Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

donetzone Logo ?

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò axaros. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος axaros στις 07-06-2005, 09:40. Υπάρχουν 5 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  06-06-2005, 11:32 2483

donetzone Logo ?

Το logo του dotnetzone παιδιά πού είναι ????
    Έλα γιατί θέλουμε και μπλουζάκια !!!!!
    Πάνος Αβραμίδης
  •  06-06-2005, 12:45 2487 σε απάντηση της 2483

Re: donetzone Logo ?

Έχεις δίκιο - το θέμα του logo είναι μία πονεμένη ιστορία.  Είχα φτιάξει εγώ ένα στις αρχές, το οποίο όμως δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει ιδιαίτερα (μπορείς να το δεις στην δοκιμαστική εγκατάσταση CS 1.0 στο http://www.dotnetzone.gr/cs/, πάνω αριστερά).  Έχουμε κάνει διάφορες συζητήσεις, κυρίως με τον gcapnias για το θέμα του logo.  Μέχρι διαγωνισμό έχουμε σκεφτεί να κάνουμε, να φτιάξουν τα μέλη logos, αλλά όλο το αφήνουμε.

Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε λίγο πιο σοβαρά με το θέμα.

Stay tuned!

Patrick
  •  06-06-2005, 12:57 2488 σε απάντηση της 2487

patrick wrote:
    Μέχρι διαγωνισμό έχουμε σκεφτεί να κάνουμε, να φτιάξουν τα μέλη logos, αλλά όλο το αφήνουμε.

Κάντε τον κάντε τον !!!!
    Πάνος Αβραμίδης
  •  06-06-2005, 14:26 2490 σε απάντηση της 2488

Άντε, γιατί κι εγώ θέλω μπλουζάκια, καρτάκια, καπελάκια!
    Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  06-06-2005, 18:43 2506 σε απάντηση της 2490

Για μπλουζάκια, καπελάκια δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα, το caffepress.com είναι ένα από τα sites που κάνουν μια τέτοια δουλειά.

Από την άλλη πιστεύω όπως προαναφέρθηκε για την άποψη μου και πιο πάνω, ότι καλό θα ήταν να γίνει ένας διαγωνισμός για το logo, να "κατατεθούν" logo στον admin, να επιλεγούν κάποια, και να τεθούν σε δημοψήφισμα από τα μέλη. Να έχουμε ένα μεγάλο δώρο για αυτόν που το έφτιαξε, και από αυτούς που τον ψήφισαν να κληρωθούν τρεις που θα πάρουν και αυτοί ένα μικρότερο δώρο.

Βέβαια το επιθυμιτό, ήταν αυτό να γίνει μετά το launch του site με τον CS, σαν ένα είδος εορτασμού για το ένα χρόνο του dotNETZone.gr.

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
  •  07-06-2005, 09:40 2536 σε απάντηση της 2506

gcapnias wrote:
    Από την άλλη πιστεύω όπως προαναφέρθηκε για την άποψη μου και πιο πάνω, ότι καλό θα ήταν να γίνει ένας διαγωνισμός για το logo, να "κατατεθούν" logo στον admin, να επιλεγούν κάποια, και να τεθούν σε δημοψήφισμα από τα μέλη.

George J.

Ψήφίζω Όλα δάσκαλε σε δημοψήφισμα !!!!!
    NoΌχι σαν το Ευρωπαϊκό σύνταγμαNo !!!!
    Πάνος Αβραμίδης
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems