Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Επισκευή κιθάρας

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò nullvoid. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος Saber στις 07-02-2007, 23:36. Υπάρχουν 11 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  04-02-2007, 13:07 24487

Επισκευή κιθάρας

Ξέρετε κάποιον καλό μάστορα στην αθήνα για να μου επισκευάσει μία ηλεκτρική και μία κλασική κιθάρα;
  •  04-02-2007, 18:37 24498 σε απάντηση της 24487

Απ: Επισκευή κιθάρας

Στου Αρμά(γ)ου κάνουν πολύ καλή δουλειά, αλλά είναι λίγο ακριβοί ... είναι στην πρώτη παράλληλη της Μπενάκη, προς τα κάτω. αλλά εξαρτώνται κι όλα απο την κιθάρα που θα πας ... αν είναι κάποια Vester των 200 Ευρώ .. όπου και να την πας, καλά θα είσαι.

Angel
    O:]
  •  04-02-2007, 21:14 24501 σε απάντηση της 24487

Απ:Επισκευή κιθάρας

Να την πας στον (εμ πώς τον λένε; Ντορεμί; Μουσική γωνιά;) που είναι επί της Ακαδημίας, πιο κάτω από την Εμ. Μπενάκη, προς την Κάνιγγος δηλαδή. Η κιθάρα του άντρα μου έτυχε πολύ καλής μεταχείρισης όταν την πήγε για συντήρηση και ρύθμιση.

Νατάσα Μανουσοπούλου
  •  04-02-2007, 22:12 24503 σε απάντηση της 24501

Λοιπόν, απο διάφορα posts στο DNZ, έχω φτάσει σε 2 συμπεράσματα ...

1. Έχουμε μάλλον αρκετούς ροκάδες σε αυτό το forum.

2. Μάλλον δίνουμε λιγότερη σημασία στις μουσικές μας αναζητήσεις, απο ότι δίνουμε στις κωδικογραφίες ( duuh ... αυτό είναι ένα forum για προγραμματιστές φίλε !! )

Και τελειώνω τον άσχετο μονόλογο με μια ερώτηση ...

Ρε παιδιά, έχουμε μουσικούς εκεί έξω ;;; Show yourselves ρε, μπας και στο επόμενο community event έχουμε και κάνα live jam sesion !!!
    Angel
  •  05-02-2007, 14:49 24543 σε απάντηση της 24503

Παρεμπιπτόντως, μια και διαβλέπω κάποιο ενδιαφέρον, επιτρέψτε μου να προτείνω στους ροκάδες και κυρίως του μπλουζίστες του DNZ, να ρίξουν μια ματιά στο μεν νέο και μικρό, αλλά απολύτως σχετικό Blues.Gr, που α) τρέχει ο υπογράφων dnz mod, β) αναζητά μουσικούς και φίλους του blues, αλλά και γ) τρέχει σε CS 2.1...

Wink

rousso
  •  05-02-2007, 15:03 24545 σε απάντηση της 24543

Ασχολούμαι με κιθάρα, μπάσο, πλήκτρα (μέχρι και... μπουζούκι, αλλά δεν το λέμε προς τα έξω). Multiinstrumentalist!
    Τώρα από μουσική, αποφεύγω λίγο πολύ τα νεοpop ελληνικά και το hip hop, και μάλλον κλίνω προς jazz-blues & rock-metal πλευρά.

Όσο για το blues.gr, απορώ πώς μου είχε ξεφύγει τόσον καιρό... Thanks rousso!

Μην αφήνετε τα media να σας "ταΐζουν"!
  •  06-02-2007, 17:48 24599 σε απάντηση της 24503

anjelinio:
    Λοιπόν, απο διάφορα posts στο DNZ, έχω φτάσει σε 2 συμπεράσματα ...

1. Έχουμε μάλλον αρκετούς ροκάδες σε αυτό το forum.

2. Μάλλον δίνουμε λιγότερη σημασία στις μουσικές μας αναζητήσεις, απο ότι δίνουμε στις κωδικογραφίες ( duuh ... αυτό είναι ένα forum για προγραμματιστές φίλε !! )

Και τελειώνω τον άσχετο μονόλογο με μια ερώτηση ...

Ρε παιδιά, έχουμε μουσικούς εκεί έξω ;;; Show yourselves ρε, μπας και στο επόμενο community event έχουμε και κάνα live jam sesion !!!

Αμα γουσταρετε jazz/rock/blues keyboards μου λετε... (οχι οχι keyboards απο PC)

•  06-02-2007, 22:05 24608 σε απάντηση της 24599

Απ: Απ:Επισκευή κιθάρας

Φίλε, είσαι ήδη στα favourites !!! :D ... κι ένα μπασίστα ρε παιδιάααααααααα !!!!

Angel
  •  07-02-2007, 15:54 24628 σε απάντηση της 24608

anjelinio:
    Φίλε, είσαι ήδη στα favourites !!! :D ... κι ένα μπασίστα ρε παιδιάααααααααα !!!!

Μια ζωη ο μπασιστας λείπει! Κανενας δεν θελει να ειναι μπασιστας, ολοι θελουν να φαινονται. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΜΠΑΣΟ θα γινω περιζητητος (ασε που μου αρεσει).

•  07-02-2007, 16:49 24633 σε απάντηση της 24628

Μπασίστας παρόν. (Ο αφανής ήρωας) και τύμπανα για κανα φεγγάρι που είχε μαγουλάδες ο κανονικός.

Απλά έχω να παίξω από το 99 Big Smile.

Simple Photography
  •  07-02-2007, 17:39 24638 σε απάντηση της 24633

Πού κατοικεί ο καθένας;

Μην αφήνετε τα media να σας "ταΐζουν"!
  •  07-02-2007, 23:36 24652 σε απάντηση της 24638

Στο τέλος μιας στοάς στην Πανεπιστημίου, δίπλα στα Pull & Bear, ήταν ένας παππούς, που και καλή δουλειά έκανε και πολυ ακριβός δεν ήταν. Απο εκεί τσίμπησα την πρώτη μου κιθάρα. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει ακόμα.....
    I want RAM...to live my life alone
    I want RAM...leave me be
    I want RAM...to do things on my own
    I want RAM...to live my life and to be free
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems