Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Θεματικές ενότητες

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò SIN. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος George J. Capnias στις 15-07-2005, 19:03. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  15-07-2005, 12:32 3490

    Θεματικές ενότητες

    Νομίζω πως θα ήταν καλύτερα να δημιουργήστε θεματικές ενότητες για VB.NET, C#, C++ manage & unmanaged και όχι απλά το WinForms που τα ανακατεύει όλα μαζί.


    Things go better with rock...
  •  15-07-2005, 12:50 3491 σε απάντηση της 3490

    Re: Θεματικές ενότητες

    Για managed/unmanaged κώδικα υπάρχει ήδη section που περιέχει αν δεν κάνω λάθος 3 θεματικές ενότητες, μεταξύ των οποίων και οι C++, VB6.

    Σχετικά τώρα με το διαχωρισμό σε γλώσσες, προσωπικά (και χωρίς η αποψή μου να είναι αναγκαστικά αντιπροσωπευτική του συνόλου των χρηστών ή του admin του forum), οτι θα ήταν κακό, ειδικά για μια ενότητα όπως οι winforms, να "σπάσει" σε γλώσσες. Ετσι κι αλλιώς το framework είναι κοινό. Πολύ εύκολα μπορεί κάποιος να μετασχηματίσει πράγματα από vb.net σε C# και αντίστροφα, και η έμφαση πέφτει στα θέματα που αφορούν τις φόρμες. Ετσι, αν μια λύση δίνεται σε μια γλώσσα, μπορεί ίσως να βοηθήσει και αυτούς που χρησιμοποιούν κάποια άλλη.

    Βασει του παραπάνω, εγώ θα δήλωνα αντίθετος με το διαχωρισμό σε γλώσσες τουλάχιστον όσον αφορά στις ενοτητες ASP.NET, Winforms. Ξαναλέω όμως για να μην υπάρξει παρεξήγηση οτι αυτή είναι μια τελείως προσωπική μου άποψη.




    Σωτήρης Φιλιππίδης

    DotSee Web Services

    View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

    DotNetNuke them!
  •  15-07-2005, 19:03 3503 σε απάντηση της 3491

    Re: Θεματικές ενότητες

    Παλαιότερα, η γλώσσα προγραμματισμού που χρησιμοποιούσε κάποιος, συνδεόταν με τις δυνατότητες ανάπτυξης λογισμικού που του δίνονταν. Έτσι υπήρχε η λογική των θεματικών ενοτήτων ήταν κατά γλώσσα προγραμματισμού, στα forum.

    Με το .NET Framework αυτό έχει διαφοροποιηθεί. Οι δυνατότητες του προγραμματιστή έχουν να κάνουν, με την τελική μορφή που θα έχει η λύση που αναπτύσσει, Win(dows)Forms, WebForms, ή SmartDevices μιας και διαμορφώνονται από το .NET Framework. Από εκεί και η λογική που έχει το forum μας.

    Προς το παρόν δεν έχουμε λόγους να το αλλάξουμε. Αν όμως βρεθούν χρήστες που το ζητήσουν, για να μπορούν να καταλαβαίνουν πιο εύκολα τα παραδείγματα, θα δημιουργηθούν οι αντίστοιχες θεματικές ενότητες!


    George J.


    George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems