Συγνώμη που μπορεί να γίνω κακός, αλλά η άποψή μου είναι ότι οι δουλειές, ως επί το πλείστον, είναι του ποδιού στην καλύτερη. Κανένας γραφίστας (με όλη τη σημασία της λέξης) που εκτιμά τον εαυτό του δεν θα έκανε post αυτά τα logos. Αναλυτικά:
1) Ίσως το μόνο logo που έχει άποψη (γραφιστικά), αλλά είναι άστοχο, μιας και δεν θα έπρεπε το κεντρικό θέμα του logo να είναι το γράμμα "Z". Μου φέρνει περισσότερο σε gaming portal παρά σε development community.
2) Το μόνο που αξίζει και να βγεί, μιας και είναι το μόνο που βασίζεται σε μια ιδέα (οι συνδεόμενοι κρίκοι = αλληλο-βοηθούμενοι developers, και Microsoft-oriented χρωματισμός).
3,4,5,6) Newbie δουλειές στην καλύτερη. Αναρωτιέμαι πραγματικά το αν χρειάζεται κάποιος γραφιστικό background για τη δημιουργία τους. Η μόνη που βλέπεται είναι η 6η αλλά απορρίπτεται λόγω του ότι δεν υπάρχει κάποια ενδιαφέρουσα ιδέα πίσω από το να χρησιμοποιηθεί ένα chunk του πολυ-χρησιμοποιημένου pattern του VS.
Και πάλι, τα παραπάνω είναι αυστηρά προσωπική μου άποψη. Συγνώμη για τον τόνο μου, αλλά μετά από όλη την αναμονή για τα λογότυπα (όχι ότι περίμενα πάνω από την οθόνη μου, αλλά ήταν αρκετά ενδιαφέρον) περίμενα να δω τουλάχιστον επαγγελματικές δουλειές.