thrylos:
Μήπως έγινε ciscάς;
Μήπως έγινε Linuxάς
Μήπως έγινε Solarisτας
Μήπως έγινε Oraclάς
Μήπως έγινε Storagάς
Μήπως άρχισε να γράφει ΚΩΔΙΚΕΣ σε Java;
Μήπως άρχισε να γράφει ΚΩΔΙΚΕΣ σε smalltalk;
Μήπως άρχισε να γράφει ΚΩΔΙΚΕΣ σε Haskell;
Mήπως πήρε iPhone;
Μήπως πήρε iPod και ακούει ποντιακή μουσική;
Μήπως πήρε iPad;
Μήπως πήρε Mac;
Μήπως ξεκίνησε το προγραμματισμό σε Objective C;
Μήπως άρχισε το ρετροπρογραμματισμό και γράφει ΚΩΔΙΚΕΣ σε COBOL;
Χμ... Μήπως, μη βαράτε λέω "μήπως", ο Ζαχαρίας έκλεισε τον κύκλο του; Δεν ίδρωσε το αυτί του ακόμα και σε σενάρια Λιακοπουλικής διάστασης, οπότε κάτι άλλο συμβαίνει. Γενικά, τροφή στο Ζαχαρία έδιναν η αμάθεια ή/και η ημιμάθεια των συναδέλφων του και των προϊσταμένων του. Η σοβαρή εκδοχή αυτών των καταστάσεων έχει αποτυπωθεί σε πολλές συζητήσεις σ' αυτό το forum. Έχω, όμως, την εντύπωση ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει. Υπάρχει πια πολύς κόσμος, πολλά νέα παιδιά, που ασχολούνται συστηματικά με τις νέες τεχνολογίες, ενημερώνονται, δουλεύουν και παράγουν έργο. Δεν ξέρω αν είναι η δική μου εντύπωση, αλλά το επίπεδο του forum έχει ανέβει αισθητά. Η συχνότητα που δημοσιεύονται νέα threads έχει μειωθεί, αλλά το περιεχόμενο είναι πιο ουσιαστικό και διαφορετικού επιπέδουν απ' ό,τι ήταν πριν δύο, τρία ή τέσσερα χρόνια. Ίσως αυτή η νέα κατάσταση πέρασε υποσυνείδητα και στον Ζαχαρία...
Ακόμα κι ένας άνθρωπος μπορεί ν' αλλάξει τον κόσμο. Μη θέλεις να κυβερνήσεις. Απλά δείξε το μονοπάτι κι ο κόσμος θ' ακολουθήσει!!