Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Modal popup με javascript

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò R@_. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος R@_ στις 10-11-2006, 15:07. Υπάρχουν 6 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  10-11-2006, 11:40 20137

Modal popup με javascript

Έχω σε μια σελίδα ένα linkbutton. Στο Page_Load :

lbnAdvancedSearch.Attributes.Add("onclick", "window.showModalDialog('CustomerSearch.aspx', null,'status:no;dialogWidth:370px;dialogHeight:220px;dialogHide:true;help:no;scroll:no;');")

Η σελίδα CustomerSearch.aspx έχει ένα button και στο btnSearch_Click :

Dim strScript As StringBuilder = New StringBuilder()

strScript.Append("<script language='javascript'>")

strScript.Append("window.close();")

strScript.Append("</script>")

ClientScript.RegisterClientScriptBlock(Me.GetType, "closewindow", strScript.ToString())

(το ξέρω, δεν ήταν ανάγκη να χρησιμοποιήσω stringbuilder Wink )

Κάνοντας click στο linkbutton, η σελίδα CustomerSearch εμφανίζεται, είναι όντως modal, αλλά το button όσες φορές κι αν το πατήσω δεν κλείνει τη σελίδα. Τι κάνω λάθος;

•  10-11-2006, 12:36 20139 σε απάντηση της 20137

Απ: Modal popup με javascript

έβαλα ένα # στο Postbackurl Property στο button της CustomerSearch και φαίνεται ότι έπαιξε :)
  •  10-11-2006, 12:55 20143 σε απάντηση της 20139

Σημείωση σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις. Η showModalDialog δεν λειτουργεί στον firefox.
    Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  10-11-2006, 13:00 20145 σε απάντηση της 20137

Κι ότι πήγα να χαρώ :(

Κάποιο hint για να δουλέψει και στον Firefox;

•  10-11-2006, 14:07 20148 σε απάντηση της 20145

Αδύνατον! Ο firefox ανοίγει μόνο κανονικά popup. Πρέπει να αρχίσεις τα κόλπα κάνοντας το πίσω παράθυρο disable κλπ. Γενικά θέλει λίγο παραπάνω javascript για να το κάνεις να δουλέψει και σε firefox. Έχω κάνει ένα servercontrol που τα κάνει όλα αυτά. Θα ψάξω να το βρω και θα το σηκώσω κάπου να το δοκιμάσεις. Είναι ένα control τύπου button, link ή image που παίρνει σαν property την URL που θα ανοίξει σαν modal popup και επιστρέφει το αποτέλεσμα σε event. Πίσω ελέγχει τον τύπο του browser και δημιουργεί το ανάλογο javascript.

Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  10-11-2006, 15:01 20154 σε απάντηση της 20145

Δες αυτή τη δημοσίευση "Popup modal form" - είναι ένας τρόπος για modal dialogs που παίζει παντού...

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  10-11-2006, 15:07 20155 σε απάντηση της 20137

Στην προκειμένη περίπτωση (θα) έχω τον έλεγχο του browser επειδή (θα) τρέχει σε intranet αλλά πρώτον δε γνωρίζω αν αυτό θα ισχύει για πάντα και δεύτερον δεν θέλω να αποκλείσω τον browser που χρησιμοποιώ καθημερινά ;)
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems