Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Vista, Aδυναμία εγκατάστασης

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Panagiotis Kefalidis. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Mitsaras στις 31-01-2007, 18:45. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  30-01-2007, 19:32 24294

Vista, Aδυναμία εγκατάστασης

Αμέσως μετά το black screen με το μήνυμα "Windows is loading files", παγώνει το pc.Αυτό γίνεται απο τις εκδόσεις beta τις οποίες δεν κατάφερα ποτέ να εγκαταστήσω στο develop μηχάνημά μου, παρά μόνο στο laptop.
    Έχει μήπως κανείς καμία ίδεα τι μπορεί να συμβαίνει ή μηπως μπορούμε να βγάλουμε καμία άκρη με την MS Hellas?Και να φανταστείτε ότι το έκανα report σαν bug καμία 5-6 φορές κατα το beta testing αλλα τρίχες, με γράψανε κανονικότατα.Κάπου είχα διαβάσει ότι ίσως έφταιγε ότι έχω dual channel τις μνήμες μου, αλλα δεν το πολυπιστεύω..
    Επίσης να πώ ότι ΙΔΙΟ πάγωμα είχα και στo installation των XP, αλλά εκεί έκανα step by step configuration με το F8 και συνέχισε η εγκατάσταση, αλλα εδώ δεν βλέπω κάποιο τέτοιο Option/τρόπο.

Καμία ιδέα ή παρόμοια εμπειρία?

ΥΓ. Το pc δεν είναι παλαιό, ίσα ίσα.. Στο laptop έκατσε κανονικά και η RTM έκδοση..

Παναγιώτης Κεφαλίδης

"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης.
  •  31-01-2007, 16:22 24343 σε απάντηση της 24294

Απ: Vista, Aδυναμία εγκατάστασης

Παναγιώτη, είχα ένα παρεμφερές πρόβλημα, όπου έφταιγε ο SATA driver.

Συμπληρωματικά, στην x64 έκδοση, όποτε εγκαθιστούσα νέο driver, κολλούσε στο boot, αλλά φόρτωνε κανονικά στο επόμενο restart.

Μην αφήνετε τα media να σας "ταΐζουν"!
  •  31-01-2007, 18:03 24351 σε απάντηση της 24343

Δημήτρη, τι έκανες όμως τελικά για να τα περάσεις?
    Δεν έχω βγάλει άκρη και δεν μπορώ να κάτσω να φάω 5-6 ώρες για να κάνω μια τρύπα στο νερό στο τέλος..

Παναγιώτης Κεφαλίδης

"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης.
  •  31-01-2007, 18:45 24352 σε απάντηση της 24351

Ο προβληματικός driver ήταν της Silicon Image. Έκανα 2 πράγματα μαζί (οπότε δεν είμαι σίγουρος για το ποιο έδωσε τη λύση τελικά)
    1) Κατάφερα και βρήκα driver για Vista (αν και ο XP x64 δε μου έβγαλε κάποιο πρόβλημα όταν το εγκατέστησα)
    2) Με F8 έκανα bypass το Signed Driver check (μόνο την πρώτη φορά).

Μην αφήνετε τα media να σας "ταΐζουν"!
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems