Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

DTS Export Data

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò pan. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος KelMan στις 05-03-2007, 15:51. Υπάρχουν 2 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  05-03-2007, 12:06 25898

DTS Export Data

Καλημέρα !

θέλω να κάνω export ενός πίνακα και να καθορίσω ΕΓΩ το column delimiter. Όταν γίνετε το import σου δίνει o SQL Server αυτήν την δυνατότητα, στο export όμως δεν το έχω βρεί πώς στο καλό γίνεται. 'Εψαξα στο gooogle αλλά δεν βρήκα κάτι. Plz help!

Χρησιμοποιώ Sql Server 2000 Enterprise Edition

</panos>

•  05-03-2007, 12:38 25899 σε απάντηση της 25898

Απ: DTS Export Data

Δεν έχω πρόχειρο SQL Server 2000 αλλά απ'ότι θυμάμαι, ο DTS Import/Export Wizard υποστηρίζει custom column και row delimiters. Αν κάνω λάθος, τότε υπάρχουν διάφορα work-arounds. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το bcp utility, μπορείς να κάνεις ένα custom query του τύπου

SELECT col1+'|'+col2+'|'+...

ώστε να παράγεται μία γραμμή κατά το export ή ακόμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το custom task http://www.sqldts.com/237.aspx

Πάντως ψάξτο λίγο παραπάνω, είμαι σίγουρος ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα στα standard tasks...

Vir prudens non contra ventum mingit
  •  05-03-2007, 15:51 25912 σε απάντηση της 25899

Απ: DTS Export Data

Ναι, το επιβεβαίωσα. Όταν στον DTS designer ορίζεις ένα "Text File (Destination)" connection, μπορείς να ορίσεις στα properties τι θα είναι το row και τι το column delimiter. Εσύ πως προσπαθείς να φτιάξεις το export;

Vir prudens non contra ventum mingit
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems