Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Wizard style site creation

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò manosB. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος manosB στις 16-02-2008, 17:05. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  14-02-2008, 09:23 40139

Wizard style site creation

Σενάριο: Θέλει κάποιος να φτιάξει ένα προσωπικό site μόνος του. Δεν θέλεις να ασχοληθείς εσύ καθόλου απλώς να το κατευθύνεις σε τι να επιλέξει.
    Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ κανένα τέτοιο εργαλείο , υπηρεσία κλπ κλπ. ? Η δωρεάν ή με μικρό κόστος.
    Δεν θέλω να ασχοληθώ εγώ και να του φτιάξω κάτι απλό, διότι μετά θα ακολουθήσει το κλασσικό: Μάνο άλλαξε μου ή πρόσθεσε μου αυτό κλπ κλπ κλπ. Θέλω δηλαδή να το φτιάξει μόνος του για να ξέρει και πως να το αλλάζει.
    Το δημοσιεύω επίτηδες στο Cafe γιατί δεν έχει κανένα coding ενδιαφέρον.

Manos
  •  16-02-2008, 11:32 40200 σε απάντηση της 40139

Απ: Wizard style site creation

Wizard-like δεν θα μπορούσα να το πω, αλλά είναι zero-configurtion και έχει και free έκδοση. Είναι ένα ελαφρό CMS, που μάλλον προσανατολίζεται σε αυτή την κατηγορία, και το όνομα αυτού Graffiti CMS.

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  16-02-2008, 17:05 40212 σε απάντηση της 40200

Απ: Wizard style site creation

πολύ καλό το graffiti αλλά ψάχνω κάτι ακόμα πιο απλό. Ο δημιουργός του Site είναι πολύ novice και ψάχνω κάτι πολύ απλό για αυτόν.

Για να καταλάβεις σκέψου την δημιουργία Blogs στο Blogspot ή κάτι αντίστοιχο. Δεν χρειάζεται ο χρήστης να έχει τον απόλυτο έλεγχο αλλά να μπορεί να κάνει ένα απλό customization.

Manos
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems