Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

backup and restore a DTS Package to SQL Server

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò nikosv. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος nikosv στις 27-05-2006, 22:51. Υπάρχουν 3 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  26-05-2006, 01:51 13338

Party!!! [<:o)] backup and restore a DTS Package to SQL Server

πως θα κανω backup και  restore απο το Α PC στο Β PC τα DTS Package που εχω φτιαξει ?????

•  26-05-2006, 03:25 13339 σε απάντηση της 13338

Απ: backup and restore a DTS Package to SQL Server

Για να έχεις "φορητά" DTS packages, είναι καλο να τα αποθηκεύεις ως "Structured Storage Files" (μιλώ βέβαια για SQL2000 - δεν ξέρω τι γίνεται στον 2005). Ετσι αποθηκεύεις το DTS Package σου στο δίσκο και μπορείς αργότερα να το ξανασώσεις σαν local package σε έναν άλλον SQL Server.

Μπορείς να σώσεις ένα local package σαν structured storage file κάνοντας Save As ενώ το έχεις ανοιχτό και επιλέγοντας ως location->Structured Storage File.

Προσοχή μόνο στα connection strings. Δεν ξέρω αν χρησιμοποιείς εσωτερικα connections ή UDL αρχεία, πάντως όπως και να έχει, με τη μεταφορά θα πρέπει να αλλαχτούν.

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
  •  26-05-2006, 08:46 13343 σε απάντηση της 13339

Απ: backup and restore a DTS Package to SQL Server

Τα πακέτα αποθηκεύονται στην MSDB database. Μπορείς να τα δεις με την εντολή:

SELECT * FROM sysdtspackages
    WHERE name = 'DTSPackageName'

Πάντως, σαφώς είναι καλύτερα να τα αποθηκεύεις ως structured storage files, όπως είπε ο Σωτήρης.

Από εκεί και πέρα, το άλλο θέμα που έχεις να αντιμετωπίσεις, είναι να παίζουν σωστά στο νέο σύστημα, όπερ σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι παραμετρικά. Γι αυτό χρησιμοποιούμε UDL αρχεία για να προσδιορίζουμε τα connections. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα ini αρχείο μέσα στο οποίο μπορείς να αποθηκεύεις οτιδήποτε τιμές αλλάζουν από server σε server. Τα περιεχόμενα του ini αρχείου μπορείς να τα διαβάζεις με το Dynamic Properties task. Εναλλακτικά, αν τα περιεχόμενα του ini δεν είναι στατικά αλλά δυναμικά, μπορείς μέσω scripting να διαβάζεις τις τιμές και σε άλλα storages (πχ το registry ή την ίδια τη βάση) και μέσω του object model να περνάς τις τιμές, όπως κάνει δηλαδή το Dynamic Properties task.

Vir prudens non contra ventum mingit
  •  27-05-2006, 22:51 13407 σε απάντηση της 13338

Stick out tongue [:P] Απ: backup and restore a DTS Package to SQL Server

Σας ευχαριστω ......... συνεχειζω την εργασία μου

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems