Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

Windows 7 RTM - Τέλος Ιουλίου!

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Παναγιώτης Καναβός. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος KelMan στις 04-06-2009, 15:46. Υπάρχουν 12 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  03-06-2009, 11:51 51261

Windows 7 RTM - Τέλος Ιουλίου!

Τελικά, όταν η Microsoft έλεγε ότι τα Windows 7 θα είναι διαθέσιμα πριν από το "holiday season" εννοούσε τον Δεκαπενταύγουστο!

Τα Windows 7 θα είναι διαθέσιμα στους partners από το τέλος Ιουλίου και ευρέως διαθέσιμα για πώληση από τις 22 Οκτωβρίου.

Η αρχική είδηση ξεκίνησε από την Ina Fried και επιβεβαιώθηκε από την Microsoft στον Ed Bott.

Κύριοι, ετοιμάστε τους σκληρούς σας!

Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  03-06-2009, 11:56 51263 σε απάντηση της 51261

Απ: Windows 7 RTM - Τέλος Ιουλίου!

Ο δικός μου είναι πανέτοιμος. Εχω κάνει ήδη αναβάθμιση μνήμης και σκληρού στο laptop μου, και περιμένω εναγωνίως...
    Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
  •  03-06-2009, 11:57 51264 σε απάντηση της 51263

Και η πιο επίσημη επιβεβαίωση: Windows 7 General Availability Announced

•  03-06-2009, 13:46 51269 σε απάντηση της 51264

super νέα!!!

οχι μονο ο ενας αλλα και οι 2 μου raid δισκοι ειναι ready και περημένω πως και πως τον Ιούλιο να περασω τα windows 7 x64! αντε γιατι βαρέθηκα τα xp64 και έλεγα τωρα να περάσω σε svista x64 sp2.

αλλά τωρα θα περημένω λίγο ακόμα :) αν και καλό θα ήταν καποιος να περασει την RTM μετά απο τα πρωτα hotfixes.

....τωρα πρεπει να αλλαξω και το nickname μου δηλαδη? damn.......Sad Stick out tongue

This Business Is Binary. You are a 1 or a 0. Alive or Dead.-
  •  03-06-2009, 15:39 51272 σε απάντηση της 51269

Έχει ακολουθήσει γερή προπόνηση με όλα τα builds από το 7000, και τώρα τρέχουμε στο στάδιο 7127 (το 7137 είχε σοβαρά προβλήματα στο... αγώνισμα IIS οπότε αναβλήθηκε).

Μην αφήνετε τα media να σας "ταΐζουν"!
  •  03-06-2009, 22:39 51284 σε απάντηση της 51272

Mistara πως αναβάζεις build? είμαι στην 7100 και κατεβάζω οτι update μου λεει οτι θέλει, ομως δεν βλέπω καποια διαφορα στην Build!

τι κανεις κατεβαζεις νεο iso ξανα και ξανά?Huh?

•  03-06-2009, 22:46 51285 σε απάντηση της 51284

Αναγκαστικά. Συνήθως ακολουθεί upgrade αλλά μερικές φορές και clean installation.

•  04-06-2009, 02:31 51306 σε απάντηση της 51285

Mitsaras:
    Αναγκαστικά. Συνήθως ακολουθεί upgrade αλλά μερικές φορές και clean installation.

ωπ! κοιτα τι βρηκα και κατεβαζω...

MICROSOFT.WINDOWS.7.BUILD.7201.0=========================UKONKA
    ====================
    =======================================================
    =======================

MICROSOFT.WINDOWS.7.BUILD.7201.======================
    ===================
    ====================================================
    ==================
    =============================
    ===================================

•  04-06-2009, 08:36 51307 σε απάντηση της 51306

Σε όλους εσάς που κατεβάζετε πειρατικές κόπιες των Windows 7, ξεχνώντας ότι οι περισσότερες από αυτές έχουν malware, καλή τύχη. Όσο δεν κάνετε ζημιά στα δικά μας μηχανήματα και δεν κατηγορείτε τη Microsoft για τα προβλήματα που θα βρείτε, enjoy yourselves.

Αν όμως συνεχιστεί η κουβέντα για πειρατικό software, θα πρέπει ή να παγώσουμε τη συζήτηση (που δεν φταίει κανένας απ' όσους συμμετέχουν σε αυτή) ή να διαγράψουμε τα μηνύματα σας. Για την ώρα θα διαγράψω οτιδήποτε στοιχείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάποιον για να κατεβάσει μία πιθανώς μολυσμένη έκδοση χωρίς να καταλάβει τον κίνδυνο.
    Τους κανονισμούς τους ξέρετε και νομίζω καταλαβαίνετε πότε φτάνετε στα όρια και πότε τους ξεπερνάτε.

•  04-06-2009, 12:08 51310 σε απάντηση της 51307

μα για το λόγο αυτό δεν έδωσα κανένα Link. απλα μου κανει εντυπωσει η Build, διαβασα και ειδα και σε video οτι καποιος απο την microsoft στην τελευταια μεγαλη εκθεση που εγινε τωρα (ξεχνώ το όνομα)

είχε στο laptop του την build 7201 και ήταν η RC2! καποιος απο μεσα, (οπως παντα) την εσπρoξε προς τα έξω μαλλον.Stick out tongue

αν και εγω συμφωνω με τα περι πειρατικών και πρεπει να προσέχουμε, απλα έχω την περιέργεια να την δοκιμάσω σε καποιο πειραματικο μηχανημα, και τωρα οι πρωτοι έλεγχη δεν έδειξαν να έχει κανενα ίδος μόλυνσης.θα δούμε τι μας περημένει χεχεHuh?Big Smile

p.s (λιγο offtopic) αλλα μολις βγήκε ο νεος Opera 10.0 (beta) και ειναι υπέροχος γιατι επιτέλους θα εχω ορθογραφικό έλεγχο σε οτι textbox γραφω σε ιστοσελιδα! (αντε moderators ποιος στη χάρη σας τωρα που δεν θα σας πρήζω χεχεχε παμε για τρελη εγκατάστασηStick out tongueStick out tongue)

•  04-06-2009, 12:45 51313 σε απάντηση της 51310

Εντάξει, υπάρχει τρόπος να κατεβάσεις κάτι, οτιδήποτε, και να είσαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει πρόβλημα (hint: md5/sha1 hashing). Το αν θα το κάνεις σε παράνομο λογισμικό είναι αποκλειστικά ζήτημα δικής σου ηθικής και μόνο. Αυτά σχετικά με τα πειρατικά.

Σε ότι αφορά το release string (δεν εννοώ το όνομα του αρχείου) που παράθεσε ο Johnny, η αλήθεια είναι ότι κι εγώ δεν συμφωνώ (και γι' αυτό δεν το σχολίασα). Αν κάποιος αποφασίσει να πάρει αυτόν τον δρόμο, θα πρέπει να ξέρει πώς να επιβεβαιώσει από μόνος του τι είναι αυτό που θα κατεβάζεις και, όσο καλές προθέσεις και να έχει κάποιος που παραθέτει μια τέτοια πληροφορία, μπορεί τελικά να την πατήσει κι αυτός.

Πέραν τούτου όμως, δε νομίζω ότι οι leaked εκδόσεις των Windows 7 είναι πειρατεία, τουλάχιστον όχι αναλογικά με μια RTM/GA έκδοση. Δεν θα ήθελα να μπω στο συνομωσιολογικό του πράγματος και να αρχίσω τις υποθέσεις του πώς επιτέλους βρέθηκαν τόσα leaks με beta των win7...

•  04-06-2009, 14:32 51316 σε απάντηση της 51313

Mitsaras:

Πέραν τούτου όμως, δε νομίζω ότι οι leaked εκδόσεις των Windows 7 είναι πειρατεία, τουλάχιστον όχι αναλογικά με μια RTM/GA έκδοση. Δεν θα ήθελα να μπω στο συνομωσιολογικό του πράγματος και να αρχίσω τις υποθέσεις του πώς επιτέλους βρέθηκαν τόσα leaks με beta των win7...

αυτό λέω και εγώ δεν νομίζω ότι θεωρείς πειρατικό κάτι που δεν πωλείτε καν ακόμα και δεν είναι RTM αλλά μια RC εκδοσή! όπως και να χει εγώ είδα τα (md5/sha1 hashing) που είπες και τα είχα βάλει και στο προηγούμενο post και μάλιστα τα εγκατέστησα και όσο και να τα ψάχνω εδώ και ώρες τώρα μου δουλεύουν  μια χαρά, άσε που λύθηκε το πρόβλημα που είχα με τα disconnects του wifi.Yes

•  04-06-2009, 15:46 51338 σε απάντηση της 51316

Παιδιά, μην μπούμε τώρα σε αναλύσεις του τι είναι πειρατικό και τι όχι, ούτε τι είναι ηθικό και τι ανήθικο. Επίσης, ούτε να ξεκινήσουμε ο καθένας να λέει το κοντό του και το μακρύ του για conspiracy theories σχετικά με την κυκλοφορία των διαφόρων builds. Το θέμα είναι απλό. Είναι κάτι επίσημο; Μπορείς να τα κατεβάσεις από τα ενδεδειγμένα κανάλια διανομής; Αν όχι, τότε είναι παράνομο και δεν χρειάζεται να το κουβεντιάζουμε άλλο. Διαφορετικά μπορείτε να ανοίξετε κουβέντα στο cafe, μέσα πάντοτε στα πλαίσια των κανόνων του dotNETZone.

Από εκεί και πέρα, special builds διατίθονται σε groups ειδικού ενδιφέροντος (πχ MVPs, ISVs, δημοσιογράφους, κλπ) ωστόσο συνήθως καλύπτονται από non-disclosure agreements οπότε είναι και πάλι παράνομη η διανομή τους. 

Vir prudens non contra ventum mingit
Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems