default η εγκατάσταση επιτρέπει την ανάγνωση από ανώνυμους χρήστες.

Συμπεράσματα

Το ότι το svn είναι cross platform είναι φαντάζομαι ο λόγος που δεν υπάρχουν εργαλεία δικά του που να κάνουν αυτές τις δουλειές. Οπότε πρέπει να ψάχνεις άλλα εργαλεία τρίτων, όπως το Svn1ClickSetup, το TortoiseSVN κλπ. Τουλάχιστον θα μπορούσαν να κάνουν το setup τους να κάνει κάποια βασικά! π.χ. να δημιουργεί ένα repository, να εγκαθιστά το service προεραιτικά κλπ. όπως κάνει και το svn1ClickSetup. Δεν θα ήταν τόσο τραγικό!

Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
Σελίδα 3 από 3 (32 εγγραφές)   < 1 2 3
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems