Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Πως μπορω να κανω Unload καποιο ή καποια Plugins;

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò angarato_surion. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος angarato_surion στις 19-07-2006, 16:30. Υπάρχουν 9 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  18-07-2006, 18:13 14911

Πως μπορω να κανω Unload καποιο ή καποια Plugins;

Εχω κανει καποια εφαρμογη η οποια δεχεται προσθετα, τα οποια εκκινουνται απλως γραφντας μεσα σε ενα αρχειο ονομαεφρμογησ.config καποιες πληροφοριες (νομιζω αν καταλαβα καλα απο τον οδγο που ειχα διαβασει για να το φτιαξω ειναι namespace.class,onomatoyprject)  αυτα φορτωνονται μια χαρα. Θελω πρωτα απο όλα να ρωτησώ αν μπορω οταν τρχει η εφαρμογη να κανω unload καποιο plugin απο την μνημη  αν το παραπανω  μπορει να γινει μπορειτε να μου πειτε πως ή καποιον οδηγο για το πως μπορω να το κάνω ή καποιο site να ψάξω;

την εφαρμογη την γραφω σε c# .
    πειτε μου αν δεν καταλαβαινετε τι γραφω :P

Υδροβάση(Hydrobase)
    profiles :
    codeplex
    sourceforge
    google code

Υλοποιώ εφαρμογές υπό πληρωμή απλώς επικοινωνήστε μαζί μου
  •  18-07-2006, 18:46 14913 σε απάντηση της 14911

Απ: Πως μπορω να κανω Unload καποιο ή καποια Plugins;

Καλό θα ήταν να βάζεις και κανένα σημείο στίξης, έτσι ώστε να διαβάζεται πιο εύκολα το μήνυμά σου. Και εγώ δεν είμαι κανένας Καθηγητής στη χρήση των ελληνικών, αλλά κάποια βασικά πρέπει να τα τηρούμαι γιατί έχουν το νόημά τους!

Κατά τα άλλα, δεν καταλαβαίνω καθόλου τις λες! Καταλαβαίνω καταρχήν ότι δεν μιλάς για web εφαρμογή. Καταρχήν τα περιεχόμενα του config διαβάζονται μια φορά και γίνονται cached οπότε αλλαγές δεν λαμβάνονται υπόψη όσο η εφαρμογή είναι ανοιχτή. Υπάρχει κάποια εντολή για να το ξαναδιαβάσεις. Ψάξε στο System.Configuration για να την βρεις. Κατά τα άλλα πότε και πως θα φορτώνονται και θα ξεφορτώνονται τα plugins εξαρτάται από τον κώδικά σου. Εσύ θα το καθορίσεις.
    Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  18-07-2006, 18:58 14914 σε απάντηση της 14913

Nαι οντως ξάχασα να πω οτι δεν ειναι web εφαρμογη μια και η c# δεν κανει τετοιεις ή τουαχυστον δεν ξερω πως κανουν μια- ειχε ένα κεφαλιο γυρω απο αυτο το βιβλιο που είχα διαβάσει για την c# αλλα δεν το κατάλαβα :p ,

το dll οτι διαβαζει απο το config αρχείο το βάζει σε μια συλλογή πριν απο λιγο πρόσεξα οτι εχεί μια μεθοδό που λέγεται remove , αυτη θα δουλέψει ή ενω τρεχεί αυτη η συλογη ειναι μονο για αναγνωσή;

Δεν θελω να τροποποιει το config αρχειο για την ακριβεια.

οσο γινεται πιο σαφης :
    Θελω να κανω μια συναρτηση η οποία θα τερματίζει ενα πρόσθετο την ωρα που τρεχει η εφαρμογή , και να ξανα εκκινηθεί το πρόσθετο οτάν θα ξανά ανοίξει η εφαρμογή .

Υδροβάση(Hydrobase)
    profiles :
    codeplex
    sourceforge
    google code

•  18-07-2006, 21:55 14918 σε απάντηση της 14911

H C# κάνει για web εφαρμογές.. μην λες οτι δεν κάνει.. Tongue Tied

Οσο για το πρόβλημά σου δεν νομίζω οτι μπορεί να απαντηθεί έτσι απλά απο κάποιον..
    Παναγιώτης Κεφαλίδης

"Για να επιτύχεις, θα πρέπει το πάθος σου για την επιτυχία να είναι μεγαλύτερο απο τον φόβο σου για την αποτυχία"

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Παρακαλώ διαβάστε τους όρους χρήσης.
  •  18-07-2006, 21:59 14919 σε απάντηση της 14918

δεν λεω οτι ειναι αχρηστη για τετοιες εφαμογες απλως δεν μπορω να φανταστω εφαρμογη τετοιου ειδους :p θα ηθελα να ηξερα πωςθα ηταν ενα cms σε c# :p
    Υδροβάση(Hydrobase)
    profiles :
    codeplex
    sourceforge
    google code

•  18-07-2006, 23:24 14921 σε απάντηση της 14918

εγώ παραιτούμαι. δεν μπορώ να απαντήσω. δυσκολεύομαι πολύ να διαβάσω τα ερωτήματα!
    Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  19-07-2006, 03:58 14927 σε απάντηση της 14911

το εκανα ηταν πιο ευκολο απο οτι φανταζομουν :P :)

ηθελα να κανω μια μεθοδο η οποια να σβινει τα plugins απο την collection στην οποια τα φορτωνει η εφαρμογη
    Υδροβάση(Hydrobase)
    profiles :
    codeplex
    sourceforge
    google code

•  19-07-2006, 14:32 14956 σε απάντηση της 14921

papadi wrote:
    εγώ παραιτούμαι. δεν μπορώ να απαντήσω. δυσκολεύομαι πολύ να διαβάσω τα ερωτήματα!

Δέν θέλω να φανώ κακός, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζω παρόμοιο σχόλιο στις ερωτήσεις σου.

Όσο για το άν κάνει η C# για Web Εφαρμογές.... Τι να πώ !!! Υπάρχει κάτι που λέγεται ASP.NET.

•  19-07-2006, 14:40 14957 σε απάντηση της 14911

Παρακαλώ ΟΧΙ προσωπικές αντιπαραθέσεις. Εχω απαντήσει στον φίλο angarato_surion σε παλαιότερο post του σχετικά με την ποιότητα και τη σαφήνεια των ερωτήσεών του και δεν χρειάζεται να αναφερθούμε πάλι σε αυτό. Μπορείτε να βαθμολογείτε τη δημοσίευση ή να την αφήνετε ασχολίαστη αν δεν επιθυμείτε να απαντήσετε.

Αν υπάρξει άλλη αντιπαράθεση η δημοσίευση θα κλειδωθεί (εκτός αν ο admin αποφασίσει να την κλειδώσει από τώρα).

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
  •  19-07-2006, 16:30 14971 σε απάντηση της 14956

Τελικά δεν φανταζόμουν οτι απλως μπορουσα να γραψω pluginscoll.remove(plugin);

και τελειωσε η υποθεση :P
    Υδροβάση(Hydrobase)
    profiles :
    codeplex
    sourceforge
    google code

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems