Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Μικρή παρατήρηση

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò cap. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος George J. Capnias στις 02-04-2005, 07:16. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  01-04-2005, 21:15 1537

Μικρή παρατήρηση

Ασήμαντο φαίνεται ίσως, αλλα μια και το παρατήρησα να το επισημάνω:

Στα στατιστικά γράφει τα εξής:

151

μέλος(-η) είχε(αν) συμμετοχή σε 1.078 συζήτηση(-εις) και 1.451 δημοσίευση(-εις).
    Τις τελευταίες 24 ώρες καταγράφηκαν: 5 νέα(-ες) θεματική(-ές) ενότητα(-τες) 21 νέα(-ες) δημοσίευση(εις) 2 νέο(-α) μέλος(-η).

Νομίζω οτι, αν επιτρέπεται από τον CS, θα μπορούσε να γίνει έτσι:

151 μέλη είχαν συμμετοχή σε 1.078 συζήτησεις και 1.451 δημοσίευσεις.
    Τις τελευταίες 24 ώρες καταγράφηκαν: 5 νέα(-ες) θεματική(-ές) ενότητα(-τες) 21 νέα(-ες) δημοσίευση(εις) 2 νέο(-α) μέλος(-η).

Τουλάχιστον ως προς το πρώτο μέρος, δεν πρόκειται να δούμε ποτέ ξανά μονάδες. Οπότε ποιός ο ρόλος του ενικού; Ασε που τα -α -η -ες -οι μου σπάνε τα νεύρα Smile

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
  •  02-04-2005, 07:16 1540 σε απάντηση της 1537

Re: Μικρή παρατήρηση

Smile

Μην μου αγχώνεσαι... Ο Admin ήδη είχε προβληματιστεί με αυτό. Και έχει ήδη γίνει. Αν δεις τον demo CS που έχουμε και έχει τα ελληνικά επάνω για να δείτε και να προτίνετε αλλαγές, "άνοιξε" την στατιστική συζητήσεων και θα δεις ότι το πρόβλημα έχει ήδη διευθετιθεί...

Επ' ευκαιρίας και εσύ, και όποιος άλλος έχει να προτίνει πράγματα που του "ξινίζουν" μέσα στο σύστημα, μπορεί να τα στείλει να δούμε τι μπορεί να γίνει. Αυτός είναι ο λόγος της demo εγκατάστασης του CS που έχουμε.

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems