Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

 

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Ο Ζαχαρίας πάει Blog!

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò cap. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος cap στις 25-08-2006, 20:41. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  25-08-2006, 14:32 15910

    Idea [I] Ο Ζαχαρίας πάει Blog!

    Γκουχ.

    Επειδή γκρινιάξατε ΠΟΛΥ, εβαλα κάτω το καταπληκτικό μου ταλέντο στο copy/paste και ενημέρωσα το υπάρχον μεν αλλά άδειο ως τώρα δε BLOG του Ζαχαρία.

    Από σήμερα θα αρχίσει να λειτουργεί κανονικά. Παρακαλώ έχετε υπόψη σας οτι οι δημοσιεύσεις στο forum θα μείνουν για λίγο καιρό, αλλά κάποια στιγμή θα διαγραφούν. Οπότε απαντήσεις, γκρίνιες, σχόλια, χυδαίο βρίσιμο μπορείτε να κάνετε ελευθέρως στη διεύθυνση http://www.dotnetzone.gr/cs/blogs/zaxarias/default.aspx

    Εκεί θα βρείτε διάφορα καλούδια, όπως μια περιοχή Bits and Pieces οπου επιλεγμένα "διαμαντάκια" από τις συζητήσεις αναφέρονται σε ξεχωριστά posts, καθώς βέβαια και όλες τις ιστορίες και τα interludes. Νεο περιεχόμενο θα δημοσιεύεται πλέον ΜΟΝΟ στο blog, οπότε εγγραφείτε στα RSS feeds του ΤΩΡΑ (για να μην νευριάσω! :) )

    Μια σημαντική σημείωση είναι οτι ο Ζαχαρίας ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ από το dotNETZone.gr, μια και το blog του είναι μέρος των blogs του DotNETZone.gr. Αυτό σημαίνει οτι θά μπορείτε να ενημερώνεστε από την ενότητα "Πρόσφατα Blogposts" στην πρώτη σελίδα του dotNETZone.gr για οτιδήποτε καινούριο υπάρχει. Φυσικά μπορείτε να σχολιάσετε, να γκρινιάξετε, να φωνάξετε, να κλάψετε σχετικά με τις ιστορίες και τα interludes, όπως πάντα, μόνο που τώρα θα το κάνετε με στυλ :)

    Παρακαλώ ενημερώστε, αν γνωρίζετε, σχετικά forums που έχουν αναδημοσιεύσει τις ιστορίες ωστε να δείχνουν πλέον στο blog.


    Σωτήρης Φιλιππίδης

    DotSee Web Services

    View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

    DotNetNuke them!
  •  25-08-2006, 15:08 15915 σε απάντηση της 15910

    Απ: Ο Ζαχαρίας πάει Blog!

    Πολύ καλή η ιδέα για μεταφορά σε blog, το οποίο είναι και αρκετά ωραίο. Τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια. Μια συμβουλή όμως θα ήταν να εξακολουθήσει να υπάρχει στην πρώτη σελίδα ένα component αφιερωμένο στο Ζαχαρία (όπως υπάρχει τώρα). Δεν νομίζω να είναι πολύ δύσκολο να παίρνει το RSS από το blog και να το δείχνει. Και να είναι βέβαια δύσκολο, ο master gcapnias τα μασάει κάτι τέτοια Smile. Τι λέτε;
    Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα...
  •  25-08-2006, 20:41 15933 σε απάντηση της 15910

    Απ: Ο Ζαχαρίας πάει Blog!

    Θα τον βάλω να ...μασήσει σίγουρα και θα σε ενημερώσουμε :)


    Σωτήρης Φιλιππίδης

    DotSee Web Services

    View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

    DotNetNuke them!
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems