Λοιπόν συνάδελφοι θα καταθέσω την εμπειρία μου!
Αγόρασα από το ebay ένα Advantech Panel PC (είναι ένα pc με touchscreen για ένα ρομποτικό το οποίο φτιάχνω, PentiumIII στα 1000MHz).
Το βρήκα σε καλή τιμή 220Euro όπως καταλαβαίνετε Ebay+Paypal μπαμ μπαμ το αγόρασα + 70 Euros τα μεταφορικά (Fedex) .
Περίμενα και 5 μερούλες μια χαρά!
Μετά από 5 μέρες μου έρχεται ένα έγγραφο από μία άλλη εταιρεία (Ούτε η μάνα της δεν την ξέρει) η οποία μου ζήταγε άλλα 256Euro. Δηλαδή ανακεφαλαίωσή:
220 Euro - Αξία ένος αντικειμένου υψηλής τεχνολογίας
70 Euro - Αξία μεταφοράς από την άλλη άκρη του κόσμου (Λογικότατη) Αυτά τα ποσά φαίνονταν στο ebay.
Το παρακάτω ποσό μου έσκασε μετά:
256 Euro - Το τελωνείο και ο εκτελονιστής μου ζητάνε άλλα τόσα και πρακτικά καθιστούν την αγορά μη συμφέρουσα.
Δηλαδή τα πιο πολλά λεφτα από όλη την ιστορία τα παίρνει ένας τύπος ο οποίος μου στέλνει στο email ένα έγγραφο της κακιάς ώρας (κακογραμμένο Word) ο οποίος θεωρεί ότι η υπηρεσία η οποία παρέχει έχει μεγαλύτερη αξία και από το προιόν αλλά και από την αξία μεταφοράς. Είναι να βαράς το κεφάλι σου!!!!
Λοιπόν κύριοι πήγα μόνος μου. Το εκτελώνησα ολομόναχος και πλήρωσα μόνο 50Euro + 4hrs δικές μου (Σημείωση αν ξαναπήγαινα θα έκανα 2hrs). Φανταστείτε τι λεφτα τρώνε.... Απορώ με την FEDEX Ελλάδας η οποία συνεργάζεται με τσαρλατάνους...
Εαν και σε σας τύχει αυτό το πράγμα με εκτελώνισμούς και τέτοιες ιστορίες Ελληνικής τρέλας στείλτε μου ένα mail να σας κατατοπήσω.
Συμπέρασμα: Τι καθόμαστε και διαβάζουμε και γράφουμε κώδικες και ξαναδιαβάζουμε. Βλέπω ότι οι δικές μας υπηρεσίες κακοπληρώνονται ενώ κάποιες άλλες και μάλιστα πολύ κακής ποιότητας πληρώνονται αδρά... Φίλοι συνάδελφοι θέλει να μάθουμε να πουλάμε τη δουλεία μας. Το θέμα δεν είναι να πουλάμε ακριβά. Το θέμα για μένα είναι να αξίζει.
Απαράδεκτο για πράκτορες!!! Βέγγος.