Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Ποιοι χρήστες έχουν κάνει subscribe σε forum

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Dimitris Papadimitriou. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Dimitris Papadimitriou στις 29-11-2006, 08:48. Υπάρχουν 4 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  28-11-2006, 16:25 21335

Ποιοι χρήστες έχουν κάνει subscribe σε forum

Μπορώ να δω, ως administrator ή ακόμα καλύτερα ως απλός χρήστης, ποιοι χρήστες έχουν subscription σε ένα forum, έτσι ώστε να ξέρω ποιοι θα γίνουν notified, αν στείλω ένα post;

Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  28-11-2006, 17:33 21340 σε απάντηση της 21335

Απ: Ποιοι χρήστες έχουν κάνει subscribe σε forum

Όχι, δεν υπάρχει τέτοιο feature...

Αν και το βλέπω υπερβολικό να θες να ονόματα των μελών που είναι γραμμένα σε ένα forum - ο αριθμός είναι αρκετός!

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  28-11-2006, 17:49 21342 σε απάντηση της 21340

Ε... δεν είναι και τόσο υπερβολικό. Θα μπορούσε να μου τα δώσει με paging, όπως κάνει και με την member list. Ίσως στο κάτω μέρος του forum, εκεί που υπάρχει το πλήκτρο "More Options".

Πάλι sql θα γράψω!
    Dimitris Papadimitriou
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  29-11-2006, 01:25 21357 σε απάντηση της 21342

papadi wrote:
    Ε... δεν είναι και τόσο υπερβολικό. Θα μπορούσε να μου τα δώσει με paging, όπως κάνει και με την member list. Ίσως στο κάτω μέρος του forum, εκεί που υπάρχει το πλήκτρο "More Options".

Πάλι sql θα γράψω!

Γιατί πάλι SQL; Έχω κάνω τόσα extensions επάνω στον κώδικα του CS για dNZ και για άλλους, αλλά πάντα το object model ήταν αρκετό για κάτι τέτοιο.

Έχεις κάτσεις να ασχοληθείς με το framework και να δεις το object model και κατέληξες ότι δεν σε καλύπτει, η απλά για λόγους ταχύτητας το θα το κάνεις έτσι;

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  29-11-2006, 08:48 21364 σε απάντηση της 21357

gcapnias wrote:

papadi wrote:

Πάλι sql θα γράψω!

Γιατί πάλι SQL; Έχω κάνω τόσα extensions επάνω στον κώδικα του CS για dNZ και για άλλους, αλλά πάντα το object model ήταν αρκετό για κάτι τέτοιο.

Έχεις κάτσεις να ασχοληθείς με το framework και να δεις το object model και κατέληξες ότι δεν σε καλύπτει, η απλά για λόγους ταχύτητας το θα το κάνεις έτσι;

George J.

Απλά, όπως λες και εσύ, δεν κάθησα να ασχοληθώ με το framework.

Dimitris Papadimitriou
    dotNETZone.gr News

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems