Χμ, μου φαίνεται οτι μου ήρθε...εμπνευση τώρα που είναι Παρασκευή απόγευμα και είναι πιό χαλαρά τα πράγματα

Λοιπον, να θέσω και το εξής ως προς τις πληροφορίες που περιέχουν τα προφιλ των χρηστών (λιγο-πολύ το έχουμε ξανασυζητήσει, αλλά το θέτω πιό ολοκληρωμένα αυτή τη φορά):
Για μένα, το προφιλ των χρηστών, μια και το target group του forum είναι συγκεκριμένο, θα έπρεπε να περιέχει και μια ενότητα με στοιχεία σχετικά με την επαγγελματική κατεύθυνση του καθενός. Μην ξεχνάμε οτι μιλάμε για developers (ως επί το πλείστον βέβαια, χωρίς να αποκλείουμε / απαγορεύουμε και σε μέλη άλλων ειδικοτήτων τη συμμετοχή).
Πιό συγκεκριμένα, προτείνω σαν μια γρήγορη λύση μαζί με τα "ενδιαφέροντα" να μπούν ορισμένα ακόμα πεδία:
Πιστοποιήσεις Microsoft
Αλλες πιστοποιήσεις
Θα μπορούσε να μπεί και κάτι για εκπαίδευση, το αφήνω όμως για την extended version των προφιλ την οποία παραθέτω παρακάτω. Τα ανωτερω είναι απλά μια πρόταση για να διευρυνθεί λίγο η έννοια του προφιλ των χρηστών.
Η extended έκδοση για μένα θα ήταν κάπως έτσι:
- Δημιουργία δύο μεγααααλων λιστών τεχνολογικών ενδιαφερόντων: Η μία να έχει γενικά τεχνολογικά ενδιαφέροντα (π.χ. γλώσσες προγραμματισμού) και η άλλη να έχει Microsoft-specific πράγματα, τόσο από τεχνολογίες όσο και από πλατφόρμες / εργαλεία (π.χ. ado.net, asp.net, serviced components, αλλά και exchange server, sharepoint κλπ). Ιεραρχική ή single level, αυτό διαμορφώνεται εκ των υστέρων.
Τωρα τι μπορούμε να κάνουμε με αυτές τις λίστες: 2 πραγματα έχω στο μυαλό μου:
Το πρώτο αφορά τη δημιουργία ενός προφιλ - μίνι βιογραφικού. Δηλαδή, να επιλέγει ο χρήστης τις τεχνολογίες με τις οποίες ασχολείται ενεργά σήμερα.
Το δεύτερο αφορά τη δημιουργία ενός προφιλ τάσεων. Δηλαδή, να επιλέγει ο χρήστης τις τεχνολογίες για τις οποίες θα ήθελε να μάθει περισσότερα πράγματα στο μέλλον.
Αυτή είναι μόνο μια ιδέα, μην με δείρετε όλοι μαζί

. Σιγουρα θέλει πολύ συζήτηση αν συμφωνηθεί να υλοποιηθεί κάτι, απλά κάνω την αρχή.
Σωτήρης Φιλιππίδης
DotSee Web Services