Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Λίστα μελών

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Χρήστος Γεωργακόπουλος. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος George J. Capnias στις 05-09-2005, 23:18. Υπάρχουν 1 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  05-09-2005, 21:58 5075

Λίστα μελών

Μα καλά, τι output caching έχει; 45 χρόνια;

Μήπως να δημοσίευε ο Γιώργος μια λίστα ToDo ? Χαμός... που να το είχε πουλήσει εμπορικά το CS... θα είχε μπει μέσα.... :-)

Χρήστος Γεωργακόπουλος
  •  05-09-2005, 23:18 5083 σε απάντηση της 5075

Απ: Λίστα μελών

Μερικά πράγματα, όντως είναι λοξά. Κανονικά το caching είναι 5 λεπτά, αλλά από παρατηρήσεις μου, όποτε θέλει δουλεύει. Π.χ. αν κάποιος κάτσει στην πρώτη σελίδα και κάνει refresh, θα κάνει κάθε φορά query μέσα στην βάση, τουτέστιν caching γιοκ...

Άλλες φορές μπορεί να μπεις, και να περιμένεις με τις ώρες να κάνει refresh μια σελίδα, ιδιαίτερα αυτές που δεν χρησιμοποιούνται συχνά.

Ίσως να ήταν χρήσιμο, ανοίξουμε μια λίστα με τι θα πρέπει να αλλάξει και να διορθωθεί, αλλά από την άλλη δεν νομίζω ότι έχει νόημα να εξελιχτεί άλλο αυτή ή έκδοση του CS. Ποιο χρήσιμο θα ήταν να δούμε πως θα το μεταφέρουμε σε ASP.NET 2.0 και webparts. H εταιρεία έχει σκοπό να φτιάξει μια τέτοια έκδοση μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2006, αλλά αν κρίνουμε από την 1.0 έκδοση του CS, μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε πέρα από το πρώτο εξάμηνο, για μια δεύτερη έκδοση. 

Δεν νομίζω ότι το παρόν περιβάλλον, στερείται, features που έχουν άλλες BBS, αλλά αν πάλι πιστεύετε ότι πρέπει να γίνουν και άλλες αλλαγές, ακούω προτάσεις...

George J.

George J. Capnias: Χειροπρακτικός Υπολογιστών, Ύψιστος Γκουράρχης της Κουμπουτερολογίας
    w: capnias.org, t: @gcapnias, l: gr.linkedin.com/in/gcapnias
    dotNETZone.gr News
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems