OΚ σήμερα βρήκα λίγο χρόνο να το ψάξω λίγο παραπάνω.
Ξεκίνησα αρχικά να βρώ την αναφορά στην κλάση Settings, αλλά δεν μπορώ να βρώ τον κώδικα. Για την ακρίβεια δεν μπορώ να δω ούτε τον κώδικα από τα adapters. Κάτω από τα XSD υπάρχουνε μόνο τα XSS. Σορρυ για τη "noobia"... Μπορείτε να με βοηθήσετε να δω και τα vb αρχεία? Το "Show All Files" είναι disabled.
Από κει και πέρα, έχω connection string μόνο μέσα στο web.config. Είδα στο Ινετ ότι κάποιοι βάζουνε και μέσα σε App.config. Παίζει κάποιο ρόλο?
To Settings κάτω από ποιο NameSpace φτιάχνεται?
Από κει και πέρα δοκίμασα να κάνω κατευθείαν override τον κώδικα...
Είπα λοιπόν αν δοκιμάσω να κάνω κατευθείαν override το InitConnection ενός από τους adapters. Το κακό είναι ότι δεν έχω πρόσβαση στο connection property, ούτε στο string για να τους ορίσω τιμή.
Μπορείτε να μου δώσετε ένα παράδειγμα σε VB.NET? Έστω πχ ότι έχω ένα DataSet Clients και ένα dataset μέσα PersonalInfo. Δεν ορίζω πουθενά συγκεκριμένο NameSpace. Aπλά χρησιμοποίησα τους wizzards και έφτιαξα τα Adapters.
Χίλια Ευχαριστώ
Simple Photography