Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Ερώτησις.

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò katia. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος katia στις 04-12-2006, 09:32. Υπάρχουν 9 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  01-12-2006, 14:19 21516

Ερώτησις.

Λόγω έλλειψης χρόνου κι επειδή έχω στα σκαριά ένα διδακτορικό που μου έχει φάει τη ζωή, έχω ενα αδερφάκι εδώ που με ρωτάει αν υπάρχει κανένα freeware που να μπορει να στέλνει fax through email (outlook). Αν κάποιος από εσάς έχει κάτι κατά νου, θα με υποχρέωνε αν βοηθούσε λιγάκι... ΥΠΌΣΧΟΜΑΙ όμως ότι όποιοι βοηθήσουν θα συμπεριληφθούν τα ονόματά τους στα aknowledgments στην εργασία του διδακτορικού μου με 85άρια TAHOMA/BOLD...

Thanks for your time guys!

Hope to hear from u soon.

•  01-12-2006, 15:33 21525 σε απάντηση της 21516

Απ: Ερώτησις.

Δοκίμασε καταρχήν το Free Fax της Forthnet. Πάντως, μία απλή αναζήτηση στο Internet θα σου επιστρέψει πολλά fax services.

Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  01-12-2006, 15:56 21528 σε απάντηση της 21525

thanks panagiotis. alla ta paralamvanoun se morfi email oi alloi? tha fainetai sto outlook afto?

oso gia thn anazhthsh thelw men freeware alla oxi na tou kanw ananewsi kathe 30 meres opws exoun ta perissotera, an oxi ola!
  •  01-12-2006, 16:15 21530 σε απάντηση της 21528

Παρακαλώ να μην γραφετε greekglish.
    Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
  •  01-12-2006, 16:28 21531 σε απάντηση της 21530

Τα ίδια τα Windows υποστηρίζουνε fax-modem σαν απλό εκτυπωτή. Κάνεις τις ρυθμίσεις και ό,τι θέλεις να στείλεις σαν φάξ το τυπώνεις στον "εκτυπωτή"/Φάξ...
    Simple Photography
  •  01-12-2006, 16:37 21533 σε απάντηση της 21516

katia wrote
    "fax through email (outlook) "
    katia , το fax through mail σημαίνει προφανώς ότι χρειάζεσαι πρόσβαση σε ένα email to fax gateway . H Forthnet που σου πρότεινε ο Pkanavos νομίζω ότι παρέχει την υπηρεσία .
    " alla ta paralamvanoun se morfi email oi alloi? tha fainetai sto outlook afto?"
    Να τα παραλαμβάνουν μέσω mail ????
    Εκεί λίγο μας μπλέκεις mail to fax to mail again ???
    Τί είναι αυτό όμως που χρειάζεσαι ??
    Αν είναι να στέλνεις fax απο το Pc σου οι λύσεις είναι πολλές .
    Αν χρειάζεσαι internet faxing ( για  low cost faxing ) επίσης .

Δώσε μας μία κατεύθυνση .
  •  01-12-2006, 16:46 21534 σε απάντηση της 21533

Κατ'αρχάς ζητώ συγνώμη για τα greeklish. από συνήθεια το κάνω...δεν θα επαναληφθεί.
    εν δευτέροις, για να γίνω σαφέστερη, θέλω ένα τρόπο να στέλνω φαξ σε έναν αριθμο αλλα μέσα από το outlook
    των windows.αυτό.
    δεν ήμουν σαφής στην αρχή,και πάλι sorry...

•  01-12-2006, 18:29 21538 σε απάντηση της 21534

Αν εγκαταστήσεις το "Υπηρεσίες Fax" των windows στον υπολογιστή σου θα σου εγκαταστήσει ένα φάξ το οποίο μπορείς να το διαχειριστείς σαν να είναι εκτυπωτής (θα το δείς στους εκτυπωτές σου). Ετσι μπορείς από το outlook (και από οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα) να εκτυπώνεις την σελίδα σου στο φαξ και αυτό θα σε ρωτάει σε ποιό τηλέφωνο θα στείλει την εκτύπωση.

Υποθέτω ότι έχεις συνδεδεμένο modem στον η/υ σου.

•  02-12-2006, 00:15 21559 σε απάντηση της 21534

Παλαιότερα είχα γράψει στο PC Magazine ένα σχετικό άρθρο που μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό που ψάχνεις...
    Μπορείς να το βρείς από στη διεύθυνση http://kostas.pantos.name/Common.aspx?pid=4 ακολουθώντας το link:

• Using email to fax services to send free faxes from Outlook 2003 custom add-in. [Greek PCMagazine July 2005 p.164]

Χρησιμοποιεί τη δωρεάν υπηρεσία της Forthnet για να στείλει fax μέσω του Outlook.

MSc Konstantinos Pantos
    MCP Software Engineer
    http://blog.pantos.name
    http://kostas.pantos.name
  •  04-12-2006, 09:32 21595 σε απάντηση της 21559

Wink [;)] Απ: Ερώτησις.

Κι όμως βοήθησε. Επιτέλους θα βρω την ησυχία μου!  Σ'ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνε!

Καλή εβδομάδα σε όλους σας...!

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems