Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Ξέρει κανείς από Grid της DevExpress?

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò pontifikas. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος pontifikas στις 06-06-2006, 08:55. Υπάρχουν 8 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  01-06-2006, 13:38 13543

Ξέρει κανείς από Grid της DevExpress?

Βασικά ας δώ ότι κάποιος έχει ασχοληθεί και θα ακολουθήσει το ερώτημα Wink
  •  01-06-2006, 22:43 13550 σε απάντηση της 13543

Απ: Ξέρει κανείς από Grid της DevExpress?

Εγώ.. μιλάμε για XtraGrid έτσι?
    Παναγιώτης Κεφαλίδης

"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης.
  •  02-06-2006, 08:19 13551 σε απάντηση της 13550

Και εγώ το έχω

while (!dead) learn();
  •  02-06-2006, 17:23 13558 σε απάντηση της 13543

Ναι είναι απίθανα, πολυ ευκολα και κανουνε παπάδες. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.
  •  05-06-2006, 10:57 13625 σε απάντηση της 13543

Ωραία.

Το πρόβλημά μου είναι το εξής.

Σε όσες φόρμες περιέχουν κάποιο component της DevExpress, όταν πάω να γράψω κώδικα παρουσιάζεται πρόβλημα απόκρισης.Πατάω ένα πλήκτρο και το αποτέλεσμα εμφανίζεται με τόσο μεγάλη καθηστέρηση που δεν μπορώ να γράψω κώδικα.Κοντά μισό δευτερόλεπτο.

Επαναλαμβάνω ότι αυτό συμβαίνει μόνο σε φόρμες που έχουν κάποιο control της DevExpress.

Σκέφτηκα μήπως φταίει κάτι με το autocomplete αλλά δεν ξέρω πώς να το ρυθμίσω.
  •  05-06-2006, 12:26 13640 σε απάντηση της 13625

Συνημμένα: TestProjects.zip

Σε εμένα δεν το έκανε.

Σου στέλνω και δύο projects.

while (!dead) learn();
  •  05-06-2006, 16:30 13660 σε απάντηση της 13625

pontifikas wrote:
    Ωραία.

Το πρόβλημά μου είναι το εξής.

Σε όσες φόρμες περιέχουν κάποιο component της DevExpress, όταν πάω να γράψω κώδικα παρουσιάζεται πρόβλημα απόκρισης.Πατάω ένα πλήκτρο και το αποτέλεσμα εμφανίζεται με τόσο μεγάλη καθηστέρηση που δεν μπορώ να γράψω κώδικα.Κοντά μισό δευτερόλεπτο.

Επαναλαμβάνω ότι αυτό συμβαίνει μόνο σε φόρμες που έχουν κάποιο control της DevExpress.

Σκέφτηκα μήπως φταίει κάτι με το autocomplete αλλά δεν ξέρω πώς να το ρυθμίσω.

Και σε εμένα το κάνει.. απλά κλείσε τον Form Designer και άνοιξέ τον πάλι και δεν θα το κάνει.. ειναι σπαστικό ξέρω..

Παναγιώτης Κεφαλίδης

"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης.
  •  05-06-2006, 17:09 13666 σε απάντηση της 13660

Επειδή είχα και εγώ κατά καιρούς παρόμοιο πρόβλημα με τα CodeRush και Refactor της DevExpress. Είναι κάποιες εκδόσεις που έχουν πρόβλημα perfomance. Ελέγξατε αν έχετε τις τελευταίες εκδόσεις; Συνήθως όταν υπάρχει μια τέτοια έκδοση, μια επόμενη το διορθώνει.

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  06-06-2006, 08:55 13690 σε απάντηση της 13666

Αφού συμβαίνει και σε άλλους θεωρώ το θέμα λυμένο.Θα τσεκάρω τις εκδόσεις για να δώ αν μπορώ να βρώ κάποια επόμενη.

baburanos δεν μου κόλλησε αυτό που μου έστειλες αλλά δεν είχα χρόνο να δουλέψω πολυ σε αυτό. ΆΛλωστε δεν εμφανίζεται αμέσως αλλά αφού κάνω reference μερικές classes στον Κώδικα.Ευχαριστώ πολυ πάντως.
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems