Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Παρουσίαση: Microsoft DevDays 2005 - .NET Framework για προγραμματιστές Visual Basic 6.0

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò George J. Capnias. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος KelMan στις 15-04-2005, 10:29. Υπάρχουν 4 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  14-04-2005, 00:53 1609

Cool [H] Παρουσίαση: Microsoft DevDays 2005 - .NET Framework για προγραμματιστές Visual Basic 6.0

Άλλο ένα σεμινάριο της σειράς DevDays Athens 2005 την Παρασκευή 22 Απριλίου. Θέμα του σεμιναρίου είναι ".NET Framework για προγραμματιστές Visual Basic 6.0".

Περισσότερες πληροφορίες στην
    ιστοσελίδα της Microsoft μαζί με όλες τις απαραίτητες οδηγίες για την δήλωση συμμετοχής.

George J.

[Patrick]: Τα slides της παρουσίασης θα τα βρείτε εδώ (πρέπει να είστε μέλη του dotNetZone για να τα κατεβάσετε)

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  14-04-2005, 12:51 1614 σε απάντηση της 1609

Re: Παρουσίαση: Microsoft DevDays 2005 - .NET Framework για προγραμματιστές Visual Basic 6.0

Ο σεμνός Γιώργος ξέχασε να σας πει ότι το μεγαλύτερο μέρος του event (2/3) είναι μία ευγενική "προσφορά" του dotNetZone.gr, καθώς παρουσιάζει ο Γιώργος και η αφεντιά μου!

Θα προσπαθήσουμε να ξεφύγουμε από τις κλασικές παρουσιάσεις (ppt και μπλα μπλα) και να περάσουμε τα μυνήματά μας μέσα από το VS, γράφοντας κώδικα και σχολιάζοντας, φυσικά με τη συμμετοχή του κοινού!

Μπορεί το topic να μην είναι ιδιαίτερα advanced, αλλά είναι κάτι που ενδιαφέρει (και προβληματίζει) πολλούς, και υπάρχουν μερικά "κολπάκια" και gotchas που έχουν ενδιαφέρον.

Η (ενεργή) συμμετοχή σας είναι ευπρόσδεκτη.  Μόνο βιαστείτε (όπως λένε στις διαφημίσεις telemarketing) διότι οι θέσεις είναι περιορισμένες!Wink

Patrick
  •  15-04-2005, 09:19 1627 σε απάντηση της 1614

Angry [:@] Re: Παρουσίαση: Microsoft DevDays 2005 - .NET Framework για προγραμματιστές Visual Basic 6.0

Angry Τα νεύρα μου!
    Γιατί όλα τα event (από το πρώτο DevDays και μετά) γίνονται σε ημερομηνίες που δεν μπορώ?! Υπάρχει κάποια συνομωσία μου φαίνεται...
    Vir prudens non contra ventum mingit
  •  15-04-2005, 10:09 1628 σε απάντηση της 1614

Re: Παρουσίαση: Microsoft DevDays 2005 - .NET Framework για προγραμματιστές Visual Basic 6.0

Ούτε εγώ θα έρθω, αν και έχω ακούσει καλές κριτικές Stick out tongue
    Θέλω όμως το video!

Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  15-04-2005, 10:29 1629 σε απάντηση της 1628

Μπα, εγώ δεν το θέλω...
    Δεν έχω προλάβει να δώ τα άλλα video από τα προηγούμενα events [*-)]

Vir prudens non contra ventum mingit
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems