Λοιπόν, έβαλα την 8400, συνέδεσα και τις οθόνες, και το σύστημα bootαρε κανονικά, χωρίς SLI/Crossfire. Υπ' όψιν ότι και οι δύο κάρτες είναι της nVidia, και η motherboard υποστηρίζει crossfire, άρα κανένα πρόβλημα συμβατότητας μέχρι εδώ (απλώς με κούρασε λίγο επειδή τα exp. slots είναι γεμάτα και ο χώρος λίγος).
Να δύο φωτογραφίες:

και

(Η αριστερή είναι 19άρα, και η δεξιά η 20άρα)
Οι εντυπώσεις μου; Μένω άφωνος. Κατ' αρχήν είναι σαν να βρίσκεσαι μέσα σε διαστημόπλοιο, καθώς, αν και δε φαίνετια από τις φωτογραφίες, η 24άρα σου αφήνει την αίσθηση
μεγάαααλης οθόνης. Βέβαια, στα λεφτά της υπολείπεται αρκετά σε απόδοση από τις άλλες δύο (χρησιμοποιεί TN panel ενώ οι άλλες S-IPS). Στο Visual studio έχω τον κώδικα στην 19άρα, τα context windows στην 20άρα, και η under-debug εφαρμογή (μαζί με το Start menu, Messenger, media player και άλλα "άχρηστα" elements) στην αριστερή.
Το alt-Tab έχει εξαλειφθεί σχεδόν εντελώς. Η αίσθηση ότι κέρδισες χώρο είναι ίδια με την μετάβαση από 1 σε 2 οθόνες στην περίπτωσή μου, επειδή δουλεύω συχνά με αρκετά ανοιχτά παράθυρα. Κάθομαι περίπου σε απόσταση 0,7m από τα monitor, οπότε ο λαιμός δε γυρίζει ιδιαίτερα και δεν είναι πολύ κουραστικό.
Συμπέρασμα; Αν έχετε πολλά παράθυρα (και αρκετό χώρο στο γραφείο όπως φαίνεται στις φωτογραφίες) μια τρίτη οθόνη θα κάνει πιο άνετο το development.
Χμ... 30άρα samsung στα 2560x1600 ε;... Χμ, δε θα χαθούμε...
Μην αφήνετε τα media να σας "ταΐζουν"!