Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Δημοψήφισμα: Ψηφίστε το λογότυπο του dotNetZone.gr!

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò George J. Capnias. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος George J. Capnias στις 05-11-2005, 18:27. Υπάρχουν 20 απαντήσεις.
Σελίδα 1 από 2 (21 εγγραφές)   1 2 >
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  31-10-2005, 01:17 6565

Δημοψήφισμα: Ψηφίστε το λογότυπο του dotNetZone.gr!

Ψηφίστε το λογότυπο του dotNetZone.gr!
    Ο διαγωνισμός για το λογότυπο του DotNetZone.gr σχεδόν έφτασε στο τέλος του!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι οι συμμετοχές ήταν πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες! Ξεχωρίσαμε για εσάς τις έξι καλύτερες συμμετοχές και, όπως υποσχεθήκαμε, εσείς θα είστε που θα διαλέξετε αυτή που σας εκφράζει περισσότερο και η οποία θα αποτελέσει το μεγάλο νικητή του διαγωνισμού!

Ψηφίστε λοιπόν για την καλύτερη συμμετοχή, η οποία θα αποτελέσει και το νέο λογότυπο του DotNetZone.gr!

Ευχαριστούμε,
    Η ομάδα του dotNETZone.gr

Υποψηφιότητα 1η   (1%)
    Υποψηφιότητα 2η   (54,2%)
    Υποψηφιότητα 3η   (1%)
    Υποψηφιότητα 4η   (10,4%)
    Υποψηφιότητα 5η   (3,1%)
    Υποψηφιότητα 6η   (30,2%)
    Συνολικές ψήφοι: 96

Ψηφίσατε για: Υποψηφιότητα 5η .

•  31-10-2005, 02:09 6567 σε απάντηση της 6565

Re: Δημοψήφισμα: Ψηφίστε το λογότυπο του dotNetZone.gr!

Συγχαρητήρια σε όλους… πολύ ωραίες συμμετοχές…
  •  31-10-2005, 02:38 6568 σε απάντηση της 6565

Απ: Δημοψήφισμα: Ψηφίστε το λογότυπο του dotNetZone.gr!

Πολύ ωραία όλα, αλλά η ποσότητα χρώματος ήταν σημαντικός παράγοντας για μένα!
  •  31-10-2005, 03:02 6571 σε απάντηση της 6565

συγχαρητήρια σε όλες τις συμμετοχές και θα συμφωνήσω με τον Einherjar ότι το χρώμα έπαιξε ρόλο για μένα, ψήφισα το πιο χαρούμενο χρωματιστό αν και θα μου άρεσαν ακόμα περισσότερο πιο μεταμονέρνα φουτουριστικά σήματα. Συγχαρητήρια και πάλι σε όλες τις συμμετοχές που έφτιαξαν logo.
  •  31-10-2005, 06:21 6572 σε απάντηση της 6568

Einherjar wrote:
    Πολύ ωραία όλα, αλλά η ποσότητα χρώματος ήταν σημαντικός παράγοντας για μένα!

Συμφωνώ και εγώ με με την ποσότητα χρώματος.

while (!dead) learn();
  •  31-10-2005, 09:47 6573 σε απάντηση της 6572

Καλημέρα σας !!!
    Μπράβο στους δημιουργούς !!! Πολύ ωραία designs !!!

Ποιος έφτιαξε τι όμως ; Έτσι από περιέργεια ....

Πάνος Αβραμίδης
  •  31-10-2005, 11:21 6577 σε απάντηση της 6565

Δεν θα ήταν σωστό, ακόμα και αν είχαμε τη συναίνεση των δημιουργών για τη δημοσίευση των ονομάτων τους, να τα ανακοινώναμε κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας (προσωπική μου άποψη, ελπίζω οτι εκφράζει και το DNZ), λόγω των συμπαθειών / αντιπαθειών που μπορεί να έχει κάποιος (είτε είναι είτε δεν είναι μέλος του DNZ) και οι οποίες θα μπορούσαν δυνητικά να επηρεάσουν θετικά ή αρνητικά τις ψήφους των υπολοίπων.
    Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
  •  31-10-2005, 11:44 6580 σε απάντηση της 6565

1ο: ειναι πρωτότυπο, χακερίστικο στυλ. αν θελω να εχω περισσότερο χαρακτήρα παρέας.
    2ο: εχει μια "συμβατότητα" με τα χρώματα της Ms (δεν ξερω αν σας ενδιαφέρει, μια που ειδικευεστε σε Net, και εχετε βαλει και το 'dotnet' στο όνομα)
    4ο: απλότητα, και πιο professional look
    6o: professional και τη "συμβατότητα" (σε λιγότερο βαθμο απο το 2 ). αν θελω να εχω περισσότερο χαρακτήρα κοινότητας επαγγελματιών.

ε, κάποιο ψήφισα κι εγώ :)
    με γειά!
  •  31-10-2005, 12:48 6582 σε απάντηση της 6565

Εγώ πάλι είμαι κατά της πολυχρωμίας σε ένα logo. Πιστεύω ότι και πιο εύκολο είναι να ταυτιστείς με κάτι όταν έχει και "χρωματική" ταυτότητα και θα είναι και πιο εύκολο για τους "διαχειρίζοντες" το site να του αποδώσουν ανάλογα χρώματα. Η πολυχρωμία δεν υποδηλώνει ταυτότητα, υποδηλώνει ψυχική κατάσταση (κατά τη γνώμη μου πάντα). Δεν ψήφισα κανένα από τα δύο που προπορεύονται αυτή τη στιγμή. Επίσης είμαι fan της απλότητας οπότε.... ;)
    Pain is Temporary, Glory is Eternal
  •  31-10-2005, 18:21 6588 σε απάντηση της 6565

Καλό θα ήταν μετά την λήξη της ψηφοφορίας να μάθουμε τους δημιουργούς όλων των logos (αν το επιθυμούν και οι ίδιοι) γιατί πραγματικά όλα είναι καταπληκτικά. Γιατί να μην "διαφημιστούν" μέσα από την συμμετοχή τους αυτή; Η επιλογή ενός lolgo έχει να κάνει κυρίως με το ταίριασμά με το αντικείμενο. Γραφιστικά όλα όσα είδα είναι πάρα πολύ καλά!
    Andreas Tsouchlaris
    My Blog / dotNetZone.gr / autoexec.gr
  •  01-11-2005, 08:17 6595 σε απάντηση της 6577

cap wrote:
    Δεν θα ήταν σωστό, ακόμα και αν είχαμε τη συναίνεση των δημιουργών για τη δημοσίευση των ονομάτων τους, να τα ανακοινώναμε κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας (προσωπική μου άποψη, ελπίζω οτι εκφράζει και το DNZ), λόγω των συμπαθειών / αντιπαθειών που μπορεί να έχει κάποιος (είτε είναι είτε δεν είναι μέλος του DNZ) και οι οποίες θα μπορούσαν δυνητικά να επηρεάσουν θετικά ή αρνητικά τις ψήφους των υπολοίπων.

Δεκτόν !!
    Μπράβο και πάλι στους καλλιτέχνες !!!

Πάνος Αβραμίδης
  •  01-11-2005, 09:28 6600 σε απάντηση της 6565

Η αλήθεια είναι οτι δυσκολεύτηκα λίγο να ψηφίσω. Μου άρεσαν όλα τα λογότυπα. Είμαι όμως τύπος των χρωμάτων και των σκιών και αυτό καθόρισε την ψήφο μου. Συγχαρητήρια σε όλους τους δημιουργούς!
    Κι ας έρθουν οι Πέρσες κι οι Λατίνοι...
    Δεν είσαι κάστρο για να πατηθείς...
    Είσαι το φως Ελλάδα που δεν σβήνει!!!
  •  01-11-2005, 18:24 6610 σε απάντηση της 6600

Πάντως ίσως δεν θα πρεπε να βλέπουμε τα αποτελέσματα πως έχουν μέχρι στιγμής προτού ψηφίσουμε. Ίσως έτσι κάποιοι επηρεάζονται λίγο.
  •  02-11-2005, 01:05 6624 σε απάντηση της 6565

Είμαι ο μόνος μέχρι στιγμής που ψήφισε το πρώτο logo? Εντυπωσιακό ομολογώ. Δε μου αρέσει το κόκκινο-πράσινο-κίτρινο-μπλε, γιατί έχω λίγο κουραστεί να βλέπω αντίστοιχους συνδυασμούς από σχεδόν κάθε .net/windows site του internet!
    Μην αφήνετε τα media να σας "ταΐζουν"!
  •  04-11-2005, 18:06 6706 σε απάντηση της 6565

Συγνώμη που μπορεί να γίνω κακός, αλλά η άποψή μου είναι ότι οι δουλειές, ως επί το πλείστον, είναι του ποδιού στην καλύτερη. Κανένας γραφίστας (με όλη τη σημασία της λέξης) που εκτιμά τον εαυτό του δεν θα έκανε post αυτά τα logos. Αναλυτικά:
    1) Ίσως το μόνο logo που έχει άποψη (γραφιστικά), αλλά είναι άστοχο, μιας και δεν θα έπρεπε το κεντρικό θέμα του logo να είναι το γράμμα "Z". Μου φέρνει περισσότερο σε gaming portal παρά σε development community.
    2) Το μόνο που αξίζει και να βγεί, μιας και είναι το μόνο που βασίζεται σε μια ιδέα (οι συνδεόμενοι κρίκοι = αλληλο-βοηθούμενοι developers, και Microsoft-oriented χρωματισμός).
    3,4,5,6) Newbie δουλειές στην καλύτερη. Αναρωτιέμαι πραγματικά το αν χρειάζεται κάποιος γραφιστικό background για τη δημιουργία τους. Η μόνη που βλέπεται είναι η 6η αλλά απορρίπτεται λόγω του ότι δεν υπάρχει κάποια ενδιαφέρουσα ιδέα πίσω από το να χρησιμοποιηθεί ένα chunk του πολυ-χρησιμοποιημένου pattern του VS.

Και πάλι, τα παραπάνω είναι αυστηρά προσωπική μου άποψη. Συγνώμη για τον τόνο μου, αλλά μετά από όλη την αναμονή για τα λογότυπα (όχι ότι περίμενα πάνω από την οθόνη μου, αλλά ήταν αρκετά ενδιαφέρον) περίμενα να δω τουλάχιστον επαγγελματικές δουλειές.

Σελίδα 1 από 2 (21 εγγραφές)   1 2 >
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems