Αμέσως μετά το black screen με το μήνυμα "Windows is loading files", παγώνει το pc.Αυτό γίνεται απο τις εκδόσεις beta τις οποίες δεν κατάφερα ποτέ να εγκαταστήσω στο develop μηχάνημά μου, παρά μόνο στο laptop.
Έχει μήπως κανείς καμία ίδεα τι μπορεί να συμβαίνει ή μηπως μπορούμε να βγάλουμε καμία άκρη με την MS Hellas?Και να φανταστείτε ότι το έκανα report σαν bug καμία 5-6 φορές κατα το beta testing αλλα τρίχες, με γράψανε κανονικότατα.Κάπου είχα διαβάσει ότι ίσως έφταιγε ότι έχω dual channel τις μνήμες μου, αλλα δεν το πολυπιστεύω..
Επίσης να πώ ότι ΙΔΙΟ πάγωμα είχα και στo installation των XP, αλλά εκεί έκανα step by step configuration με το F8 και συνέχισε η εγκατάσταση, αλλα εδώ δεν βλέπω κάποιο τέτοιο Option/τρόπο.
Καμία ιδέα ή παρόμοια εμπειρία?
ΥΓ. Το pc δεν είναι παλαιό, ίσα ίσα.. Στο laptop έκατσε κανονικά και η RTM έκδοση..
Παναγιώτης Κεφαλίδης
"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"
Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους
όρους χρήσης.