Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Αξιολόγηση δημοσιεύσεων

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Χρήστος Γεωργακόπουλος. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος KelMan στις 23-02-2005, 18:22. Υπάρχουν 6 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  22-02-2005, 21:21 1291

Αξιολόγηση δημοσιεύσεων

Πως ακριβώς διαμορφώνεται το νουμεράκι; Έψαξα το FAQ, τα posts, έριξα και μια γρήγορη ματιά στον community server αλλά τίποτα...
    Χρήστος Γεωργακόπουλος
  •  23-02-2005, 14:34 1295 σε απάντηση της 1291

Re: Αξιολόγηση δημοσιεύσεων

Υπάρχει ένας πίνακας που έχει UserId, ThreadId και Rating (με constraint στο userid/threadid, για να ψηφίζει κάποιος μόνο μία φορά).  Τα αστεράκια είναι ο μέσος όρος των ψήφων (αυτό δεν το έλεγξα στον κώδικα, αλλά με ένα thread που είχα κάνει στο χέρι, έτσι έβγαινε).  Αν κάποιος ψηφίσει 2η φορά, κάνει replace την προηγούμενη ψήφο του.

Όλα αυτά τα είχα δει παλαιότερα, και δεν είμαι και 100% σίγουρος (από περιέργεια το είχα κοιτάξει).  Αν σε ενδιαφέρει να ξέρεις στα σίγουρα τι γίνεται, πες μου να το κοιτάξω πιο διεξοδικά!

Patrick
  •  23-02-2005, 17:30 1297 σε απάντηση της 1295

Και που ψηφίζουμε και δεν το βλέπω;

Το είδα.... σε κάποια trheads έχει κουμπάκι vote, σε άλλα δεν έχει. Τι παίζει;

Χρήστος Γεωργακόπουλος
  •  23-02-2005, 17:42 1298 σε απάντηση της 1297

Μάλλον αναφέρεσαι στο "Ενδιαφέροντα Θέματα"? Εκεί ούτε rate ούτε attachments παίζουν. Μάλλον ο admin τα έχει απαγορεύσει.

Γιούχου! Admin! Ακούς? Wink
    Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  23-02-2005, 18:13 1299 σε απάντηση της 1298

Εμένα πάντως μου βγάζει κουμπάκι "Rate" λίγο παραδίπλα απ' το "Reply"

Vir prudens non contra ventum mingit
  •  23-02-2005, 18:18 1300 σε απάντηση της 1299

Κοίτα να δεις.... ξαφνικά εμφάνισε το κουμπάκι και σε αυτό το thread.... μήπως πρέπει να μαζευτούνε αρκετά posts για να το δείξει;
    Χρήστος Γεωργακόπουλος
  •  23-02-2005, 18:22 1301 σε απάντηση της 1300

Παρατήρησα ότι δεν το είχε βγάλει μέχρι πριν το προηγούμενο post μου, αλλά επίσης έχω πατατηρήσει ότι το βγάζει και με ένα post...

Update: Νομιζω ότι το κατάλλαβα το κόλπο... Όταν βλέπεις ένα thread και το τελευταίο post είναι δικό σου, δεν έχει κουμπάκι "Rate"!

Vir prudens non contra ventum mingit
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems