Καλησπέρα παιδιά,
Κατ΄ αρχήν σας χαιρετώ όλους καθότι νέο μέλος της κοινότητας. Αρχίζω λοιπόν την ιστορία μου και θα είμαι όσο το δυνατόν πιο σύντομος για μην σας κουράσω. Είμαι προ-πτυχιακός φοιτητής στα ΤΕΙ και αυτό το εξάμηνο θέλησα να ξεκινήσω την πτυχιακή μου εργασία. Για να μην μπλέξω με δίκτυα και τηλεπικοινωνίες τα οποία σιχαίνομαι αποφάσισα να κάνω την πτυχιακή μου πάνω στον προγραμματισμό. Ο καθηγητής στον οποίο απευθύνθηκα συμφώνησε να μου δώσει θέμα αλλά μου είπε να βρώ και εγώ κάποιο. Μάλλον για το δεύτερο πάμε γιατί για το πρώτο δεν το βλέπω. Ξεκινάω από τις γνώσεις μου και θα τελειώσω με το τι θέλει ο καθηγητής. Έιχαμε κάνει C++(όχι με .net με Visual Studio αν θυμάμαι καλά) η οποία μου άρεσε πάρα πολύ και είχα πάρει και καλό βαθμό, όμως πάνω στα βασικά (τάξεις,κληρονομικότητα,δείκτες) και όχι σε πιο εξεζητημένο γραφικό περιβάλλον. Έπίσης είχαμε διδαχθεί internet programming με το net beans και σύνδεσή με βάση δεδομένων MySql(σε άλλο μάθημα φυσικά).Αυτές είναι όλες και όλες οι πενιχρές μου γνώσεις. Το ζητούμενο?. Έχω καταλήξει ότι θα χρησιμοποιήσω την .net αλλά δεν ξέρω πια ακριβώς γλώσσα C++,C#, ή Visual C++ και κατά πόσο είναι δυνατόν να μάθω να κάνω σύδεση με βάση δεδομένων. Πραγματικά είμαι απελπισμένος γιατί είμαι στην αρχή και το κυριότερο δεν μπορώ να βρώ το κατάλληλο θέμα. Αν έχετε κάποια πρόταση είναι ευπρόσδεκτη…
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και για την υπομονή σας.
Υ.Γ 1:ο καθηγητής μου είπε για μια εφαρμογή παιχνιδιού μπιλιάρδο αλλά έχει πολλά μαθηματικά και δεν ήμουνα ενθουσιασμένος και μάλλον δεν θα την αναλάβω.
Υ.Γ 2: αν έχετε και κάποια ιδέα σχετικά με gamming programming θα ήθελα να την ακούσω.