Καλώς ορίσατε στο dotNETZone.gr - Σύνδεση | Εγγραφή | Βοήθεια
σε

Αρχική σελίδα Ιστολόγια Συζητήσεις Εκθέσεις Φωτογραφιών Αρχειοθήκες

ΕΦΤΑΣΑΝ! Τα Windows 7 και τα 2008 R2 είναι πλέον διαθέσιμα στους MSDN Subscribers!

Îåêßíçóå áðü ôï ìÝëïò Παναγιώτης Καναβός. Τελευταία δημοσίευση από το μέλος mixio στις 17-08-2009, 09:50. Υπάρχουν 8 απαντήσεις.
Ταξινόμηση Δημοσιεύσεων: Προηγούμενο Επόμενο
  •  06-08-2009, 21:01 52971

ΕΦΤΑΣΑΝ! Τα Windows 7 και τα 2008 R2 είναι πλέον διαθέσιμα στους MSDN Subscribers!

ΟΡΜΗΣΑΤΕ! Εγώ άρχισα να κατεβάζω!

Παναγιώτης Καναβός, Freelancer
    Twitter: http://www.twitter.com/pkanavos
  •  06-08-2009, 21:51 52973 σε απάντηση της 52971

Απ: ΕΦΤΑΣΑΝ! Τα Windows 7 και τα 2008 R2 είναι πλέον διαθέσιμα στους MSDN Subscribers!

Κι εσύ κι όλος ο κόσμος. 15-16 ώρες μου λέει εμένα. 50 KB/sec!
    Dimitris Papadimitriou
    Software Development Professional
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  10-08-2009, 01:12 53025 σε απάντηση της 52973

Απ: ΕΦΤΑΣΑΝ! Τα Windows 7 και τα 2008 R2 είναι πλέον διαθέσιμα στους MSDN Subscribers!

Εγω που ειμαι subscriber απο τη σχολη ως academic γιατι δε μου βγαινει;

Sleep-deprived psychotic hacker

•  10-08-2009, 10:24 53027 σε απάντηση της 52971

Παναγιώτης Καναβός:

ΟΡΜΗΣΑΤΕ! Εγώ άρχισα να κατεβάζω!

όσο κατεβαίνει, καλό θα ήταν ο καθένας να κάνει μερικά τσεκ. Ίσως να μην χρειάζεται παράθεση τέτοιων links, γιατί όσοι παρακολουθούν τις εξελίξεις θα είναι πάνω κάτω ενημερωμένοι για το τι γίνεται.

Προσωπικά έκανα upgrade Windows Vista Ultimate x64 -> Windows 7 Ultimate (RTM version), ο Scott έχει το official upgrade table.

Μην ξεχνάτε να κάνετε verify iso image με το εργαλείο του Long (no pun intended!)

Και φυσικά μην παραλέιψετε το Upgrade advisor, γιατί μερικά πράματα μπορεί να μη δουλεύουν ακόμα (όπως π.χ. το προβληματικό Daemon Tools, Wifi USB adapters και άλλο παλιό hardware, κλπ.)

Για καλό και για κακό κράτησα και ένα backup image του προηγούμενου setup (vista). Μπορώ να πω ότι το Upgrade γίνεται άψογα και από 4GB USB stick, αν ακολουθήσει κανείς τις οδηγίες που υπάρχουν στο δίκτυο.

Panagiotis Georgiadis
    HBM Netherlands B.V.
    www.twitter.com/HimWithCurls
  •  10-08-2009, 10:29 53028 σε απάντηση της 53027

Εγκαταστάθηκαν στο φορητό μια χαρά, upgrade από Vista.

Το μονο κακό ειναι οτι δεν δουλεύει πλέον ο Cisco VPN client μου, αν και ο upgrade advisor δεν μου τον υπέδειξε. Για όποιον ενδιαφέρεται, υπάρχει σχετικό post εδώ για το πώς μπορεί κανείς να τον κάνει να δουλέψει πάλι, το οποίο όμως δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.

Σωτήρης Φιλιππίδης

DotSee Web Services

View Sotiris Filippidis's profile on LinkedIn

DotNetNuke them!
  •  10-08-2009, 10:38 53030 σε απάντηση της 53025

mixio:
    Εγω που ειμαι subscriber απο τη σχολη ως academic γιατι δε μου βγαινει;

Σύμφωνα με αυτό το blog post πρέπει να σου βγαίνει. Δε ρωτάς στο blog που φαίνεται να ξέρουν;

Dimitris Papadimitriou
    dotNETZone.gr News

Οι απαντήσεις παρέχονται για συγκεκριμένες ερωτήσεις και χωρίς καμιά εγγύηση. Διαβάστε επίσης τους όρους χρήσης.
  •  11-08-2009, 16:13 53040 σε απάντηση της 53030

Ψάχνοντας στο bing (!ω, ναι αυτό τον καιρό χρησιμοποιώ bing!) για κάτι σχετικά με Windows 7 έπεσα πάνω στις εξής δυο σελίδες της wikipedia:

Features new to Windows 7

Features removed in Windows 7

Dimitris Papadimitriou
    dotNETZone.gr News

•  12-08-2009, 17:53 53049 σε απάντηση της 53030

Δε ξερω Δημητρης. Εμενα καταρχην δε μου βγαζει αυτο το site.
    Απο τη σχολη παμε στο εξης site https://msdn63.e-academy.com/elms/Security/Login.aspx?campus=msdnaa_vl3406
    Κανουμε login και μας βγαζει ενα dropdown box και επιλεγουμε τι προιον θελουμε. Εκει μεχρι τωρα εχει τα Win7 Beta.

•  17-08-2009, 09:50 53083 σε απάντηση της 53049

Ok !!!

Προβολή Τροφοδοσίας RSS με μορφή XML
Με χρήση του Community Server (Commercial Edition), από την Telligent Systems